pitsikos Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 paidia psaxno to programma holdem indicatoropoios kserei pos na to vro as mou pei sas parakalo Παράθεση
clickys Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 http://www.holdemindicator.com/ Παράθεση
HULK Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Ρε παιδιά μπορεί κάποιος να ποσταρει διευθύνσεις για να βρω σπασμένα προγράμματα..Poker tracker καιάλλα και ποια είναι τα καλύτερα για κάθε περίπτωση(cash,s n g, mtt).Βοηθάνε πολύ γενικά;:dry: Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Μην περιμένεις να σου απαντήσει κανεις για σπασμένα προγράμματα.Οσο για το holdem indicator...Κατα τη γνωμη μου κακο σου κανει.Καλυτερα με τον καιρο να σου γινει συνηθεια ο υπολογισμος.Ασε που καποια στιγμη θα το εχεις αμεσως χωρις σκεψη. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Τα ξέρω τέλεια δεν εχω κανένα πρόβλημα με τους υπολογισμούς πιθανοτήτων και odds, το συγκεκριμένο δε μου χρειάζεται..Για τα καλά λέω.. γιατί να μη περιμένω απάντηση για σπασμένα ;; Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Προσωπικη αποψη για το pokertracker συγκεκριμενα: Αξιζει τα λεφτα του. Το κοστος του δεν ειναι τιποτα για το τι προσφερει αν εχεις διαθεση για μελετη και βελτιωση.Κατεβασε το trial απο το επισημο site που διαρκει και περιπου 60 μερες για να το δοκιμασεις και να δεις μόνος σου αν σε βοηθαει ή αν αξίζει για σενα.Οσον αφορα σπασμενο το συγκεκριμενο δυσκολα θα το βρεις εξαιτιας του live update που εχει καθε φορα που βγαινει μια νεα εκδοση. Το holdem inicator ειναι ψιλο-ανουσιο μακροπροθεσμα.Ενα που θα ηθελα να δοκιμασω ισως καποια στιγμη ειναι το sit n' go wizard. Παράθεση
Recommended Posts