Gouster Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Sorry φιλε δεν το έχω. Εγώ περιμένω πότε θα βγει το τρίτο της σειράς : Kill Yourself Καμια ενημέρωση? Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 16 Ιουνίου, 2009 Anistein έγραψε:Αστειεύομαι Παράθεση
kosturos Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Πολύ καλό βιβλίο. Για προχωρημένους, με πολλά μαθηματικά και αρκετά χρήσιμα tables.Μερικά κομμάτια του θα πρέπει να τα διαβάσω και να τα ξαναδιαβάσω. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Poios to egrapse auto to biblio re paidia? O Charles Manson? Παράθεση
tolpkr Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Gouster έγραψε:Sorry φιλε δεν το έχω. Εγώ περιμένω πότε θα βγει το τρίτο της σειράς : Kill Yourself Αν μαθεις τπτ γιαυτο πες να οργανωσουμε ομαδικη παραγγελια... Παράθεση
omniwargreymon Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 17 Ιουνίου, 2009 holdemgr έγραψε:Poios to egrapse auto to biblio re paidia? O Charles Manson?To exoun grapsei oi Tysen Streib kai Kim Lee symfona me ena overview.Einai synexeia tou "Kill Phil" tou Lee Nelson.Milaei gia tournament play kai strategies. Παράθεση
Recommended Posts