Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Clickys κακώς το έσβησες imo

George FYP σημαίνει (I)Fixed Your Post.

Δεν απαντάω εγώ για τον holdemgr αλλά σκέψου αυτό. Ο boku στο περίφημο του challenge κατάφερε να πάρει πολύ ευνοϊκά odds για το prop bet του επειδή άρχιζε με 100$ μόνο και υπήρχε μεγάλη πιθανότητα να πάει busto πριν καν αρχίσει. Και μιλάμε για έναν παίκτη που είχε ήδη βγάλει πάνω από 100.000$ στα sng. Φαντάσου τι πιθανότητες είχες εσύ με 3$. Σίγουρα θέλει τύχη τουλάχιστον στην αρχή.

Γιαυτό ρώτησα τον clickys αν ήτανε 1table sng, hu sng ή mtts. Αν καταφέρεις και κάνεις ένα καλό score στην αρχή τότε είσαι σε καλύτερη μοίρα. Respect στο γεγονός που συνέχισε στα 1$ και δεν ανέβηκε. Δεν ξέρω αν θέλει πίστη (πίστη σε τι? Στον θεό? Στην τύχη? Στις ικανότητες μας? Αν δεν δώσεις στις ικανότητες σου χώρο –banroll- τότε θέλεις πίστη στα άλλα 2 σίγουρα) σίγουρα θέλει υπομονή.

Δημοσίευση

Σίγουρα στην αρχή στάθηκα τυχερός.Έπαιζα λίγο scary.Εν συνεχεία όσο αυξανόταν το ποσό ένοιωθα καλύτερα.Τώρα είμαι οκ!Άλλωστε λεφτά από freeroll ήταν και δεν με νοιαζε και πολύ.

Kαι κάτι ακόμα.Δεν έπαιζα sng.cash μόνο +2 μττ που έπαιξα και στα 2 μπήκα στα λεφτά.

Αυτά.