Gouster Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Είχα 90κάτι $ στο stars. Εξαργύρωσα 1500 ποντους για 24$ και μπήκα στο tourney :woohoo: Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 obv stisimo gia na kratisoun sto sait....congrats ! Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συγχαρητηρια.Αν και ειναι ξεκάθαρο το στήσιμο.Σου λέει, έχει $90 ξεχασμενα... αστον να κερδισει 2-3 χιλιάρικα.Αφού λεω κι εγω να παιξω με τα 250 + κανα ψιλό απο FPP... Παω για το million μαλλλον....Συγχαρητηρια και πάλι. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Χαχαχαχα ..εννοείταιΕυχαριστώ guys Παράθεση
Themis Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Μπραβο Gouster. Θα συνεχισεις στο 0.5 / 1 στα cash , θα ανεβεις, η σκεφτεσαι να το γυρισεις στα MTT?Και παλι συγχαρητηρια. Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Thx Θέμη. Αν και σε 6 ώρες κέρδισα όσα μου πήρε 5 μήνες να βγάλω στα cash (χωρίς το rakeback) , θα συνεχίσω στα cash. Ένα final table δεν σημαίνει και τίποτα. Η εμπειρία μου στα mtts είναι πολύ μικρή αλλά έχω σταθεί πολύ τυχερός. Αυτό ήταν το πρώτο μου mtt στο 2009. Τα σημαντικότερα cashes το 2008 ήταν 24 Οκτωβρίου: 40Κ Guarantee. 9/589 & 793$8 Νοεμβρίου: 40Κ Guarantee. 7/689 & 1.474$9 Νοεμβρίου: 17Κ (rebuy) Guarantee. 3/487 & 3.190$30 Νοεμβρίου: 750Κ Guarantee: 54/3668 & 1.388$ (κέρδισα 4 sats και πήρα 2 εισιτήρια. Το πρώτο το εξαργύρωσα και το δεύτερο το έπαιξα)(more brags-δεν κρατήθηκα):blush: Ίσως να είχα ασχοληθεί παραπάνω με αυτά αλλά οι πολλές ώρες (σερί) που απαιτούν είναι απαγορευτικές. (Τώρα είμαι άυπνος στην δουλειά and im too old for this shit ) Επίσης το ότι μπορεί να φτάνεις στην πηγή και νερό να μην πίνεις είναι κάτι που δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να το αντέξω για μεγάλα διαστήματα. Σε σχέση και με μία κουβέντα που άρχισε στο thread για τις επιτυχίες του Ήλιου, προσωπικά πιστεύω ότι τα cash έχουν περισσότερο περιθώριο κέρδους από τα mtts (εφόσον καταφέρεις να φτάσεις σε ένα Α επίπεδο), και τέλος απλά προτιμώ την δράση στα cash games. Και εννοείται ότι θα μείνω στο 100NL στο οποίο είμαι breakeven. Το ότι μεγάλωσε το bankroll δεν σημαίνει ότι είμαι έτοιμος. Γενικά δεν υπολογίζω rakeback, bonuses κτλ στο bankroll μου. Move up κάνω μόνο αν έχω κερδίσει 30buyins στο limit που παίζω(ένα move up έχω κάνει δηλαδή αλλά αυτός είναι ο κανόνας). Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συγχαρητήρια για το cash out και για το σκεπτικό σου στην απάντηση που δίνεις στον Θέμη.gl για την συνεχεια. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Μπράβο ρε παίχτη,ωραίος..!Ήσουν και υπό πίεση.Μεγάλη ανατροπή τα τελευταία λεφτά και τα έκανες ολόκληρο(εξαρτάται) bankroll..:woohoo: Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συγχαρητηρια φιλαρακι.Αλλα πες μου κατιΠωσ γινεται με 90$ να παιζεις cash 0,5/1? Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 sir Achil έγραψε:Συγχαρητηρια φιλαρακι.Αλλα πες μου κατιΠωσ γινεται με 90$ να παιζεις cash 0,5/1?ThxΤο bankroll μου είναι στο full tilt όπου παίζω cash εκεί από τον Ιανουάριο. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 γιατι δε παιζεις cash sto stars? Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Γιατί δεν δίνει rakeback Παράθεση
HULK Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουνίου, 2009 Πόσο είναι και τι ακριβώς είναι το rakeback; Δεν είναι επιστροφή μέρους των χρημάτων από αυτα που έχουν κρατήσει;Ρωτάω γιατί για να λες έτσι μάλλον είναι σημαντικό..Εγώ παίζω τουρ. και δε ξέρω ακριβώς.. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Είναι επιστροφή απο το ποσοστό που εισπράτει το site.Ο gouster παιρνει στο full tilt 27%, Άρα για κάτε 100 δολάρια rake, παιρνει πισω 27.Αν παιζεις SNGs για παραδειγμα και παιξεις 100 παιχνιδια σε ενα μηνα των $10+1 θα εχεις πληρωσει 100 δολαρια και παιρνεις τα 27.Σε καποια sites δεν δινουν rackeback στα τουρνουα και υπαρχουν και κατι αλλες λεπτομεριες που θα τις βρεις - πιστεψεμε- αν κανεις μια αναζητηση για "rakeback". Παράθεση
empags Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 HULK έγραψε:Πόσο είναι και τι ακριβώς είναι το rakeback; Δεν είναι επιστροφή μέρους των χρημάτων από αυτα που έχουν κρατήσει;Ρωτάω γιατί για να λες έτσι μάλλον είναι σημαντικό..Εγώ παίζω τουρ. και δε ξέρω ακριβώς..http://lmgtfy.com/?q=rakeback Παράθεση
HULK Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Οκ παιδιά θα το ψάξω..Περίπου καλά το ήξερα ..θέλω να δω αυτούς τους ιδιαίτερους όρους σιγά μη στα δίνουν έτσι..Άσε που οι πιο πολλές δε πρέπει να έχουν..Ευχαριστώ πολύ πάντως !! Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 empags έγραψε:http://lmgtfy.com/?q=rakebackXAXAXAXAXAΡε μαγκα!! Μας τρέλανες!Καλόοοοο! Παράθεση
empags Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 marios_521 έγραψε:empags έγραψε:http://lmgtfy.com/?q=rakebackXAXAXAXAXAΡε μαγκα!! Μας τρέλανες!Καλόοοοο![/quote:33r78vp0]Nai ontws to anakalypsa prosfata. An h8ela na ginw perissotero agenhs 8a postara ayto:http://justfuckinggoogleit.com/ Παράθεση
HULK Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Μπράβο empags μεγάλη εξυπνάδα..Τώρα είδα το link.. Χάρηκες πολύ;; Στο επόμενο ποστ να μου πεις πότε γελάμε.... Είπα να ρωτήσω εδώ για πιο γρήγορα γιατί δεν εχω χρόνο να ψάχνω.Συνήθως ψάχνω μόνος μου κάτι για καλύτερα και για να μην εχω ανάγκη βλάκες σαν εσένα αλλά ξέρεις ακούς και χρήσιμα πραγματακια....δεν είναι όλοι όμοιοί σου..Άμα και 'συ δε σπατάλαγες το χρόνο σου σε τέτοιες αηδίες θα ήξερες πως παίζονται τα turbo.. Όποτε θες έλα να σου δείξω..στο google θέλει πολύ ψάξιμο.. :laugh: :woohoo: Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 dionisis έγραψε:epic fail hulk astoetsi einai to sosto.prosoxi de pairno thesi de diavasa ta teleutaia posts Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Ναι βρε HULC.Δεν εκανε κάτι που να σε προσβάλει ο άνθρωπος.Ενα αστείο λινκ έστειλε το οποίο εμένα προσωπικά με έκανε και γέλασα έτσι όπως το ταίριαξε.Ειπε "αν" ηθελε να γινει αγενής, και μου έδειξε τι άλλο υπάρχει.Σε μένα απευθυνθηκε. Αν ηθελε στο έριχνε απο την αρχη. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουνίου, 2009 marios_521 έγραψε:Ναι βρε HULC.Δεν εκανε κάτι που να σε προσβάλει ο άνθρωπος.Ενα αστείο λινκ έστειλε το οποίο εμένα προσωπικά με έκανε και γέλασα έτσι όπως το ταίριαξε.Ειπε "αν" ηθελε να γινει αγενής, και μου έδειξε τι άλλο υπάρχει.Σε μένα απευθυνθηκε. Αν ηθελε στο έριχνε απο την αρχη.Profanws apeythinotan ston HulkPoly gelio to link, nh empags!O "macho" man sta internets einai epic fail opws eipan ta paidia prin. Apokthse ligo humor Hulk. Παράθεση
Recommended Posts