Gouster Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Ωραίος! Τι games είναι? Sng? Hu? Mtts?Buyins? Παράθεση
clickys Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 auta file ine SNGS, tou 1euro . Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Εγώ 3 δολλάρια τα έχω μετατρέψει σε 100 ευρώ (140$ περίπου).Ακριβώς clickys.Το είχα πεί στο άλλο φόρουμ.Πίστη θέλει. Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 GeorgeSadoor έγραψε:Εγώ 3 δολλάρια τα έχω μετατρέψει σε 100 ευρώ (140$ περίπου).Ακριβώς clickys.Το είχα πεί στο άλλο φόρουμ. Τύχη θέλει. FYP Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Τί σημαίνει FYP?Kαι γιατί άλλαξες αυτό είπα?Υποννοείς ότι είμαι luckbox? Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Clickys κακώς το έσβησες imo George FYP σημαίνει (I)Fixed Your Post.Δεν απαντάω εγώ για τον holdemgr αλλά σκέψου αυτό. Ο boku στο περίφημο του challenge κατάφερε να πάρει πολύ ευνοϊκά odds για το prop bet του επειδή άρχιζε με 100$ μόνο και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πάει busto πριν καν αρχίσει. Και μιλάμε για έναν παίκτη που είχε ήδη βγάλει πάνω από 100.000$ στα sng. Φαντάσου τι πιθανότητες είχες εσύ με 3$. Σίγουρα θέλει τύχη τουλάχιστον στην αρχή.Γιαυτό ρώτησα τον clickys αν ήτανε 1table sng, hu sng ή mtts. Αν καταφέρεις και κάνεις ένα καλό score στην αρχή τότε είσαι σε καλύτερη μοίρα. Respect στο γεγονός που συνέχισε στα 1$ και δεν ανέβηκε. Δεν ξέρω αν θέλει πίστη (πίστη σε τι? Στον θεό? Στην τύχη? Στις ικανότητες μας? Αν δεν δώσεις στις ικανότητες σου χώρο –banroll- τότε θέλεις πίστη στα άλλα 2 σίγουρα) σίγουρα θέλει υπομονή. Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Σίγουρα στην αρχή στάθηκα τυχερός.Έπαιζα λίγο scary.Εν συνεχεία όσο αυξανόταν το ποσό ένοιωθα καλύτερα.Τώρα είμαι οκ!Άλλωστε λεφτά από freeroll ήταν και δεν με νοιαζε και πολύ.Kαι κάτι ακόμα.Δεν έπαιζα sng.cash μόνο +2 μττ που έπαιξα και στα 2 μπήκα στα λεφτά.Αυτά. Παράθεση
Recommended Posts