Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

• Απαντήσεις 113
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσίευση

crf88.....

Σχετικά με το slow play.

Με δύο limpers κάνω εκτός θέσης ένα σχετικά μικρό raise.

Στο φλόπ, ποντάρω λιγότερο από το μισό ποτ και στο raise του απαντώ εκ νέου με mini-raise.

"Fast play", που ρωτάς, θα ήταν κατα τη γνώμη μου αν έκανα ένα μεγαλύτερο raise pf (μαλλον θα ημουν commited μετα) για να προστατεψω το χαρτι μου και σίγουρα ενα δυντο πονταρισμα στο φλόπ.

Στην ίδια περίπτωση είναι και το allin pre, αλλα ήθελα τον τύπο μέσα, για να τα "χώσει", όπως κι έκανε δηλαδη.

Δημοσίευση

marios_521 έγραψε:

crf88.....

Σχετικά με το slow play.

Στο φλόπ, ποντάρω λιγότερο από το μισό ποτ και στο raise του απαντώ εκ νέου με mini-raise.

auto den einai slow play

auto einai "pataw koumpakia"

Δημοσίευση

Vatal έγραψε:

marios_521 έγραψε:
crf88.....

Σχετικά με το slow play.

auto den einai slow play

auto einai "pataw koumpakia"[/quote:3obbks33]

Σε ευχαριστώ για την τόσο προσεγμένη και ιδιαίτερα αναλυτική προσέγγιση σου στην παρτίδα μου.

Μετά από πολλές ώρες σκέψης και περισυλλογισμού στα γραφόμενα σου, βρήκα το μεγάλο μου leak!

Αντί να ακολουθώ τη στρατηγική «πατάω κουμπάκια» , πρέπει να ακολουθήσω την συνηθισμένη και ιδιαίτερα αποδεκτή από εσένα «αντί να γράψω τίποτα σοβαρό και να ανταλλάξω καμία άποψη να ανοίξω λίγο το μυαλό μου, από την πολλή χασούρα κάθομαι και γράφω μαλακίες στο pokerland, γιατί σε ξένα forums το παίζω κυρία, για να δείξω ότι οι Έλληνες δεν είμαστε κακοί παίκτες και γύφτοι στην συμπεριφορά».

Κάποτε αυτό το forum ήταν διαφορετικo.

Όταν έγινα μέλος, μπορούσες να ποστάρεις κάτι και να ακούσεις μια γνώμη διαφορετική από τη δική σου. Αυτό ήθελες! Να δεις την άλλη οπτική γωνία.

Τώρα έχει γεμίσει 60% «παικταράδες», 15% κομπλεξικούς που ξεκατινιάζονται σαν τις αδερφές της Λαμπίρη, 15% «δασκάλους» που γλύφουν και τους μαθητές τους ενώ μειώνουν τους άλλους (το προσέξαμε κύριοι) και οι υπόλοιποι που δέχονται ότι δεν είναι καλοί παίκτες και θέλουν να ακούσουν καμία άποψη, ώστε να βελτιώσουν το παιχνίδι τους, αλλά και τους αρέσει να μιλούν με άτομα που έχουν το ίδιο hobby (δεν αναφέρομαι στους 60% επαγγελματίες) και αντί αυτού ακούνε τις μαλακίες του κάθε vatal.

Και επειδή είσαι ιδιαίτερα προβλέψιμος και κοινότυπος, σε προλαβαίνω πριν ρωτήσεις και σου λέω ότι εγώ ανήκω στην τελευταία. Μόνο που δεν έχω βρει ακόμα τον κατάλληλο μέντορα εδώ μέσα. Παρακολουθώ με ιδιαίτερη προσοχή τα μαλλιοτραβήγματα και θα αποφασίσω.

Ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο που διέθεσες.

Υ.Γ. Ζητώ συγγνώμη από το forum για τη .. γλώσσα μου.

Κανονικά τέτοια posts θα έπρεπε να διαγράφονται από κάποιον moderator.

Αν είναι να ξεκινήσει η διαγραφή, από το δικό μου, ειλικρινά θα χαρώ ιδιαίτερα που ήμουν το πρώτο λιθαράκι στο να διαβάζουμε και πάλι αξιόλογα posts.

Όσο για τον vatal…. Θα βρει αλλού να «ξεχαρμανιάζει».

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

marie se kathe eukairia pou eixes apofasi na pareis sto xeri ekanes bet i raise an eixe ginei bet apo allon.einai to akrivos antitheto apo slowplay

Συνηθως είναι έτσι οπως το λές. Δηλαδή το παθητικο παίξιμο στα πρώτα streets.

Νομίζω όμως ότι και το μικρό πονταρισμα κατι τέτοιο είναι.

Κοίταξε, ήταν ρίσκο... 3way PF και μ αλλά και μετα την πιθανοτητα ο τύπος να έχει χτυπήσει το 3.

Επρεπε λοιπον, ή να παρατήσω την παρτίδα ή να παίξω πολύ επιθετικά απο πριν ώστε να προστατέψω το φύλλο μου.

Επέλεξα όμως να το παίξω αργά ζυγίζοντας τη θέση μου, τον αντίπαλο και τα stacks.

Τι γνώμη έχεις;

Δημοσίευση

to kourasame re marie.an thes na vaftiseis mia ekfrasi pou iparxei tosa xronia sto poker me diko sou tropo mpravo sou.slowplay tha itan an ekanes check sto flop i sto min raise tou aplo call. ayto tha legotan slowplay.mi prospatheis na allakseis tin orologia i na me peiseis oti ekanes kati apo ti stigmi pou to vlepo me ta matia mou.den epaikses katholoy arga

edit egrapsa vlakeia den ein ai cash.

mia xara epaikses marie.mporeis na kneis 2400 preflop pou einai kai to stantar.de milisa gia to tropo paixnidiou katholoy

Δημοσίευση

Egw na pw thn amartia mou, de nomizw oti ekanes kapoio lathos sto paiksimo sou. Ypo orismenes synthikes isws einai kai to kalytero paiksimo me bash ta stacks kai analoga me to styl paixnidiou sou klp

Epishs:

1. As stamathsoume ta trainwrecks. Ligo pio organwmena, omoiogenh kai pio SYNTOMA threads de blaptoun

2. Lol se osous pairnoun proswpika kati pou grafthke s'ena internet forum. You need thick skin otan kaneis dialogo sta internets

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

Ρε αρουραίε(φαίνεσαι κι απ τη φωτό τρομάρα σου) που δε καταλαβαίνεις

ούτε πότε σε κοροϊδεύουν γιατι να είσαι τόσο ψάρι και στη πραγματικότητα εκτός απ το πόκερ...

Άμα έπαιζες εσυ blinds 1/2 εγώ θα καθόμουν κάθε βράδυ με το fill aivey στα 400/800..

Όλοι όσοι είναι από χώρια έχουν καλύτερη μαπα απ τη δική σου και σίγουρα περισσότερο μυαλό αφού μπορούν να ξεχωρίσουν το hi lo..

Και που σαι μη γράφεις άλλο τις αηδίες που γράφεις.. καλά εσυ έχεις πιάσει πάτο μ αυτα και με τις προσβολές σου αλλά μην

ρίχνεις άλλο και το σαΐτ.

Υ.Γ. Δεν εχω ξανά προσβάλει κανέναν εδώ μέσα αλλά αυτός το αξίζει..:angry:

TIN DIKIA SOY FATSA GIATI TIN KRIVIS SMIGKOL!!!

Δημοσίευση

holdemgr έγραψε:

Egw na pw thn amartia mou, de nomizw oti ekanes kapoio lathos sto paiksimo sou. Ypo orismenes synthikes isws einai kai to kalytero paiksimo me bash ta stacks kai analoga me to styl paixnidiou sou klp

Epishs:

1. As stamathsoume ta trainwrecks. Ligo pio organwmena, omoiogenh kai pio SYNTOMA threads de blaptoun

Σεβαστό. Εχεις δίκιο.

2. Lol se osous pairnoun proswpika kati pou grafthke s'ena internet forum. You need thick skin otan kaneis dialogo sta internets

Δύσκολο να το συνηθίσει κανείς!

Αν με ειρωνευονται αρπάζομαι.

Δημοσίευση

crf88 έγραψε:

to kourasame re marie.an thes na vaftiseis mia ekfrasi pou iparxei tosa xronia sto poker me diko sou tropo mpravo sou.slowplay tha itan an ekanes check sto flop i sto min raise tou aplo call. ayto tha legotan slowplay.mi prospatheis na allakseis tin orologia i na me peiseis oti ekanes kati apo ti stigmi pou to vlepo me ta matia mou.den epaikses katholoy arga

edit egrapsa vlakeia den ein ai cash.

mia xara epaikses marie.mporeis na kneis 2400 preflop pou einai kai to stantar.de milisa gia to tropo paixnidiou katholoy

Είναι ΟΚ. ;)

Άλλωστε ο σκοπος του thread ήταν να γελάσουμε με κανένα river.

Εγώ το πόσταρα για να δείξω πόσο τσαντίστηκα με το ύφος του τύπου.

χαχαχαχ.

Τωρα μου φαίνεται πραγματικά αστείο αυτο που μου είχε γράψει.

Δημοσίευση

prepei na ton fonaze h gineka toy

parata to toyrnoya kai pame volta e?

kai leei aytos

nai agapi moy erxome pame volta

twra mwlis mpika se 100ari toyr

ala oti theli to moro moy e?

kai etsi mpenei!!!!!!!!!!!

FLOP [board cards: TC,9C,9H ]

TURN [board cards: TC,9C,9H,3D ]

RIVER [board cards: TC,9C,9H,3D,6C ]

SHOWDOWN

fridiinio shows [ AH,QD ]

osicam shows [ TS,AC ]

morgontroll shows [ 5H,9D ]

morgontroll wins $200, morgontroll wins $4,255.

to kaimeno to palikari den to lipaste?

ti tha kanei twra?

pos tha vgi me to moro poy to perimenei vameno stin porta?

thelete na xorisi??

are pano

pia ypomonio kai pio poker!!

tzogadoriko magazi eisai kai tipota allo

pite moy re paidia mpike kanenas sas me resta me 59??

ti fasi den mporo na katalavo!!!