luckys Δημοσίευση 29 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Ο Φειδίας σαρώνει, οι υπόλοιποι ακολουθούν το παράδειγμα !! **ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΕΙΠΕΙ ΠΑΙΔΙΑ..AA DOCTOR 15.000$(4os ΣΤΟ CHAMPIONCHIP ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ) Παράθεση
baskont Δημοσίευση 29 Μαίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2009 Βασίλησυγχαρητήρια για την επιτυχία σου, θα βγει είδηση γιατί είναι αρκετά μεγάλη. Αν μπορείς στείλε μου και μια φωτό σου στο vasilis@pokerland.gr, συγνώμη για την καθυστέρηση, αλλά με τις εγγραφές για το Greek Series έχασα το μυαλό μου!Ένα απόγευμα έπεσα να κοιμηθώ για 2 ώρες και όταν ξύπνησα είχα 49 αναπάντητες κλήσεις στο κινητό! LOL, φαντάσου!Ευχάριστο θα μου πεις αυτό, αλλά όπως και να το κάνεις είναι πολύ τρέξιμο! Παράθεση
luckys Δημοσίευση 29 Μαίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 29 Μαίου, 2009 Η επιτυχια αυτη ειναι του αδερφου μου..απλα την ενημερωση κανω εγω!AA DOCTOR (ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ)Θα σου στειλω μια οικογενειακη φωτο καλυτερα.. :)Ελπιζω η διοργανωση να κυλισει με τον καλυτερο τροπο,για να ανταμειφθουν οι κοποι και οι προσπαθειες σας!GL! Παράθεση
Recommended Posts