Dusan Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2009 Τί γνώμη έχετε ρε παιδιά?Για μένα μπορεί να είναι πιο μοντέρνο αλλά πρακτικά με χαλάει πάρα πολύ,στο chat πάρα πολλά άτομα κατηγορούσαν το νέο λογισμικό,αφού υπάρχουν προβλήματα όπως:α)τα χρήματα όταν βγαίνεις από ένα τραπέζι δν μπαίνουν κατευθείαν στο balance αλλά αργεί πάρα πολύ η διαδικασία,εγώ περιμένω ήδη τουλάχιστον 15 λεπτάβ)waiting lists δν υπάρχουν!!γ)δν υπάρχουν private tables/tournaments:( Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Ιουνίου, 2009 Μούφα σκέτη.Με τα γραφικά δεν έχω πρόβλημα αλλά με τις επιλογές που έχει και γενικά τις λειτουργίες του.Θα χάσει πολλούς med & high stakes παίκτες η ongame ειδικά στο omaha και στις υπόλοιπες παραλλαγές.Επίσης με χάλασε πολύ που κατάργησαν την επιλογή να ανοίγεις το δικό σου τραπέζι,ότι παιχνίδι θέλεις και όσα άτομα θέλεις, κάτι που πολλοί regulars συνηθίζουν να κάνουν.Κρίμα! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vergitsis Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 ipomoni paides proti mera einai,oli mera ginontai anava8miseis. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kwste Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Καλά κανείς δεν διάβασε για την αναβάθμιση? Στο forum του poker.gr έχει ένα κατεβατό ολόκληρο. Η αναβάθμιση θα κρατήσει μια βδομάδα αν θυμάμαι καλά, περιμένετε λίγο και κράξτε μετά. Είναι σαν να φωνάζεις στο μάγειρα για το φαί πριν ακόμα το μαγειρέψει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Oops.Sorry παίδες δεν το διάβασα.:blush: Για να δούμε. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
LUADARKO Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 sto forum tou poker gr elege kathara oti kata ti diarkeia tou update pou tha diarkesei 1 evdomada th ginontai synexws anavathmiseis k episis gi auti ti vdomada tha meiwthoun ta guaranteed sta tour mexri na oloklirwthei to update.ligo ypomoni pote den ekane kako. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Poio anaba8mismeno to neo look, alla uparxoun ontos kapoia pragmatakia pou mas xalane gia arxi.As perimenoume na perasei ligos kairos kai blepoume.Re paidia emena sto chat omws mou bgainoun ta matia sa na paraeinai mikri h gramatoseira. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
tolpkr Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι και λιγοτερο rigged τωρα μετα το update? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 tolpkr έγραψε:υπαρχει καμια περιπτωση να ειναι και λιγοτερο rigged τωρα μετα το update?elate re paidia min arxisoume tora ta idia. Aste ta pedia na kanoune ta update tous kai ipomoni. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Δεν πρόλαβα να το δω...Μεγάλη διαφορά;Υ.Γ. Αντε τώρα να δούμε ποιές μερες θα κερδίζουν τα καλύτερα φύλλα και ποιες μέρες θα χάνουμε πάντα.... Ποιές μέρες θα κερδιζουν οι regulars και ποιες μέρες οι περαστικοι. Αντε ρε γαμώτο, πάνω που είχα βρεί το μυστικό. Φτου! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Ενώ έπαιζα πόκερ το μεσημέρι στα τραπέζια της Ongame(από τη betoto.com),βγαίνοντας από τα τραπέζια τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτά δν μπήκαν ποτέ στο λογαριασμό μου,λείπουν περίπου 350$,δν κάνω πλάκα.Να κάνω υπομονή?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Dusan έγραψε:Ενώ έπαιζα πόκερ το μεσημέρι στα τραπέζια της Ongame(από τη betoto.com),βγαίνοντας από τα τραπέζια τα χρήματα που υπήρχαν σε αυτά δν μπήκαν ποτέ στο λογαριασμό μου,λείπουν περίπου 350$,δν κάνω πλάκα.Να κάνω υπομονή??Έστειλες mail στην betoto? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Απάντησε το support στο chat που βρίσκεται στο lobby κ είπε ότι το πρόβλημα είναι γενικό κ ότι θα κάνει refund τους παίκτες που αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα μέσα σε 24 ώρες,οπότε κομπλέ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Φαίνεται και είναι πολύ πιο λειτουργικό απο το προηγούμενο και επιτέλους μαλλον τα πράγματα γίνονται καλύτερα για πολλαπλά ΜΤΤ.Η ongame μαζί με το partypoker εχουν μακράν την καλύτερη μπάρα πονταρίσματος και σε αυτή την έκδοση βελτιωθηκε ακόμη περισσότερο!!!Ελπίζω να συμπληρωθούν αρκετά με τις αναβαθμίσεις ξεκινώντας απο τα στατιστικά(δεν αποθηκεύονται πουθενά αυτή την στιγμή) για να δούμε αν δουλεύει και το poker tracker.Φυσικά στους "regulars" λείπουν τα πριβε τραπέζια, λες και δεν τους φτάνουν τα κανονικά. :laugh: :laugh: Φοβερές παρατηρήσεις!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dominique Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Βασικα πιστεύω πως οταν τελειώσει η αναβάθμιση όλα θα βαίνουν καλώς, οπότε άδικα ανησυχείτε ολοι... Δεν μπορεί να γίνεται update και η πλατφόρμα να ειναι χειρότερη απο πρίν.. Εκτός και αν κάποιος έχει πρόβλημα με τα καινούρια γραφικά και το Lobby. Ας περιμένουμε να ολοκληρωθεί η αναβάθμιση και μετά ο αναμάρτητος πρώτος το λιθο βαλέτω!!!!:laugh: :laugh: :laugh: :laugh: B) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dusan Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Στατιστικά πως μπορούμε να βλέπουμε?(πχ πόσα χέρια παίζουμε κτλ κτλ,όπου με το παλιό λογισμικό τα βλέπαμε με το session browser) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Antonis έγραψε:Φαίνεται και είναι πολύ πιο λειτουργικό απο το προηγούμενο και επιτέλους μαλλον τα πράγματα γίνονται καλύτερα για πολλαπλά ΜΤΤ.Τώρα που το κάνανε πιο λειτουργικό για πολλαπλα ΜΤΤ "ξέχασαν" να βάλουν τουρνουά στο πρόγραμμά τους.Δεν ξέρω τι έγινε το Σαβάτο γιατί έλειπα (νομίζω έλειπε το 150 κ το 30+) αλλα την Κυριακή κόβεις φλέβες. Υπάρχει μόνο το 200$ και μετά το χάος. Όλο κάτι τουρνουαδάκια απο 1$-5$ max και ενα σωρό Ελληνικά προκριματικά (poker.gr) του 1$ κ 2$!!!!!!!Έβαλαν ενα τουρνουά με 10K added με 5$ buy-in την Πέμπτη για να "γιορτάσουν" το νέο λογισμικό. Θα παίζουμε δηλ καθημερινή 18 ώρες για να παρουμε 5$ και το 10κ added ειναι με μορφή ticket απο την 1η εως την 100η θέση. Κανονικό δουλεμα δηλαδή.Ασε που "ξέχασαν" να φορτώσουν όλο το πρόγραμμα και απουσιάζουν βασικές λειτουργίες που θα μας παιδεύουν για καιρό.Ongame αθάνατη!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Καλημέρα και καλη εβδομάδαΠρος Αντώνη:Τα guaranteed θα επανέλθουν εντός της εβδομάδας. Μέχρι να σταθεροποιηθεί το Ρ5 έγραφε η ανακοίνωση θα 'παγώσουν' τα εγγυημένα τουρνουά.Τα τουρνουά του Poker.gr ήταν Σάββατο τα μικρά $1, $2 και $5 για τους αρχάριους παίκτες που τώρα μαθαίνουν το παιχνίδι και όχι για εσένα Αντώνη Την Κυριακή το Poker.gr είχε το $1000gtd + $200 added και καποια προκριματικά για το βραδυνό τουρνουά. Σαφώς και αυτά δεν είναι για το επίπεδό σου Αντώνη Τα 2 τουρνουά με $20.000 added είναι απλά 'εορταστικά' για τη μετάβαση στο Ρ5. Νάστε σίγουροι ότι η Ongame θα 'boostarei' με νέα τουρνουά και μεγάλα έπαθλα τη νέα πλατφόρμα. Δεν επένδυσαν κάποια εκατομύρια για να το αφήσουν στο ρελάντι και χωρίς προώθηση. Είναι τουλάχιστον αφελές να το πιστεύει αυτό κάποιος.Όσο για το τι φόρτωσαν και δε φόρτωσαν να είστε σίγουροι οτι θα επανέλθουν σύντομα όλες οι λειτουργίες και απλά ζητάμε την υπομονή και την κατανόησή σας.Τόσο καιρό μιλάγαμε για το structure, τώρα που το φτιάξαμε, λέμε για τα άλλα 'κακά' της Ongame. Μόλις βελτιωθούν και αυτά και επανέλθουμε σε κανονική λειτουργια, ειμαι περίεργος να δω τι θα βρούμε πάλι...Στο λινκ http://www.poker.gr/forum/forum_posts.asp?TID=554 θα ανεβάζουμε συχνά πυκνά ότι updates έχουμε σχετικά με τις αναβαθμίσεις στην πλατφόρμα μας!!!Ευχαριστώ και πάλι για το feedback σας Αντώνη και λοιποί (ξέρω ότι είναι καλοπροαίρετο) και είμαι σίγουρος ότι σε λίγο καιρό θα μιλάμε ΜΟΝΟ για τα 'καλά' της Ongame φιλικάΠάνος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Γενικότερα κάνεις κάποιο λάθος. Εγω δεν μπερδεύω Ongame και Poker.gr.Εσεις καλά κάνετε και βάζετε αυτά τα τουρνουά για Έλληνες με φτηνά προκριματικά.Ας μην ξαναλέμε πάλι ποσο καλό support έχει το Poker.gr πόσο καταπληκτική δουλειά γίνεται, πόσο καλό παιδί ειναι ο Πάνος κ.λ.π. Θα νομίζουν οτι τα παίρνω γιαυτό τα λέω. Εγω για την Ongame είπα που αφησε Σαββατο και Κυριακή την πλατφόρμα της χωρίς τουρνουά.Ασφαλώς και είναι καλοπροαίρετα τα σχόλια και καπου θα πρέπει να τα πόυμε και έσύ να μην το παίρνεις "πατριωτικά" Πάνο.Δεν φταίς εσυ για τις βλακίες που αυτοί κάνουν, (cash με τόσες ελλείψεις δεν μπορείς να παίξεις άνετα, τουρνουά ΔΕΝ έχει) αλλα δεν φταίμε και εμείς ως πελάτες, που μας έχουν κάνει τα νεύρα τσατάλια. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Δεν το παίρνω πατριωτικά Αντώνη, απλά προσπαθώ να μη δημιουργούνται λανθασμένες εντυπώσεις.Από τη στιγμή που ΔΕΝ εχει σταθεροποηθεί στο 100% η κατάσταση με το P5 ΔΕΝ είναι σώφρον να βγάλουν στη φόρα όλα τα guaranteed τουρνουά. Στα cash δε νομίζω ότι είναι τόσες οι ελλείψεις βρε Αντώνη. Για τα τουρνουά συμφωνώ ότι όταν δεν έχεις εγγυημένα έπαθλα δεν είναι το ίδιο εύκολο να κάτσεις να παίξεις.Από την άλλη βέβαια, ο πελάτης έχει πάντα δικιο και νασαι σίγουρος ότι το προσεχές διάστημα θα μας/σας αποζημιώσει όλους.Και σου είπα και προσωπικά στο τηλέφωνο: τα κακά θέλω να ακούω, όχι τα καλά! Πάνος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Poker.gr έγραψε:Στα cash δε νομίζω ότι είναι τόσες οι ελλείψεις βρε Αντώνη. Συγνώμη αλλα εκεί γίνεται ο μεγάλος χαμός!!!!Ας πω οτι θυμάμαι:-waiting list δεν υπάρχει, έτσι κάθεσαι σαν τον γύπα πα΄νω απο τα καλά τραπέζια και οποιος προλάβει τον κύριο (καρέκλα) είδε.-Οταν πρωτομπαίνεις στο τραπέζι σε ρωτά μόνο εαν θες να τοποθετήσεις το ΒΒ και οχι εαν θες να το περιμένεις.-Πρέπει να πατάς sit out και μετά να πατας σε κάθε τραπέζι ξεχωριστά always post BB, wait for BB και να ξεμαρκάρεις τη επιλογή always muck cards, ενω αυτά έπρεπε να υπήρχαν στα αχικά settings. Η πλάκα είναι οτι ενω τα μαρκάρεις για κάποιον περίεργο λόγο ξεμαρκάρει το wait for BB (ενω το είχες ως επιλογή) και σε βγάζει πάλι sit out ενω εαν κάνεις το λάθος και πατήσεις το sit in μόνο, σε βάζει φυσικά στο παιχνίδι απο οποιαδήποτε θέση πληρώνοντας το ΒΒ!!!-Οι σημειώσεις των παικτών ενω γενικότερα δουλεύουν, σε κάποιους παίκτες δεν αποθηκεύει την επιλογή!!!!!-Πρέπει να προσέχεις να μην κάθεσαι δεξιά και κάτω του τραπεζιού γιατί το button πέφτει πάνω στα φύλλα σου και το ένα δεν το βλέπεις!!! ΤΟ ιδιο πρόβλημα με άλλες μορφές (ποτ κ.λ.π) παρουσιάζεται λίγο ως πολύ και σε άλλες θέσεις.-Οταν οι πάνω παίκτες του τραπεζιού κάνουν muck τα φύλλα τους αυτά προσγειώνονται πάνω στα com cards και δεν μπορείς να δεις ενα ή δύο φύλλα!!!!-Στο αρχικό lobby πρέπει να προσαρμόζεις κάθε φορά που μπαίνεις τα tables σύμφωνα με το average pot, blinds κ.λ.π. Ευτυχώς το κάνεις μία φορά, αλλα πρέπει να το κάνεις κάθε φορά που μπαίνεις στο πρόγραμμα!!!-Οταν πατάς το hand history σου πετά κανα πεντάρι σελίδες, έτσι για να το εμπεδώσεις και μετά να έχεις να παίζεις .... κλείνοντας παράθυρα!!-Τα αρχείο σου για το βρείς πρέπει να εισαι ο επιθεωρητής Σαίνης.Εγω προσωπικά τα έψαχνα τρείς μέρες και τα βρήκα εντελώς τυχαία και μετά απο πολλές ώρες αναζήτησης.Πάνο έχω και άλλα να πώ ...... αλλα κουράστηκα!!!!Εαν εσύ ως cash player πιστεύεις οτι με όλα αυτά οι ελλείψεις δεν είναι αρκετές και μπορείς να παίζεις άνετα πάνω απο 1 τραπέζι μετά απο όλα αυτά, τότε τι να πω!!! Εγω είμαι ο παράξενος και όλα είναι καλά. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αντώνη όλα αυτά που ανέφερες τα γνωρίζει η Ongame αφού έχουμε στείλει το σχετικό report κι εμείς και τα υπόλοιπα skins.Στα προσεχή updates τα περισσότερα από αυτά θα έχουν λυθεί.Μέχρι τότε...υπομονή και κατανόηση. Ολα γίνονται για δικό σας όφελος πάνω από όλα. Το έχω ξαναπεί: δεν είναι εύκολη και απλή υπόθεση η μετάβαση σε ένα εντελώς νεο πρόγραμμα. Πιστεύω όμως και επαναλαμβάνω οτι το τελικό αποτελεσμα θα σας ικανοποιήσει πλήρως..όσο μπορει φυσικά να ικανοποιηθεί ένας Έλληνας παίκτης Πάνος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Poker.gr έγραψε:Μέχρι τότε...υπομονή και κατανόηση. Ολα γίνονται για δικό σας όφελος πάνω από όλα. Σαφέστατα!! Εαν π.χ το πρόβλημα με το ΒΒ διατηρηθεί για κανα 6μηνο και εγω κάνω 30 κλικ ημερησίως σε cash tables ή ιστορία αυτή θα μου έχει στοιχήσει 5,400$ στο 100nl και 10,800$ στο 200 και για την οngame αυτό το λάθος ισοδυναμεί με αντίστοιχο rake τότε το δικό μου όφελος δεν βλέπω!!! Θα το ξανακοιτάξω αλλα .....όσο μπορει φυσικά να ικανοποιηθεί ένας Έλληνας παίκτης Ασε τώρα ρε φίλε! Μην τα ρίχνουμε ολα στην ιδοσυγκρασία του Έλληνα.Μιας και με τσίγλισες θα το πώ.Αυτό με το added ειναι παλιά ιστορία που τότε δεν μίλησε κανείς και στην ongame φαντάστηκαν οτι έχουν να κάνουν με ζώα και είπαν να το ξανακάνουν.Πρίν κάποιους μήνες έπεσε το δίκτυο της ongame με αποτέλεσμα αρκετοί παίκτες να χάσουν τα buy-in τους χωρίς πο΄τε να παίξουν, ενω σε κάποια άλλα τουρνουά βρίσκονταν σε καλή θέση αλλα δεν μπορούσαν να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο αφου η πλατφόρμα δεν λειτουργούσε!!Η αποζημιωσή μας απο την ongame. Ενα τουρνουά 10+1 με added 20,000 με την μορφή ticket!!!!Και ενω το poker.gr έβαζε κάποια λεφτά στους λογαριασμούς των παικτών και χωρίς να έχει υποχρέωση να το κάνει, αφου τίποτα δεν ήταν δική του ευθύνη, απο την ongame ουτε φωνή ούτε ακρόαση για τα χαμένα BUY-IN μας και αντ αυτού προκύρηξαν ενα τουρνουά κοροιδία που επρεπε να παίζω δύο μέρες για να πάρω το εισητ'ηριο που είχα χάσει με δική τους ευθύνη, ασε τα διαφυγόντα κέρδη απο πιθανά FT!!!ΑΥτά τα ολίγα για να μην μας περνάνε για εμας μαλάκες και στους ευατούς τους δίνουν συγχαρητήρια για τις προσφορές τους. Υ.Γ. Να το ξαναπώ ή να μην το ξαναπώ? Εαν δεν υπήρχε Πάνος και poker.gr εμένα αλλα και αρκετούς άλλους η ongame δεν μας έβλεπε ούτε ζωγραφιστούς, οπως δεν με βλέπει για τους ίδιους ή και άλλους λόγους .... η bossmedia. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Poker.gr Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 22 Ιουνίου, 2009 Antoni prospathw na sou exigisw pws exei i metavatiki auti katastasi pou dianuoume oloi mas.Den ofelei na mpainoume se antiparatheseis kai katigories pros tin mama-etaireia, afou to ksanalew, pws ola ginontai me gnwmona to symferon twn paiktwn.Thelw na pisteuw kai elpizw oti to teliko apotelesma tha sas dikaiwsei gia tin epilogi sas.Panos Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Eμένα με τίλταρε το software,,'Εβαλα το 54$ shorthanded να παίξω,το κάρφωσα ,στη συνέχεια έκανα unregister από το 108$ και το 5r και τέλος έκλεισα τη πλατφόρμα να μη τη βλέπω... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts