Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Kατα την ταπεινη μου αποψη, ενα απο τα 5 καλυτερα βιβλια για το Omaha Hi ειναι αυτό του Jeff Hwang, το "Pot-Limit Omaha Poker". Στα αγγλικα φυσικα.

Επισης, εχει γραψει ενα βιβλιο και ο Sammy Farha. Δεν το εχω διαβασει, απλως εχω διαβασει καποια αρνητικα σχολια γιαυτο... Παρολαυτα, ισως θα επρεπε να υπαρχει στη συλλογη σου - αν ασχολεισαι συστηματικα με το Omaha Hi. Αν παντως διαλεξεις καποιο και το διαβασεις, θα 'θελα να μας εγραφες τη γνωμη σου .. Thanks!

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

Themis έγραψε:

Kατα την ταπεινη μου αποψη, ενα απο τα 5 καλυτερα βιβλια για το Omaha Hi ειναι αυτό του Jeff Hwang, το "Pot-Limit Omaha Poker". Στα αγγλικα φυσικα.

Επισης, εχει γραψει ενα βιβλιο και ο Sammy Farha. Δεν το εχω διαβασει, απλως εχω διαβασει καποια αρνητικα σχολια γιαυτο... Παρολαυτα, ισως θα επρεπε να υπαρχει στη συλλογη σου - αν ασχολεισαι συστηματικα με το Omaha Hi. Αν παντως διαλεξεις καποιο και το διαβασεις, θα 'θελα να μας εγραφες τη γνωμη σου .. Thanks!

Λοιπον, πηρα το βιβλιο που προτεινες (του Jeff Hwang).

Να σου πω οτι το μισο περιπου ειναι αφιερωμενο στο Omaha Hi και το μισο στο Omaha Hi-Lo.

Μεχρι στιγμης (σελ.90-ειμαι στη μεση του μισου που αναφερεται στο Hi και μ'ενδιαφερει), μπορω να πω οτι ειναι πολυ καλο.

Επαιζα Hold'em και που και που Omaha και δεν ηξερα ποια φυλλα ειναι "καλα" για να παιξεις.

Στο βιβλιο σου λεει ποια ειναι καλα και γιατι. Π.χ. γιατι καποιες "στανταρ σειρες", ας το πω ετσι, σου δινουν 13 card draw, αλλες 16 card draw αλλες 20 card draw, κτλ.

Εμενα προσωπικα μ' εχει ηδη βοηθησει (και δεν το εχω τελειωσει) στο πως και τι να παιζω pre-flop. Μολις διαβασω και το αλλο μισο θα γραψω αν μ' εχει βοηθησει και στο post-flop παιχνιδι μου.

• 2 weeks later...
Δημοσίευση

εχω διαβασει το κεφαλαιο για το Omaha που υπαρχε στο Super System 2 και δεν ηταν ασχημο.Οσο για το βιβλιο του Farha επειδη υπαρχει μια(!!)και μονο κριτικη στο amazon δε νομιζω οτι αποτελει κριτηριο για συμπερασματα .

Εξαλλου ο Farha μαζι με τον Benyamine Θεωρουνται σπεσιαλιστες στο omaha.