rudessgr Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Moving Button to seat 10steba2000 posts small blind ($50)rudessgr posts big blind ($100)Shuffling DeckDealing CardsDealing [Th 5c] to rudessgrhardestpart3 raises to $255jimmers9mm foldsdfaevr foldsFwomp foldsAydenSwede foldsandu75 foldswwwpoker foldsNewtie calls $255steba2000 calls $255rudessgr calls $255 ---->kathara apo pot odds apopsi..(pls sxolio)Dealing Flop [6c Td 5s]steba2000 checksrudessgr checkshardestpart3 bets $680Newtie foldssteba2000 raises to $1,125 (all-in)rudessgr has requested more timerudessgr is using the time bank rudessgr has 73 seconds remaining in the time bankrudessgr raises to $3,105 (all-in)hardestpart3 calls $3,105steba2000 shows [Ts 9h]rudessgr shows [Th 5c]hardestpart3 shows [Jd Jc]Dealing Turn [Jh]Dealing River [9c]rudessgr has Two Pairs: 10s, 5shardestpart3 has Three of a Kind: Jackshardestpart3 wins $3,960 from side pot #1 with: Three of a Kind: Jackshardestpart3 wins $4,395 with: Three of a Kind: Jacksκαθε σχολιασμος δεκτος για οτιδηποτε αφορα αυτο το χερι...thanks Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 ελα holdemgr , πες του το Παράθεση
rudessgr Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 gsbets ti akrivos na mou pei dld?an to ksereis idi mporeis na to peis kai esu... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 fold preflop οπως ειπε και ο gouster.το τι εγινε στο flop ειναι πολυ λογικο. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 rudessgr....Δεν υπήρχε κανένας λόγος να καλέσεις Pre-flop.Δεν υπάρχουν odds που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο.Post flop, καλό είναι να θυμάσαι ότι όσο πιο πολλά άτομα είναι στο ποτ, τόσο πιο δυνατό χέρι χρειάζεσαι για να νικήσεις. Μόνο με σετ δεκάρια μπορούσες να παίξεις κάπως έτσι. Αν είσασταν heads-up και ηξερες τον αντίπαλο, τοτε οκ. (Εννοείται όλα αυτά απο τη στιγμή που καλώς ή κακώς μπήκες).Κάποιος πριν καιρό μου είπε "μη βιάζεσαι να διπλασιάσεις". Ακόμα δεν το ακούω.... χαχαχα. Παίξε σφιχτά pre-flop.... Και σιγά σιγά θα τη βρείς την άκρη για μέτα το φλοπ.(ψάξε για κανένα πινακάκι με προτεινόμενα αρχικά φυλλα, ανάλογα τη θέση και πιθανά raise ή call και τήρησε το ευλαβικά!! Αν δεν έχεις στειλε μου pm. Κάτι θα βρουμε)Καλή συνέχεια. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 marios_521 έγραψε:rudessgr....Δεν υπήρχε κανένας λόγος να καλέσεις Pre-flop.Δεν υπάρχουν odds που να δικαιολογούν κάτι τέτοιο.Post flop, καλό είναι να θυμάσαι ότι όσο πιο πολλά άτομα είναι στο ποτ, τόσο πιο δυνατό χέρι χρειάζεσαι για να νικήσεις. Μόνο με σετ δεκάρια μπορούσες να παίξεις κάπως έτσι. Αν είσασταν heads-up και ηξερες τον αντίπαλο, τοτε οκ. (Εννοείται όλα αυτά απο τη στιγμή που καλώς ή κακώς μπήκες).Κάποιος πριν καιρό μου είπε "μη βιάζεσαι να διπλασιάσεις". Ακόμα δεν το ακούω.... χαχαχα. Παίξε σφιχτά pre-flop.... Και σιγά σιγά θα τη βρείς την άκρη για μέτα το φλοπ.(ψάξε για κανένα πινακάκι με προτεινόμενα αρχικά φυλλα, ανάλογα τη θέση και πιθανά raise ή call και τήρησε το ευλαβικά!! Αν δεν έχεις στειλε μου pm. Κάτι θα βρουμε)Καλή συνέχεια.+1 nice post Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Για το fold preflop συμφωνώ και εγώ...αλλά απο εκεί και πέρα μια χαρά το έπαιξες, απλα δεν έκατσε!Next Παράθεση
birbilisgr Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 fold preflop opws sou pan kai parapanwtwra etixe na piaseis ena kalo flop alla gia skepsou ti tha kaneis se flop T 2 3?tha mporeseis na to pasareis eukola otan xreiastei?twra sto flop ta pragmata einai diskola.egw tha to paiza opws kai sy alla arketes fores tha peseis se set eidika se pot me perissoterous apo enan antipalous. Παράθεση
rudessgr Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 thanks για τις απαντησεις...ηξερα πως pre-flop ειμαι πολυ πισω,ειχα τον αρχικο raiser για λοζε μεγαλο γιατι λιγο πριν ειχε κανει limp me 99 απο την ιδια θεση οποτε σκεφτηκα οτι αφου εκανε bet τωρα ειναι σε λοζε μεγαλυτερο απο 99 ι κατι σε ΑΚ..και εκανα call με το εξης σκεπτικο..βαζω 150 για 900 αλλα πχ με επαφη το 10 μου δεν πιστευω οτι ειμαι καλυτερος του με λιγα λογια ειτε για κανενα σετ ι ζευγη(οκ ξερω λαθος πολυ σκεψη)...ανοιγει το flop και κανω check γιατι πιστευω οτι θα συνεχισει το πονταρισμα..οπως και εκανε,δεν τον εχω για σετ γιατι ειδα το παιξιμο του οταν σεταρε πριν με τα 99.οσο για τον αλλον οταν ειπε ρεστα σκεφτηκα οτι ειτε παει για καμια κεντα σφηνα(small blind) ισως καπως απελπισμενα ι εχει το 10...και σκεφτομαι να κανω call στα ρεστα του η να πω και τα δικα μου?τελικως ειπα και δικα μου ρεστα και την ηπιαμε την πορτοκαλαδα... πολυ ασχημο παιξιμο φυσικα,και ξενερωσα πολυ.καπως ετσι σκεφτηκα εκεινη την στιγμη την παρτιδα ...thanks και παλι για τα μεχρι στιγμης σχολια.. Παράθεση
safesteps Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 rudessgr έγραψε:και εκανα call με το εξης σκεπτικο..βαζω 150 για 900 αλλα πχ με επαφη το 10 μου δεν πιστευω οτι ειμαι καλυτερος του με λιγα λογια ειτε για κανενα σετ ι ζευγη(οκ ξερω λαθος πολυ σκεψη)...Ο λόγος που είναι λάθος το σκεπτικό σου είναι ότι δεν θα αποζημιωθείς, σε βάθος χρόνου, από τη μία φορά που θα σου 'κάτσει' για όλες τις φορές που θά 'χεις πληρώσει για να βλέπεις αυτό το flop. Χώρια τις περιπτώσεις σαν και αυτή που πιάνεις εξαιρετικό flop αλλά είναι τόσο ευπαθές που 'σπάει' εύκολα... Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Μαίου, 2009 gsbets έγραψε:+1 nice postThanks Παράθεση
Recommended Posts