kounamoutas Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Το Betfair Poker ξανά κοντά στους Έλληνες παίκτες! **Τον διαγωνισμό τελικά τον κέρδισε κανείς? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TSINT Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 TON KERDISE NOMIZO O GRAFIKOS!!TOSA GRAPSAME KAI TIPOTA.......KRIMAS!!!KANONIKA EPREPE AYTOI POY SIMETEIXAN STO DIAGONISMO NA TOUS EDINAN DWRO ENA BRELOK BETFAIR....ETSI GIA THN SIMPERIFORA-XALAROMA!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
agelis Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 μονο εγω δεν βρισκω το satellite?το εχω στα ελληνικα Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Betfair Poker Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Ιουνίου, 2009 Καλησπέρα φίλε μου, αν το έχεις στα Ελληνικά τότε και στο tab satellite αλλά και στο All θα το δεις. Άνοιξε το λογισμικό και σίγουρα δεν θα το χάσεις.ευχαριστώΣπύρος Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts