djroof Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 3 Οκτωβρίου, 2006 ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ Παράθεση
parisaktos Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 poliscas το pokeroom ανακοίνωσε δυο freeroll για σήμερα και αλλα 4 για το Σ/Κ .Προλαβαίνουμε να να παίξουμε σε κάποιο?ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ Παράθεση
moderator Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Ευχαριστώ parisakte που με πρόλαβες! Λοιπόν παίδες είσαστε έτοιμοι;Ωραία!Το Σαββατοκύριακο το PokerRoom έχει δύο freerolls για το TeamPlay. Έγραψα την Ομάδα μας στον αγώνα που είναι για τις 3.30 PM, δηλαδή 10.30 το βράδυ. Το έπαθλο είναι $800 και ο αγώνας είναι διπλός (Σάββατο και Κυριακή).Επίσησ και σήμερα έχει ένα freeroll το οποίο όμως ξεκινάει αργά (1.30 το βράδυ). Εγώ πάντως έγραψα την ομάδα και στους δύο αγώνες.Καλή φάση και καλά χρήματα για να κερδίσουμε! Ιδιαίτερα ο αγώνας του Σαββατοκύριακου είναι σε πολύ βολική ώρα.Τι πρέπουν να κάνουν τα μέλη της ομάδας, τώρα που θέλουν να συμμετάσχουν στον αγώνα:1. Συνδεθείτε στο site του PokerRoom, και πηγαίνετε στο:Tournaments > Team Play > Team Events2. Κάτω χαμηλά θα δείτε με Έντονα γράμματα:Suggested Eventsκι εκεί μέσα είναι ο αγώνας που θέλουμε να συμμετέχουμε.3. Απλά κάντε κλικ στο Register. Αυτό ήταν όλο!1. Προσοχή! Για να λάβουμε μέρος πρέπει να εγγραφούν τουλάχιστον 6 μέλη της Ομάδας στον αγώνα του Σαββατοκύριακου κι 7 μέλη στο σημερινό. Λοιπόν μην χρονοτριβείτε, γραφτείτε για να μπορέσω να κλειδώσω τη συμμετοχή μας.2. Θα παίξουν οι πρώτοι 6 παίκτες που θα γραφτούν. Η σειρά θα είναι καθαρά χρονολογική (όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε!).ΥΓ: Τώρα εντόπισα τη δημοσίευση του sklop, που επιθυμεί να γίνει μέλος της Ομάδας. Συγγνώμη φίλε sklop που δεν σου απάντησα εδώ και δύο μέρες, αλλά μάλλον "στραβώθηκα"!Λοιπόν διάβασε από την αρχή το post. Θα βρεις αναλυτικές οδηγίες για το πως μπορείς να γίνεις μέλος. Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία στείλε μου ένα μήνυμα για να σε προσθέσω άμεσα στο Pokerland Team. Αν κινηθείς γρήγορα προλαβαίνεις να μετάσχεις και στο σημερινό freeroll. Παράθεση
parisaktos Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 poliscas σήμερα έχει δυο freerolls αλλά δεν ειναι διήμερα. Και ξεκινάνε στις 6.30 PMΕσύ λες για το Σ/Κ? Παράθεση
moderator Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Έχεις απόλυτο δίκιο parisakte, διορθώνω το προηγούμενο post. Ο διήμερος αγώνας είναι για το Σαββατοκύριακο. Ο σημερινός όμως είναι για τις 1.30 το βράδυ..Είναι αργά και δεν ξέρω αν μπορείτε να συμμετέχετε. Πάντως έγραψα την ομάδα και στα δυό τουρνουά Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Ante paidia kali arxi!grafteite n'arxisi i drasi.ego pantos graftika kai sta dio tournoua... Παράθεση
parisaktos Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 ΓΙΑ ΤΟ Σ/Κ ΕΙΜΑΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ Παράθεση
sklop Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 ok εχω γινει μελος και σου εστειλα μυνημα Παράθεση
moderator Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 sklop είσαι πλέον μέλος της ομάδας μας! Τώρα αν θέλεις να πάρεις μέρος στα freerolls, απλά ακολούθησε τη διαδικασία που περιγράφω παραπάνω.Καλωσήλθες στην ομάδα του Pokerland. Παράθεση
sklop Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 5 Οκτωβρίου, 2006 Ευχαριστώ poliscas καλώς σας βρήκα και με πρωτιές για την Ελλάδα.Μια ερώτηση το Σάββατο που πρέπει να μπω για να συνδεθώ με το τουρνουά? Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 paidia exo tin entiposi pos yparxi orio oson afora tis omades pou tha pexoun to savatokiriako kai ine 20.mexri stigmis exoun grafti 6.an den graftoume to sintomotero tha to hasoume...nomizo... Παράθεση
moderator Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Το ξέρω, αλλά δυστυχώς έχουν γραφτεί μόνο 4 και απαιτούνται 6. Άλλοι δύο ακόμη... Παράθεση
djroof Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 6 ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ????????ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Παράθεση
djroof Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 ΑΝΤΕ ΑΝΤΕ ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΤΑ ΝΗΜΑΤΑ...ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ, ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΜΕΡΟΣ? ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΣΟ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ?ΚΤΛ... Παράθεση
moderator Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Τίποτε απολύτως! Αυτοί οι αγώνες είναι δοκιμαστικά freeroll. Τζάμπα χρήμα δηλαδή!djroof γράψου κι εσύ !!! Δεν είσαι γραμμένος ακόμη. Με εσένα θέλουμε ακόμη 1 για να συμπληρωθούμε Παράθεση
sklop Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Άντε ρε παιδιά μέχρι τώρα είναι 11 ομάδες δεν θα προλάβουμε και ήμαστε μόνο τέσσερις εγγεγραμένοι.Poliscas με ξέχασες κάτι ρώτησα πιο κάτω για το τουρνουά. Παράθεση
moderator Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Έλα sklop, κάτι συμβαίνει με τα δικά σου τα post κι όλο τα χάνω...Sorry;) Λοιπόν για να παίξεις το Σάββατο (αν τελικά γραφτούν ακόμη δύο από τα μέλη της ομάδας), κάνεις το εξής:Ανοίγεις το λογισμικό του PokerRoom κι επιλέγεις:Tournaments > Team (Είναι πάνω-πάνω εκεί που γράφει Scheduled, Sit & Go, Private κλπ)Αλλά από ότι βλέπω θα χάσουμε τα freeroll τζάμπα.... Παράθεση
parisaktos Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 poliscas ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ? Ο djroof ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΚΡΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ Παράθεση
moderator Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Έτσειλα email στα μέλη που δεν έχουν γραφτεί ακόμη:goingup, The_Gamester, Bokkz και djroof.Αν γραφτούν δύο από αυτούς είμαστε ok. Δεν μπορώ να κάνω τίποτε περισότερο... Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 kalispera se olous.Arhige ..idopoiisa thlefonika ton alexi (goingup) k ton stelio(The_Gamester) na graftoun gia na prolavoume thn simetohi.elpizo na ta kataferoume k na simetashoume telika... Παράθεση
djroof Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ CLUB ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΩ... Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 molis graftike o stelios (The_Gamester) .allos enas k imaste ok Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 opios theli na simetashi sthn omada ths pokerland as dilosi simetohi to sintomotero. Παράθεση
danger55 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 he boys l like to join the team, what do l need to do Παράθεση
babacha1 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Αναφορά Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2006 Για σας παιδιά καλος σας βρήκα.Μπορώ να σειμετέχω και εγώ στην ομάδα έχω εγγραφεί στο pokerroom και έχω στείλει την αίτηση. Παράθεση
Recommended Posts