Antonis Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Σημαντικές στιγμές Ελλήνων σε Live τουρνουά -Αντώνης Σαραντόπουλος vs Samir Shakhtoor !Τι μου θύμησες Βασίλη. Bad beat stories :laugh: Η αλήθεια είναι οτι είχα(με) μια πικρία για το πως χάθηκε η πρώτη θέση, αλλα παράλληλα αισθανόμουν αρκετά χαρούμενος και τυχερός γιαυτό που είχα κάνει, που δεν μου έμεινε χρόνος για στεναχώριες αλλα μόνο χαρά.Αυτό ειναι και ενα πολύ καλό μάθημα για όλους αυτούς που τρώνε ενα δύο BB και βγαίνουν να δηλώσουν οτι ολα είναι στημένα, στο live δεν θα του συνεβαινε ποτέ κ.λ.π.Εαν θέλετε εξωπραγματικές ΒΒ stories απο live games που μερικοί ,δεν έχετε δει ούτε στο internet........ εχω αρκετές. Thats poker Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2009 Η μονη...λογικη εξηγηση , που μπορω να δωσω ειναι πως ο τυπος πρεπει να ειχε τηλεπαθητικη σχεση με τον dealer !!Βεβαια υπαρχει κ αλλη εξηγηση αλλα ειναι λιγο σοκιν και δεν ταιριαζει με το υφος κ το θεμα του σαιτ κ καλυτερα να την αποφυγω...Παντως , εγω , στη θεση του Αντωνη , μαλλον θα του εφερνα κανενα σκαμπω στο κεφαλι !!! Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2009 ANTONI KANE KANENA NTOKIMANTER ME TOSES ISTORIES RE POU EXEIS,,,,,,,PARE ME KAI EMENA NA FONAZO MOTER KAI OXI ALLA,,,,,XAXAXAXA!!!DOCTOR,DEN EIMAI KALA THELO ZESTO XRHMA!!EXO NA PAIKSO STOIXHMATAKI ME BOHTHO KOJIMA21!!!!DWRO O KOUBAS...... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουνίου, 2009 TSINT έγραψε:ANTONI KANE KANENA NTOKIMANTER ME TOSES ISTORIES RE POU EXEIS,,,,,,,PARE ME KAI EMENA NA FONAZO MOTER KAI OXI ALLA,,,,,XAXAXAXA!!!Tsint είσαι τεράστιος και μεγάλο μυαλό!!! Πως δεν το σκέφτηκα νωρίτερα? Ο πόνος πουλάει και τα ΒΒ έχουν πολύ πόνο. :laugh: Θα πουλάμε σαν τρελλοί!!Ξέρω παίκτες (π.χ. Τάκης) που θα πάρουν ντουζίνες κάνοντας την διαδρομη.... τρώω ΒΒ, βάζω CD να παίζει, σπάω CD και ηρεμώ. Θα του βάλουμε και κανα 2 δικά του ΒΒ να τα στέλνει στους φίλους του, αντι να τους παίρνει τηλ και σε ένα μήνα μόνος του θα μας πάει σε επανέκδοση. Μπορουμε να κάνουμε και προσφορές. π.χ. Κάθε μία ντουζίνα δώρο, ειδικό σφυράκι για σπάσιμο cd και ΗΥ ή ειδικό καθαριστικό οθόνης απο φτυσίματα ή εγχειρίδιο βρισιών για τον donk αντιπαλό μας ή πτυσόμενο σκαμπώ τσέπης για κεφάλι αντιπάλου κ.λ.π.Πάρε τηλ. για να αρχίσουμε γυρίσματα!!! Παράθεση
Recommended Posts