marios_521 Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 GeorgeSadoor....Ναι. Αυτό ειναι!!!χεχεχεχε.... Καλά αυτός... Οι άλλοι με τί φυλλα καλούσαν! Παράθεση
tripodis Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 φυλλα με 65%σιγά το ποσοστό. όταν εισαι on fire Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 nomizo einai profanes oti o tipos dokimase to ssikgekrimeni stratigiki se sng 10 i kai 20 fores mexri na tou vgei to video.koini logiki einai Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Ηρεμία παίδες. Απλα πρέπει να καταλάβετε οτι κάποιοι βλέπουν το πόκερ ως τζόγο και τπτ άλλο!!Μακάρι να εχω τέτοιους στο τραπέζι μου, αρκει να εχω κατα νου οτι το ΒΒ παραμονεύει και να παραμείνω ψύχραιμος εαν μου συμβεί.Μόλις έχω κάτσει στο τραπέζι και τι βλέπουν τα ματάκια μου?TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, R5-28532-35played at "London" for USD PM from 2009-06-10 06:37 until 2009-06-10 06:38Seat 1: davelisx ($196.50 in chips) Seat 2: dorni068 ($71.05 in chips) Seat 3: ueb22 ($83 in chips) Seat 8: BDB73 ($626.85 in chips) Seat 10: Antonis2005 ($100 in chips) ANTES/BLINDSdorni068 posts blind ($0.50), ueb22 posts blind ($1), The blind have been denied by player.PRE-FLOPBDB73 bets $626.85 and is all-in, davelisx calls $196.50 and is all-in, dorni068 folds, ueb22 folds.FLOP [board cards: 2C,JD,2S ]TURN [board cards: 2C,JD,2S,KD ]RIVER [board cards: 2C,JD,2S,KD,QS ]unknown action PLAYER_RESERVE.SHOWDOWNBDB73 shows [ TH,2D ]davelisx shows [ 5D,AS ]BDB73 wins $392.50.Τι να πεις και τι να σχολιάσεις. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Καλό μεροκάματο ο τύπος.Έχω δεί και εγώ τέτοια φαινόμενα με τεράστια stack και εκνευρίζομαι με το πόσο απίστευτη τύχη που έχουν μερικοί.Είχα δεί μια φορά έναν Έλληνα ο οποίος είχε σακατέψει τους πάντες στο τραπέζι.2 συνεχόμενα suckout στο ένα κάνοντας καρέ (στο φλοπ allin-ήταν πίσω) και την επόμενη κέντα χρώμα.omg:S Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Καλό μεροκάματο ο τύπος.Έχω δεί και εγώ τέτοια φαινόμενα με τεράστια stack και εκνευρίζομαι με το πόσο απίστευτη τύχη που έχουν μερικοί.Η τύχη δεν κρατά για πάντα.Συνέχισε να παίζει έτσι και έφυγε απο το τραπέζι, μόλις το stack του έγινε 200$. Κρίμα, αν περίμενε λίγο θα τα έχανε και αυτά.Δεν πειράζει, next time. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Antonis έγραψε:GeorgeSadoor έγραψε:Καλό μεροκάματο ο τύπος.Έχω δεί και εγώ τέτοια φαινόμενα με τεράστια stack και εκνευρίζομαι με το πόσο απίστευτη τύχη που έχουν μερικοί.Η τύχη δεν κρατά για πάντα.Συνέχισε να παίζει έτσι και έφυγε απο το τραπέζι, μόλις το stack του έγινε 200$. Κρίμα, αν περίμενε λίγο θα τα έχανε και αυτά.Δεν πειράζει, next time.[/quote:eqllzma5]Σίγουρα δεν κρατά.Ούτε που είχε το μυαλό να φύγει μόλις κέρδισε και εκείνο το μεγάλο ποτ. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Ούτε που είχε το μυαλό να φύγει μόλις κέρδισε και εκείνο το μεγάλο ποτ.Με ανυσηχεί το γεγονός (εσένα θα έπρεπε περισσότερο) οτι χρειάστηκε κ΄ το δευτερο πόστ μου για να καταλάβεις οτι ο τύπος και τέτοιοι τύποι γενικότερα, σίγουρα δεν έχουν μυαλό.Nice read George!!!!!!! Παράθεση
kwste Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουνίου, 2009 Σήμερα είδα το post και κανένας δεν είπε το προφανές....απλα πέρασε τα καρό για κούπες και έβαλε τα λεφτά νομίζοντας οτι έχει outs και θα πίασει τον άσσο σου.... Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 re παιδια.καποιος να ψαξει τα στατιστικα του.εγω δε θυμαμαι το site απο εκει θα καταλαβουμε τι παιζει Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 sir Achil έγραψε:re παιδια.καποιος να ψαξει τα στατιστικα του.εγω δε θυμαμαι το site απο εκει θα καταλαβουμε τι παιζειhttp://www.pokertableratings.com/ Παράθεση
LUADARKO Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 blinds 250-500 ante 50Seat 1: max attack (3,122 in chips) Seat 4: ..freeLancer (15,108 in chips) Seat 5: hein3 (17,101 in chips) Seat 6: 0ranjeboom (24,149 in chips) Seat 7: LUADARKO (32,846 in chips) Seat 8: tobiasblatte (21,410 in chips) Seat 9: the_ulraike (18,175 in chips) Seat 10: sertene (38,495 in chips) PRE-FLOPmax attack folds, ..freeLancer folds, hein3 folds, 0ranjeboom folds, LUADARKO raises to 1,250, tobiasblatte folds, the_ulraike folds, sertene calls 1,250.FLOP [board cards: 5H,4C,3D ]sertene checks, LUADARKO checks.TURN [board cards: 5H,4C,3D,TS ]sertene bets 3,000, LUADARKO calls 3,000.RIVER [board cards: 5H,4C,3D,TS,AD ]sertene checks, LUADARKO bets 28,546 and is all-in, sertene calls 28,546.SHOWDOWNLUADARKO shows [ TC,AS ]sertene mucks cards [ 8H,TH ]LUADARKO wins 66,242. Παράθεση
mauros Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=8dWoVlfBVv8&NR=1 http://www.youtube.com/watch?v=Q8CxxFN1qHc&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=yetA_dSYEu0 Δεν ξέρω αν είναι ψεύτικα, τα βάζω να πείτε τη γνώμη σας.Θα μπορούσε κάποιος να δημιουργεί εικόνες και να τις βάζει στο βίντεο, δηλαδή αφού έχει δει τα χαρτιά να φτιάχνει την εικόνα και να την βάζει στο βίντεο όμως...Έχω δει χέρια που δεν έγινε αποκάλυψη των φύλλων και αυτός που έκανε bet είχε το καλύτερο χέρι, όπως έδειχνε το προγραμματάκι του τυπά! Παράθεση
mauros Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 Βρήκα και αυτό για το Full Tilt ...http://www.youtube.com/watch?v=6zeYYpF5y14 Τι γίνεται ρε παιδιά ελπίζω να είμαι απλά αφελής και να πιστεύω εύκολα, πέιτε μου ότι είναι όλα πλαστά. Παράθεση
ZenitGR Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 Δεν νομιζω οτι καποιος μπορει να εχει μια αντικειμενικη γνωμη για τα βιντεακια αυτα, στον κοσμο που ζουμε ολα ειναι πιθανα, ιδιαιτερα κατι που εχει σχεση με πολυ χρημα)..........Το παιδι που εχασε απο runner-runner 4-2 εχει μπροστα του μια λογικη απαντηση γιατι ο αλλος εκανε call στα ρεστα του....... Παράθεση
fridis Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 iFlopTheNuts έγραψε:PokerStars Game #29223451715: Hold'em No Limit ($0.50/$1.00) - 2009/06/11 1:13:45 EET [2009/06/10 18:13:45 ET]Table 'Austrasia II' 6-max Seat #6 is the buttonSeat 1: simona75 ($100.50 in chips)Seat 2: J-mingus ($100 in chips)Seat 3: Psixodrama ($114.65 in chips)Seat 4: xgiovannix ($100 in chips)Seat 5: thundercop ($164.35 in chips)Seat 6: Tyrosur ($230.75 in chips)simona75: posts small blind $0.50J-mingus: posts big blind $1*** HOLE CARDS ***Dealt to Psixodrama [Qs As]Psixodrama: raises $3 to $4xgiovannix: foldsthundercop: foldsTyrosur: raises $6 to $10simona75: foldsJ-mingus: foldsPsixodrama: calls $6*** FLOP *** [Ah 6c 7h]Psixodrama: checksTyrosur: bets $13Psixodrama: raises $21 to $34Tyrosur: raises $27 to $61Psixodrama: raises $43.65 to $104.65 and is all-inTyrosur: calls $43.65*** TURN *** [Ah 6c 7h] [2h]*** RIVER *** [Ah 6c 7h 2h] [4s]*** SHOW DOWN ***Psixodrama: shows [Qs As] (a pair of Aces)Tyrosur: shows [2d 4d] (two pair, Fours and Deuces)Tyrosur collected $227.80 from pot*** SUMMARY ***Total pot $230.80 | Rake $3Board [Ah 6c 7h 2h 4s]Seat 1: simona75 (small blind) folded before FlopSeat 2: J-mingus (big blind) folded before FlopSeat 3: Psixodrama showed [Qs As] and lost with a pair of AcesSeat 4: xgiovannix folded before Flop (didn't bet)Seat 5: thundercop folded before Flop (didn't bet)Seat 6: Tyrosur (button) showed [2d 4d] and won ($227.80) with two pair, Fours and Deuceshttp://www.pokertube.com/Hands.aspx?hand=3779Mporei kaneis na mou eksigisei ti egine edo giati zalistika?[/quoteeinai fanero re paidia paidia!!o typos paei gia kenta :woohoo: kala egw tha estelna mail ston papathemeli :laugh: :laugh: Παράθεση
savas30 Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 14 Ιουνίου, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=XLFReCl- ... re=related Παράθεση
mauros Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Το ότι ο τύπος τελικά δε δίνει το πρόγραμμα δε μου λέει κάτι.Σιγά μην το δινε (αν δουλέυει ακόμα) ή δε μπορεί να το δώσει επειδή τον πήρανε χαμπάρι από την εταιρία και δε δουλέυει πλέον.Εγώ πιστεύω ότι τέτοια προγραμματάκια είναι εφικτό να γίνουν. Τις τράπεζες τις hackαρουν, δε θα hackαρουν τα ποκερ? Το θέμα είναι ότι είναι ζήτημα ημερών αν όχι ωρών, να τους πάρει πρέφα η εταιρία, να τους κλείσει το λογαριασμό και να πάρει και τα λεφτά του κοσμάκη που πήγε θύμα εκείνες τις λίγες ώρες.Ξαναλέω... στα βίντεο υπάρχουν χέρια όπου δεν γίνεται αποκάλυψη των φύλλων και πάντα ποντάρει αυτός με το καλύτερο φύλλο (φαίνεται το φύλλο του στα προγραμματάκια που φτιάχνουν οι τύποι).Ευχή μου, να μην τύχει να βρεθεί κάποιος από μας στο δρόμο κάποιου τέτοιου φύτουλα για εκείνες τις λίγες ώρες. Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 mauros έγραψε:Το ότι ο τύπος τελικά δε δίνει το πρόγραμμα δε μου λέει κάτι.Σιγά μην το δινε (αν δουλέυει ακόμα) ή δε μπορεί να το δώσει επειδή τον πήρανε χαμπάρι από την εταιρία και δε δουλέυει πλέον.Εγώ πιστεύω ότι τέτοια προγραμματάκια είναι εφικτό να γίνουν. Τις τράπεζες τις hackαρουν, δε θα hackαρουν τα ποκερ? Το θέμα είναι ότι είναι ζήτημα ημερών αν όχι ωρών, να τους πάρει πρέφα η εταιρία, να τους κλείσει το λογαριασμό και να πάρει και τα λεφτά του κοσμάκη που πήγε θύμα εκείνες τις λίγες ώρες.Ξαναλέω... στα βίντεο υπάρχουν χέρια όπου δεν γίνεται αποκάλυψη των φύλλων και πάντα ποντάρει αυτός με το καλύτερο φύλλο (φαίνεται το φύλλο του στα προγραμματάκια που φτιάχνουν οι τύποι).Ευχή μου, να μην τύχει να βρεθεί κάποιος από μας στο δρόμο κάποιου τέτοιου φύτουλα για εκείνες τις λίγες ώρες.Λογικό ακουγεται, και παρόλο που δεν πιστευω οτι υπαρχει τέτοια περιπτωση ,για να κανω το συνηγορο τυο διαβόλου.... Αν υπήρχε θα το έλεγαν?Το καθησυχαστικο σε αυτη την περίπτωση ειναι οτι αν καποιος είναι τοσο μαγκάκι και hackαρε ένα site... θα ασχοληθεί μαλλον με high stakes. Σιγα μην στοχεύσει εμας.(Επιμένω ότι δεν παιζει κατι τετοιο.... αλλά...) Παράθεση
mauros Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Ο τύπος έκανε το πρόγραμμα, το κατέγραψε σε βίντεο, τον τσάκωσαν από την Pokerstars την επόμενη μέρα ή τις επόμενες ώρες και το διαφημίζει στο youtube ώστε να παίρνει bonus στο Full Tilt.Έτσι πιστεύω. Ίσως και να είναι όλα εικασίες.EDIT: Σημειώστε ότι ο τύπος δεν είναι ένας αλλά δύο. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 mauros έγραψε:Ο τύπος έκανε το πρόγραμμα, το κατέγραψε σε βίντεο, τον τσάκωσαν από την Pokerstars την επόμενη μέρα ή τις επόμενες ώρες και το διαφημίζει στο youtube ώστε να παίρνει bonus στο Full Tilt.Έτσι πιστεύω. Ίσως και να είναι όλα εικασίες.EDIT: Σημειώστε ότι ο τύπος δεν είναι ένας αλλά δύο.Τί εννοείς διαφημίζει το πρόγραμμα στο youtube για να παίρνει bonus στο ftp?Πώς παίρνει bonus???Και πώς ξέρεις όλες αυτές τις πληροφορίες? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 απλη περιπτωση ref ειναι.δινει απλα δικο του link στο full tilt , και ολοκληρωνουν μερικα κοροιδα καποιο promotion. Παράθεση
ksotirak Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 file mou apla einai ena simvan apo ta xiliades koula-koufa-trela opos thes pes to pou simvenoun distixos sto online poker!!!!!!!!!!oso kai na mhn theloun merikoi na to paradehtoun (epidi exoun simferon kai vgazoun to psomi tous apo to online poker...kai den tous parexigo giati tin douleia tous kanoun)etsi einai..emena mou thimizi h oli afti katastasi pou simvenh se polous opos kai se esena me to simvan pou anaferis, kai pou exei simvi kai se emena poles fores...apo to 1998 eixa kafenio me froutakia..kai oso kai an pedevotan kapoios gia na to parei spiti toy DEN ginotan tipota giati o ilektronikos tzogos htan kai einai ANIKITOS!!! etsi kai edo sto online poker DEN xereis pote ti ginete kai an o allos mporei na dei ta fila ta dika sou alla kai ta epomena pou peftoun sto trapezi!kai ti kanoume re file tha mou peis....;;;; kai apanto...: TIPOTA APOLITOS, APLA THN PAPIA KAI ESI, KAI EGO ,KAI OLOI MAS..mia kapos lisi einai to na pezoume mono me ellhnes antipalous (ellinika tournoua). KAI TO KALYTERO...... NA PEZOUME MONO SE LIVE EPIGIA TOURNOUA, giati na eisai sigouros pos aftos o koulos tipos pou sou ekane to CALL an isastan se live trapezi OUTE POU THA TO SKEFTOTAN AFTO! afta.... xereto! Παράθεση
mauros Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Το έχει γράψει ο swedenfish72 σε άλλο θέμα και πιστεύω ταιριάζει κι εδώ. Τελικά οι εταιρίες δεν τα παίρνουν τα λεφτά. Οι απάτες όμως, απάτες Dear swedenfish72,The Full Tilt Poker Security department has recently concluded an extensive investigation and we have determined that some of your opponents were in violation of our site terms.We have permanently closed all of the offending accounts. In cases of proven cheating, 100% of the confiscated funds are returned to the players who were victimized. The reimbursement calculation is based on the number of tournaments or hands played against the offending players, and the amount won or lost against them.We have determined that you are entitled to a refund of $587.50 which will be placed in your account in the next 72 hours.For a number of reasons, we are unable to provide any other additional information regarding this case, including the players involved and the game type where it occurred. We thank you for your understanding in this regard. The vigilance of our players in reporting suspicious behavior is an important addition to our ongoing diligence against unethical conduct, and we carefully investigate every concern of suspicious activity.If you believe you have witnessed unfair play at our tables, please don't hesitate to contact us at security@fulltiltpoker.com. If there is any other way we can be of assistance, please let us know.Full Tilt Poker Security Παράθεση
Recommended Posts