Gouster Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 CO: $20.00BTN: $156.80SB: $167.05BB: $100.00Hero (UTG): $206.90CO posts a big blind ($1.00)Pre Flop: ($2.50) Hero is UTG with AKoHero raises to $4.50, 1 fold, BTN calls $4.50, SB raises to $20, 1 foldHero?To SB παίζει 24/20 με 3bet 5.8 σε 1500 χέρια Το Btn παίζει 21/16 σε 260 χέριαΕγω είμαι nit. ~18/14Το co μόλις έκατσε και πόσταρε το blind. To τραπέζι είναι 6max αλλά μόλις έφυγε το fish και είμαστε 5handed. Πιστεύω ότι η ύπαρξη του dead blind μειώνει την δύναμη του utg/hj raise μου, και το sb είναι πιο πιθανό να κάνει squeeze. Κάνω 4βετ και στα πόσα? Τι κάνω αν κάνει shove?Είναι καλύτερο το call με το btn όμως πίσω μου?Και οι 3 είμαστε ψιλοdeep. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 18/14? Σε 5-handed? Λοβοτομή σου κάνανε αυτοί οι coaches; Μου φαίνεται πολύ standard 4-bet/get it in ακόμα και για 18/14 UTGΒάλτο και στο pstove για να βεβαιωθείς.Αν δεν υπήρχε το button θα έπαιζε και το call. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 6max είναι στο FT. Μόλις έφυγε το fish, και έχω βγάλει το autopost για να την κάνω. Δεν ξέρω πόσο έπαιζα στο συγκεκριμένο τραπέζι. Έβαλα το average που έχω τον τελευταίο καιρό. Φαντάσου ότι πριν έπαιζα 16/12. Για μια εβδομάδα που έπαιξα στην ongame (5max) ήμουνα ~20/18, κάπου εκεί και λίγο παραπάνω. Αν κάνω 4βετ μαζεύω τα dead money όταν κάνει fold και είμαι supper happy, αν όμως κάνει shove τότε im confliping στην καλύτερη για 160$. Είσαι cool με αυτό? Δεν έχω stove εδώ. Με τι με κάνει shove? AA KK QQ AK και ίσως JJ? Δεν νομίζω να πιστεύει ότι έχει FE αν κάνω 4bet. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Gouster έγραψε:Αν κάνω 4βετ μαζεύω τα dead money όταν κάνει fold και είμαι supper happy, αν όμως κάνει shove τότε im confliping στην καλύτερη για 160$. Είσαι cool με αυτό? Δεν έχω stove εδώ. Με τι με κάνει shove? AA KK QQ AK και ίσως JJ? Δεν νομίζω να πιστεύει ότι έχει FE αν κάνω 4bet.To JJ de nomizw na yparxei kan sto 3betting range tou BB vs UTG semi deep.Den kserw pws paizoun ta games sto FT alla genika ypothetw oti oi regs s'ayta ta limits kanoun perissotero squeeze ap'oti prepei (kai mallon kala kanoun afou oi antipaloi tous den kanoun kalo adapt)Ara to range tou einai poly polarised kai to AK paizei yperoxa ekei preflop kai an kapoios katsei na kanei ta maths tha dei oti:AK > QQ (card removal effect ftw) Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Και εγώ έτσι σκέφτηκα και έκανα 4bet στα 58$. Εφόσον έχω blockers είναι πιο δύσκολο να πέσω πάνω σε ΑΑ ή ΚΚ και τα dead money είναι ήδη πολλά. Γνώμη για το betsizing?Υπάρχει κανείς άλλος που να έχει άποψη για το hand? Άμα είναι να συνομιλώ μόνο με τον holdemgr στέλνω και pm. Τι διάολο? Δεν παίζει κανείς cash στην ελλάδα? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Gouster και εγω παίζω cash only αλλά παίζω στο 25NL (πια) και τέτοια κίνηση σε αυτά τα stakes είναι μόνο AA ή το πολύ KK απο το SB. Όποτε μάλλον δε σε βοηθάει η δική μου άποψη που στο συγκεκριμένο hand που θα ήταν fold (για το 25NL και για 24/20 + είναι και το button μετα απο μένα + είμαι και στην μέση). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 to betsizing tou einai off akoma kai gia psilodeep, kana read exeis?kai to diko sou betsize 8a mporouse na einai mikrotero. 47-50 einai arketa nomizw Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Το read στο δίνει 24/20. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 kounamoutas έγραψε:Το read στο δίνει 24/20.Kai pws mporoume ap'aytous tous 2 arithmous na ektimhsoume to 3-bet range tou 5-handed apo to BB, 150BB deep, vs nit UTG open+poster+ button cold call kai synakoloutha to 5-bet shove range tou vs UTG 4-bet me to sygkekrimeno size? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 to 24/20 profanws den einai readauta pou eipe o holdem panw katw enoousa kapio read gia to squeeze size tou epidi to sigkekrimeno einai poli megalo Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Βασικά δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτή την πάσα!!Εαν νομίζεις οτι είναι squeeze τότε κάνεις μεγάλο reraise και παίρνεις την πάσα.Εαν το πρόβλημα ειναι γενικότερο μπορώ να πω ενα σχέδιο που ακολουθώ σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλα δυσκολεύομαι να τo πω με συνομιλητές που θεωρούν το ΑΚ nutzs!!! Mεγάλο reraise και call se shove με 200ΒΒ deep ή οδυνηρό fold με χαμένα 50+ ΒΒ χωρίς να δω flop, δεν ειναι στα σχεδιά μου σίγουρα!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Ιουνίου, 2009 holdemgr σίγουρα το 24/20 δε περιλαμβάνει τις πληροφορίες που γράφεις.Αλλά προφανώς και είναι read και δε χρειάζεται εξήγηση γιατί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Όχι συγκεκριμένα reads δεν έχω. Αν και είναι ένας από τους ελάχιστους παίκτες που έχω τόσα πολλά χέρια στο hem δεν θυμόμουν καν το όνομα του. Αυτό σημαίνει ότι δεν με έχει φέρει σε δύσκολη θέση στο παρελθόν. Όχι επανειλημμένα τουλάχιστον. Μάλλον δεν μπλεκόμαστε ο ένας στα πόδια του άλλου. Εγώ γενικά παίζω tight απέναντι σε 3bet. Κάνω 4bet bluffs (όχι συχνά) αλλά δεν πρέπει να τις έχει δει και κανείς .Ένα από τα καλά του να είσαι nit, ίσως το μοναδικό, είναι ότι σου δίνουν respect στα 4βετ τουλάχιστον. Ένα ποσοστό που δεν το είδα όταν έπαιξα το χέρι είναι ότι το sb έχει fold to 4bet 50%. To 3bet του είναι 5.8 όπως είπα στο op αλλά αυτό είναι γενικό. Αντώνη squeeze δεν ξέρω αν είναι η όχι. Πιστεύω πως υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι, όταν ένας nit κάνει open raise με dead blinds, και ένας tag cold call στο button και είμαστε και οι 3 deep. Εγώ το χέρι το έπαιξα έτσι όπως το έπαιξα. Έκανα 4bet στα 58 fold το btn shove το sb που είχε QQ. Έχασα αλλά δεν έχει φυσικά σημασία το αποτέλεσμα. Αυτό που με απασχολεί είναι κατά πόσο σωστά ή λάθος το έπαιξα. Αν σκέφτηκα αυτά που έπρεπε να σκεφτώ preflop και αν υπάρχουν άλλοι παράγοντες που θα έπρεπε να επηρεάσουν τις αποφάσεις μου. Δηλαδή, με το action ως το σημείο στο αρχικό ποστ, τι συμφέρει? Τι είναι σωστό? Κάνεις απλά call με το ρίσκο να παίξεις 3way pot sandwitched, κάνεις call για να παίξεις με θέση εναντίον του sb που μπορεί να κάνει 3βετ με dominated hand, ή επειδή μπορεί να μπλοφάρει Κ ή Α high flop (αν το κάνει, δεν ξέρω δεν έχω reads), κάνεις 4bet γιατί υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρεις το ποτ επειδή είμαστε deep & είμαι nit, κάνεις 4βετ χωρίς να σε χαλάει να πας allin εναντίον QQ +, κάνεις μικρό 4βετ & fold? Kounamoutas συγχαρητήρια για το move up!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Ευχαριστώ Gouster.. Θα ανεβάσω και στο threat μόλις φτάσω πάλι τα 20k στο 25Nl.Το fold στην περίπτωση σου μετά το raise του SB δε το έχεις σαν επιλόγη? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Gouster έγραψε:Αν κάνω 4βετ μαζεύω τα dead money όταν κάνει fold και είμαι supper happy, αν όμως κάνει shove τότε im confliping στην καλύτερη για 160$. Είσαι cool με αυτό?Απέναντι σε συγκεκριμένους regulars θα παίξω 150bb με ΑΚ preflop. Νομίζω η απόφαση θα παρθεί από το ποιόν του SB. Μετά από 1500 hands μαζί του θα πρέπει νά 'χεις μια εικόνα για το αν θες να παίξεις 150bb μαζί του preflop με ΑΚ. Επίσης το 5.8 για 3bet δεν λέει πολλά αν δεν έχεις άλλα στοιχεία για το squeezing play του. Δηλαδή αν έχει προϊστορία σε squeezes.Gouster έγραψε:Γνώμη για το betsizing?Vatal έγραψε:to betsizing tou einai off akoma kai gia psilodeep, kana read exeis?kai to diko sou betsize 8a mporouse na einai mikrotero. 47-50 einai arketa nomizwΕφόσον αποφασίσουμε να κάνουμε call σε shove, το bet size εδώ δεν έχει τόση σημασία. Ίσα ίσα που όσο πιο μικρό το reraise μας τόσο πιο πολύ μπορεί να κάνει induce ένα πιο light shove. Άρα γιατί να του δώσω αυτή τη δυνατότητα ή ακόμη και να κάνει call με τα 55/66 του και να δει flop με ένα raise στα 50$. Έβαλε 20$; Κάνε τα 70 και δεν έχει καμία ψευδαίσθηση για FE. Πάντα στην περίπτωση που είμαστε έτοιμοι για call σε shove. Αν τώρα δεν θέλουμε να παίξουμε 150bb preflop με AK, δεδομένου ότι είναι ψιλο-deep, κάνε call.Και έτσι περνάω στο τελευταίο quotάρισμά μου:holdemgr έγραψε:Μου φαίνεται πολύ standard 4-bet/get it in ακόμα και για 18/14 UTGΒάλτο και στο pstove για να βεβαιωθείς.Αν δεν υπήρχε το button θα έπαιζε και το call.Μας πιάνει μανία μηχανικής αντίδρασης μερικές φορές (βάζω και τον εαυτό μου μέσα). Γιατί να μην παίξει το call δηλαδή; Μην τυχόν και μπει μέσα το button; Ε, και; Αν ήμαστε 100bb το 4bet είναι πιο standard, αλλά τώρα που είμαστε 150 χωράει διαφορετική προσέγγιση. Εδώ το call έχει το νόημα ότι: βλέπω flop (με το button μέσα ή όχι -δεν με νοιάζει) και αν κάνω hit συνεχίζω με το χέρι αλλιώς thats it. Δεν πετάω πολύ equity έτσι, και ο λόγος είναι ότι με το call μου κανείς δεν με βάζει σε ΑΚ εκεί και θα πληρωθώ ικανοποιητικά τις φορές που θα κάνω hit και θα εξισορροπήσω το equity που πετάω για όλες τις φορές που δεν παίρνω το pot σ' εκείνο το σημείο. Είναι λίγο μπακάλικα υπολογισμένο γιατί δεν έχω κάνει τα maths αλλά δεν νομίζω ότι είναι πολύ λάθος. Ο κυριότερος λόγος για call εκεί, λέγεται variance. Αν δεν θέλω για κάθε AK μου να παίζω μια κάβα (εδώ μιάμιση) και να ανεβοκατεβαίνει η καμπύλη στο PT ή στο HM, καλό είναι και το call! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Στο παραπάνω post δεν είχα προλάβει να δω την απάντηση του Gouster καθώς την ανέβασε όσο έγραφα το δικό μου post. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 kounamoutas έγραψε:Ευχαριστώ Gouster.. Θα ανεβάσω και στο threat μόλις φτάσω πάλι τα 20k στο 25Nl.Το fold στην περίπτωση σου μετά το raise του SB δε το έχεις σαν επιλόγη?5-6 seat game , οταν κρατας ΑΚ το fold στο squeeze ειναι λαθος imo , εκτος αν υπαρχουν σοβαρα reads.Απλα ισως πρεπει να το δω λιγο διαφορετικα λογο image του Gouster στο τραπεζι , γιατι δε θα επαιζα με τοσο χαμηλα stats , οποτε λογικα αλλαζει και το range των αντιπαλων.Reraise στα 50 Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 gsbets έγραψε:Reraise στα 50Κι άλλος που επιμένει με το raise στα 50; Γιατί στα 50; Υπάρχει περίπτωση να κάνουμε fold στο shove του; Εκτός και θέλουμε να του δώσουμε 'σχοινί' να κάνει shove... Ας μου εξηγήσει κάποιος τι εξυπηρετεί το raise στα 50. Μην μου πείτε δείχνει πιο μεγάλη σιγουριά για το φύλλο μας από την πλευρά μας. Εκτός και θέλετε να φάτε call και μετά να πάτε πάσο στο flop σε shove με ποτ διπλάσιο του stack μας. Αυτό πάντως είναι παραπλήσιο με το να κάνω fold preflop στο shove του, ενώ έχω κάνει 4bet στα 50! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Antonis έγραψε:Εαν το πρόβλημα ειναι γενικότερο μπορώ να πω ενα σχέδιο που ακολουθώ σε τέτοιες περιπτώσεις, αλλα δυσκολεύομαι να τo πω με συνομιλητές που θεωρούν το ΑΚ nutzs!!! Για πες το σχέδιό σου.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Βασικά σε μία τέτοια περίπτωση βάζεις τα λεφτά σου πίσω.Εαν το range tou 3bet του παραμένει oop sto 5% τότε το ποσοστό σου είναι 46%, ενω εαν περιορίσεις λογικά το range του στο 3% oop και με δύο call δίνοντας μάλιστα respect σε σένα, τότε το ποσσοστό σου είναι στο 40% και εαν περιορίσω το range του ακόμα περισσότερο είσαι σχεδόν πάντα dominate.Τι ειναι σωστό και τι όχι δεν ξέρω, αυτό που ξέρω είναι τι έχω αποφασίσει να κάνω εγω σε τέτοιες περιπτώσεις καθώς προτιμώ να βαζω τα λεφτά μου με πλεονέκτημα.Η μυθοποίηση του 50-50 δεν υπάρχει ποτέ (οπως πολύ καλά ξέρεις) ενω σχεδόν ποτε δεν έχεις FE να υπολογίσουμε!!!!!ΑΚ is nutzs!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
safesteps Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Antonis έγραψε:Εαν το range tou 3bet του παραμένει oop sto 5% τότε το ποσοστό σου είναι 46%, ενω εαν περιορίσεις λογικά το range του στο 3% oop και με δύο call δίνοντας μάλιστα respect σε σένα, τότε το ποσσοστό σου είναι στο 40% και εαν περιορίσω το range του ακόμα περισσότερο είσαι σχεδόν πάντα dominate.Αν διάβασες το post μου παραπάνω πρέπει να κατάλαβες το νόημα της άποψής μου. Διαφωνώ όμως κάθετα με το range του. Θες να πεις ότι ποτέ δεν squeezάρεις στη θέση του SB με total air ή middle pair κλπ κλπ;Antonis έγραψε:Η μυθοποίηση του 50-50 δεν υπάρχει ποτέ (οπως πολύ καλά ξέρεις) ενω σχεδόν ποτε δεν έχεις FE να υπολογίσουμε!!!!!Εξαιτίας του παραπάνω γιατί να μην έχεις FE με το 4bet;ΥΓ: Ξέρεις πολύ καλά ότι και μένα μ' αρέσει να βάζω τα λεφτά μου πάντα με πλεονέκτημα... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Γιατί χρειάζεται να είναι 7 στις 10 σωστό το read σου για ειναι σωστή μια τέτοια κίνηση, ενω σχεδόν κανείς δεν μπορεί το οδυνηρό πάσο εχοντας ηδη τοποθετήσει 50+ ΒΒ στο πότ και είσαι πίσω 6 στις 10. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Το ΑΚ δεν είναι nuts φυσικά. Μειώνει όμως τους συνδυασμούς ΑΑ ΚΚ του αντιπάλου, και το γεγονός ότι έχω 43% equity εναντίον QQ σε συνδυασμό με τα ~30$ που θα κερδίζω κάθε φορά που κάνει fold ίσως να το κάνει winning play in the long run. Δεν ξέρω. Με τα μαθηματικά δεν είμαι καλός. Όσον αφορά το betsizing του 4bet, νομίζω ότι πρέπει να του δείξω ότι είμαι committed γιατί δείχνει μεγάλο strength και θέλω fold. Συμφωνώ με τον safesteps. Αν βαρέσω 47-50$ δεν με βλέπω να κάνω fold σε shove γιατί τώρα είναι που υπάρχει και η πιθανότητα του bluff shove καθώς μπορεί να νομίζει ότι έχει fold equity. Ειδικά αν το δει σαν ¼ του stack μου και όχι 1/3 του effective αλλά δεν νομίζω να με έχει για τόσο noob. Από την άλλη με >60$ bet όταν κάνει shove στην καλύτερη είμαι ~40/60 και θα πρέπει να κάνω call. Catch 22? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 safesteps έγραψε:Κάνε τα 70 και δεν έχει καμία ψευδαίσθηση για FE.Αρχικα δε νομιζω οτι πρεπει να βλεπουμε το hand, in a vacuum. Καποιες φορες θα κανω 4bet bluff και θα θελω να ρισκαρω το λιγοτερο δυνατο και προφανως δε θα πρεπει να αλλαζω το 4bet size μου αναλογα με το αν κανω bluff ή value raise.Επισης δε νομιζω να 3betarei pocket pairs αφου εχουν αρκετο value να κανει call σε 3-4way pot.Τελος το πιθανο induce μονο θετικο μπορει να ειναι, αφου το καλυτερο που μπορω να κανω αν μπω preflop all in me AK, ειναι να εχω κανει το range του οσο πιο wide γινεταιMεγαλυτερο 4bet size ειναι burning money imoEπιμενω και στο δικο του ακυρο betsize. Συνηθως τετοια betsize απο weak regs ειναι ΑΚ ή QQ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Vatal Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Ιουνίου, 2009 OMG TI FOLD SE SHOVE TA VLEPW KAI TILTARW Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts