Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Για να κάνω αίτηση να μου στείλουν τα λεφτά στο moneybookers πρέπει να έχω ήδη περασμένη κάρτα στο moneybookers ή μπορώ έτσι απλά ανοίγοντας έναν <<ξερό>> λογαριασμό?

Επίσης θα χρειαστεί να στείλω φωτοτυπία ταυτότητας στο ftp?

Ευχαριστώ.

Δημοσίευση

Είσαι σίγουρος ότι σου επιτρέπει να κάνεις ανάληψη στο mb?

Αν έχεις κάνει κατάθεση από πιστωτική/προπληρωμένη λογικά δεν μπορείς. Πρέπει να κάνεις ανάληψη πρώτα στην ίδια κάρτα, για την οποία θα ζητήσουν ταυτότητα κτλ για εξακρίβωση στοιχείων. Αν είχες κάνει κατάθεση από mb δεν θα σου ζητούσαν τίποτα.

Δες στο cashier – withdrawl αν σου εμφανίζει το mb και αν έχει δίπλα select. Στείλε και ένα email στο cashier support για καλό και για κακό γιατί μπορεί να έχει αλλάξει το σύστημα της πρώτης ανάληψης (υποθέτω ότι είναι η πρώτη σου).

Δημοσίευση

Αν σου το εμφανίζει και μπορείς να το επιλέξεις τότε ναι μπορείς να στείλεις τα λεφτά σε mb χωρίς να έχεις πρώτα περάσει κάποια κάρτα/ λογαριασμό εκεί.

Για το αν θα σου ζητήσουν ταυτότητα δεν ξέρω

Δημοσίευση

Για να κάνεις λογαριασμό στην moneybookers πρεπει να δηλωσεις κάποια κάρτα. Επίσης γίνεται και "δοκιμη" με 1-2 ευρω ωστε να εξακριβωθει αν ειναι ενεργη κλπ.

Για να κάνεις ανάληψη σε mb συνηθως ζητουν στοιχεια και τετοια.

Εκτός και αν εχεις κάνει κατάθεση μεσω mb όποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Είναι ζήτημα ασφαλείας.

Δημοσίευση

fun3s έγραψε:

epeidh exw moneybookers, 8a se symvouleva na valeis to idio email m afto pou xrhsimopoieis sto full tilt

edit: epishs, kane mia elaxisth kata8esh prwta me moneybookers, kai 8a energopoih8ei etsi kai h epilogh ths analhpshs

To ίδιο email έχω.

Αφού ήδη μου την βγάζει την επιλογή moneybookers.

Δημοσίευση

marios_521 έγραψε:

Για να κάνεις λογαριασμό στην moneybookers πρεπει να δηλωσεις κάποια κάρτα. Επίσης γίνεται και "δοκιμη" με 1-2 ευρω ωστε να εξακριβωθει αν ειναι ενεργη κλπ.

Για να κάνεις ανάληψη σε mb συνηθως ζητουν στοιχεια και τετοια.

Εκτός και αν εχεις κάνει κατάθεση μεσω mb όποτε δεν υπαρχει προβλημα.

Είναι ζήτημα ασφαλείας.

Έχω φτιάξει ήδη moneybookers.Μου έχει επιλογή πιστωτικής και τραπεζικού λογαριασμού.

Μπορώ να χρησιμοποιήσω προπληρωμένη κάρτα?

Ή καλύτερα να βάλω τράπεζα?

Δημοσίευση

Ειτε με χρεωστικη καρτα, ειτε με πιστωτικη ειτε με τραπεζικο εμβασμα η moneybookers σου στελνει χρηματα χωρις καμια ταλαιπωρια ή θεωριες δυσπιστιας.

Εγω προσωπικα οταν εκανα τον λογαριασμο στην moneybookers επελεξα να μου στειλουν γραμμα στο σπιτι με εναν κωδικο για να επιβεβαιωσουν οτι ειμαι υπαρκτο προσωπο, μετα εβαλα την χρεωστικη μου καρτα και ανεβασα χρηματα τα οποια κατεθεσα μετα στις εταιριες. Στην συνεχεια τις αναληψεις τις εκανα αρχικα στην χρεωστικη και τωρα πια κατευθιαν στον τραπεζικο λογαριασμο οταν δεν βιαζομαι τα χρηματα..Το μονο που αλλαζει ειναι σε ποσες μερες θα σου ερθουν και τα τριμηνιαια ορια για καθε τροπο αναληψης με βαση ποσα στοιχεια επιβεβαιωσης εχεις δωσει στην moneybookers.