d4ffyd3ck Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Στο 3$ HORSE tour της pokerstars βγήκα πρώτος !!!!Δεν είναι τπτ σπουδαίο 200$ μόνο αλλά σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας... Παράθεση
Dominique Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Καλά κάνεις που το μοιράζεσαι μαζί μας.. Συγχαρητήρια για το επίτευμα σου και ευχομαι εις ανώτερα!! Καλή συνέχεια στα τουρνουά!! Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 d4ffyd3ck έγραψε:Στο 3$ HORSE tour της pokerstars βγήκα πρώτος !!!!Δεν είναι τπτ σπουδαίο 200$ μόνο αλλά σκέφτηκα να το μοιραστώ μαζί σας...Συγχαρητήρια.Πόσα άτομα είχε το τουρνουά? Επίσης αν δεν σου κάνει κόπο μπορείς να μου πείς συνοπτικά ποιός είναι ο σκοπός του razz?Δεν το έχω καταλάβει αυτό το παιχνίδι και το horse μου αρέσει. Παράθεση
savas30 Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 το razz ειναι η παλια μιζερια που παιζανε στα καφενεια...και οπως καταλαβενεις απο το ονομα το χειροτερο φυλλο κερδιζει...Α2346ο ειναι το καλιτερο φυλλο....εχεις 2 κρυφα χαρτια 4 ανοιχτα και αλλο ενα κρυφο στο τελος... Παράθεση
d4ffyd3ck Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Ναι παίζεται όπως το stud αλλά να διορθώσω τον savas30, το καλύτερο φύλλο είναι Α2345(γνωστό και ως the wheel) και δεν έχει σημασία είναι αν είναι του ίδιου χρώματος καθώς δε μετράει το χρώμα ή η κέντα.300 άτομα είχε το τουρνουά. Γενικά αυτά τα τουρνουά δε μαζεύουν πολλά άτομα με εξαίρεση το omaha που είναι πιο γνωστό.Σε ένα Razz τουρνουά είχα βγεί 3ος μια φορά. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Μαίου, 2009 Μπράβο ρε φίλε!Νομίζω θέλει ιδιαίτερα μεγάλη ικανότητα να παίζεις σε horse τουρνουα.Πρέπει να έχεις ευέλικτη στρατηγική και αυξημένη αντίληψη του παιχνιδιού στο τραπέζι.Άσε που είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες σε αυτά τα τουρνουά είναι με μεγάλη διαφορά καλύτεροι από τους holdem.Εγώ δεν μπαίνω καν στη διαδικασία να διαβάσω τους κανόνες... Πόσο μάλλον να ασχοληθεί κάποιος με τουρνουά!Μπράβο και πάλι. Παράθεση
Recommended Posts