Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

Μπράβο empags μεγάλη εξυπνάδα..

Τώρα είδα το link.. Χάρηκες πολύ;;

Στο επόμενο ποστ να μου πεις πότε γελάμε.... Είπα να ρωτήσω εδώ για πιο γρήγορα γιατί δεν εχω χρόνο να ψάχνω.

Συνήθως ψάχνω μόνος μου κάτι για καλύτερα και για να μην εχω ανάγκη βλάκες σαν εσένα αλλά ξέρεις ακούς και χρήσιμα πραγματακια....δεν είναι όλοι όμοιοί σου..

Άμα και 'συ δε σπατάλαγες το χρόνο σου σε τέτοιες αηδίες θα ήξερες πως παίζονται τα turbo.. Όποτε θες έλα να σου δείξω..στο google θέλει πολύ ψάξιμο..

:P :laugh: :woohoo:

LMAO

Elpizw na mh tiltareis etsi eykola kai sta trapezia.

btw to 1o apotelesma sto link pou soy edwsa dhl sto site www.google.com, (den kserw an to exeis akousei), dinei apanthseis se oles tis erwthseis sou k einai k to site pou exw graftei k gw...

Δημοσίευση

Παιδιά sorry(κυρίως empags) φέρθηκα έτσι γιατί έγινε μια μικρή παρανόηση και είχα και τα νεύρα μου για άλλο λόγο.. βέβαια μη μου πεις ότι δε το έκανες και με ειρωνικό ύφος..

Τέσπα.. .Ξεχάστε το..

;)

Δημοσίευση

Οι rakeback προσφορες ισχυουν για νεους πελατες σε μια εταιρια. Αν εχει καποιος ηδη λογαριασμο καπου δεν μπορει να παρει rakeback στην συγκεκριμενη εταιρια στον συγκεκριμενο λογαριασμο.

Σε περιπτωση που σκεφτειτε να κανετε νεο λογαριασμο για να παρετε rakeback, για να μην αντιμετωπισετε προβληματα καλυτερα να διαγραψετε εντελως τον λογαριασμο σας (Αναληψη 100% και ενημερωστε την full tilt να σας διαγραψει τον λογαριασμο ωστε να μην υπαρχει το ονομα σας και τα στοιχεια σας στις databases τους).

Στην συνεχεια από ΝΕΟ λογαριασμο email γραφτειτε σε οποιο rakeback site θελετε και ακολουθηστε τις οδηγιες που σας δινουν. Φυσικα θα χρησιμοποιηστε το νεο email στον λογαριασμο της full tilt στην συνεχεια.

Επισης, μπορει να ακουστω υπερβολικος, καλο ειναι να υπαρχει διαφορα χρονικου περιθωριου μιας βδομαδας απο την στιγμη που διαγραψατε τον προηγουμενο λογαριασμο στην full tilt, μεχρι την δημιουργια του νεου λογαριασμου.

Δημοσίευση

Erev0s έγραψε:

Οι rakeback προσφορες ισχυουν για νεους πελατες σε μια εταιρια. Αν εχει καποιος ηδη λογαριασμο καπου δεν μπορει να παρει rakeback στην συγκεκριμενη εταιρια στον συγκεκριμενο λογαριασμο.

Σε περιπτωση που σκεφτειτε να κανετε νεο λογαριασμο για να παρετε rakeback, για να μην αντιμετωπισετε προβληματα καλυτερα να διαγραψετε εντελως τον λογαριασμο σας (Αναληψη 100% και ενημερωστε την full tilt να σας διαγραψει τον λογαριασμο ωστε να μην υπαρχει το ονομα σας και τα στοιχεια σας στις databases τους).

Στην συνεχεια από ΝΕΟ λογαριασμο email γραφτειτε σε οποιο rakeback site θελετε και ακολουθηστε τις οδηγιες που σας δινουν. Φυσικα θα χρησιμοποιηστε το νεο email στον λογαριασμο της full tilt στην συνεχεια.

Επισης, μπορει να ακουστω υπερβολικος, καλο ειναι να υπαρχει διαφορα χρονικου περιθωριου μιας βδομαδας απο την στιγμη που διαγραψατε τον προηγουμενο λογαριασμο στην full tilt, μεχρι την δημιουργια του νεου λογαριασμου.

Δεν είσαι καθόλου υπερβολικός.

Εγώ έκανα χίλιες δυο προσπάθειες να πάρω rakeback στο Absolute poker, χώρις να έχω καταθέσει ποτέ χρήματα.

Μόνο play money ειχα παίξει για να δω το περιβάλλον.

Τελικά δεν τα κατάφερα γιατι κατά την εγγραφή μου είχα γραφτεί μέσω ενός site που προσφέρει rakeback. Μονο που ..... αυτο το site .... είναι Γαλλόφωνο και μόνο!!!!! Χαχαχαχαχα.

Τους εξήγησα ότι εγω δεν έχω γραφτεί ποτε μεσω αυτου του site και μου είπαν ότι γίνεται καμμια φορά μόνο με τα cookies, να σε κατοχυρώσει.

Τελικά ξανα-απάντησα, ότι το καταλαβαίνω αυτό, αλλά αποκλείεται γιατι θα επρεπε να είχα έστω σερφαρει στη σελιδα του, αλλά ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΑΛΛΙΚΑ!!!

χαχαχαχα!

Ακόμα δεν μπορω να το καταλαβω.

Δημοσίευση

mauros έγραψε:

Αυτοί που παίρνουν rakeback, παίρνουν και FTP (Full Tilt Points) ?

Παιρνουν FTP κανονικότατα και δεν αντιμετωπιζουν και κανενα προβλημα ουτε στο iron-man promotion που έχει το site εδω και καιρο.

Δεν περιορίζεσαι σε τιποτα που προσφερει η Full Tilt συγκεκριμενα σε σχέση με έναν κανονικό χρήστη.