glioumpos Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Όταν η τσιγκουνιά γίνεται τρόπος ζωής **Συμφωνώ μ' αυτα που λες. Οι τσιγκούνηδες ζουν για να μαζεύουν λεφτά. Και όταν πεθάνουν τα χαίρονται άλλοι! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Επειδή τίποτα δεν είναι τυχαίο, εχω την εντύπωση οτι ο Θέμης έμπλεξε με δουλειές και δεν έχει παει ακόμα την παρέα για κέρασμα και ο Tsint είπε να τον πιέσει ψυχολογικά με το άρθρο του μπας και επιτέλους βάλει το χέρι στην τσέπη του. :laugh: :laugh: Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 ANTONI TO THEMI KERASE TAVERNA KAI H PAREA EKANE EKLEKTO LOGARIASMO!!STO TRAPEZI BAPTISIS PARABRETHIKAN EKLEKTA ATOMA!FAGAME GIA 2 XRONIA.......MIA XARA! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Ελπίζω να έκανες ειδική προετοιμασία (2 βδομάδες ασιτία) για το γεύμα.Τελικά φτάνουν τα 5Κ για να βγάλουμε τον μήνα? ΤΙ ρωτάω τώρα...Και επειδή είμαι στις καλές μου αντε να σου δώσω (τσάμπα) σίγουρο σύστημα για ρουλέτα. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!!! Παράθεση
kojima_21 Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Ιουνίου, 2009 To Themi ksighthike Garidomakaronada-Kaiki...As einai.Vale kai foto gia ligoura... Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 KOJIMA21,2 2 TA ETROGES TA PSOMIA!!!KAI TO BRADY FYLAKSI ME XAPI GIA XONEMA!!!ANTONI,AMA KERDISEIS TOURNOUA THA SOU DOSO ARITHMO LOGARIASMOU NA MAS BALEIS KATI TIS!OXI TIPOTA IDIAITERO ALLA AYTA POU MOU PIRES STO APOLLONIA SE CASH GAME!!KENTA MOU EFERES KAI ME PIGES 200 XRONIA PISO!!!POPOPOPO TI GKINIA EXO RE........DOCTOR,BALE RE TIER APO 10!!THA PAIKSEI........ Παράθεση
Recommended Posts