birbilisgr Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 23 Ιουνίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Poker.gr: Ελληνικό Freeroll $1.000 / Summer Party $20.000 added / GSOP qualifiers / GOPC !! **κλικαρω στο θεμα με τον Φολευ κ μου ανοιγει αυτο.. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 TI SUMMER KAI MAKAKIESAIDIAESXOSEINAI AKYRO OLO TA SAITMAS VALANE NA PERIMENOYME KAI TIPOTAOYTE ENA SORRYTHA PAROYME TA GKA PISW LEEIPOTE?TOKIZONTE TWRA?AN EGW GRAFTO KAPOY KAI TELIKA MOY TIXI KATIKAI DEN MPOLEW SORRY KAIPERNW TA GKA MOY PISO???????????MPA DEN NOMIZW Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Panagioti kalisperaAn kai den exw akoma kapoia enimerwsi sxetika me to poly sobaro provlima pou dimiourgithike me tin akyrwsi tou tournoua, auto pou mporw na se diabebaiwsw pros to paron kai mexri neoteras, einai oti den prokeitai oute esu oute kanenas allos na xasei ta lefta tou opws den ta exei xasei POTE kai KANENAS mexri simera.Panos Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 EGE DEN EIPA OTI THA XASO TA GKA MOYKERASMA SOY TA 5 EYROSTO CHAT GIATI AYTIN TIN STIGMI DEN MPORO NA GRAPSO TIPOTA??VOYLONETE KOSMO??MPRAVO WRAIA POLITIKIOTI THELI O PELATIS SIGNOMI O PAIXTISKAI EPITELOYS TO KOYMPI TOY NTILER STON TYPO ME TO KAFE JACKET THA TO VGALE??OTI KRIVI TON ASO DEN TO VLEPETE??FOVERI ANANEWSI Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Sou apantisa se kati ki esy les gia krymmenous assous..thes na sou apantisw se auto? Plaka tha kaneis!Oson afora to chat AN ebrises exeis faei ban symfwna me tous kanonismous!Panos Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 AN EVRISATOY ROYMAN VREXEITOY ROY ROY ROY ROYMKAI AN XIONISITIRIRIRIRI TO MPOYZOYKIOXI DEN EVRISASE EKRAZAOXI ME LENE RIZO KAI OPOS THELO TA GIRIZO OPOS OLOI AYTIN TI STIGMI POY SE KRAZOYN EPISISTA ALA TOYR GIATI PEZOYN??LEW PSEMATA OTI TO KOYMPI TOY NTILER STON TYPO DEXIA ME TO KAFE SAKAKI KRIVETE TO FILO TO PROTO AFOY TO KOYMPI KATHETE PANO STO FILO??KATSE NA TO KANO ENA PASTE NA TO DEISOPOS KANEIS ESY TA MNM SOY Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 AN EGW GRAFTO KAPOY KAI TELIKA MOY TIXI KATIKAI DEN MPOLEW SORRY KAIPERNW TA GKA MOY PISO???????????EDW DEN APANTISES GIATI??MPENOO LEME TWRA SE 100ARI KAI TSOYP ME POYLAEI TO CONEXKAI DEN MPORO NA MPO APO TIN ARXI KATHOLOYKAI EIMAI PASO TI KANEIS??THA PAREIS TO TICKETS PISO????????ME ENA EINAI PROVLIMA TIS ONGAME KATHARISES??EGW ME ENA EINAI PROVLIMA TOY OTE STA AXRIDIA SASARE PELATI Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Το ότι η πλατφόρμα κάνει τουρ για να γιορτάσει το καινούριο λογισμικό και αυτό δεν αντέχει το τεστ είναι προφανώς πολύ κακό για την εταιρία.Έχω να συμπληρώσω και κάτι ακόμα. Το ρολόι της πλατφόρμας κάτω πως συντονίζεται; Έκανα κατάθεση τελευταία στιγμή για να μπω στο ελληνικό το χιλιάρι μπήκα στην πλατφόρμα, κάτω έγραφε και 42 αλλά το τουρνουά είχε κλείσει ενώ άρχιζε και 45 υποτίθεται. Τι φταίει;;και ένα edit για τον από πάνω συμπαίκτη: Το σάιτ αυτό έχει αποδείξει πολλές φορές ότι ακόμη και για λάθη της εταιρίας δεν λέει ένα συγγνώμη και τέλος. Δεν έχεις δει τόσα χειρότερα μάλλον. Επίσης υπογράφεις κανόνες που σε όλα τα σάιτ σου δίνουν πίσω τα λεφτά και ούτε καν συγγνώμη δεν λένε. Αυτά γίνονται παντού. Τα παιδιά σε εμένα που δεν είμαι και κανένας μεγάλος παίχτης έχουν φερθεί απίστευτα χωρίς να έχουν και κάποιο ιδιαίτερο λόγο και χωρίς να το ζητήσω καν και για αυτό και μόνο αξίζουν τεράστιο σεβασμό και όχι τέτοια ποστ! Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 ASE RE FILE NA GKRINIAXO NA FTIAXTOMIN TA PERNIS TIS METRITISPSAXE LIGO TO CHATKAI THA DEIS EXW OMOS DIKIO GIA TO KOLO KOYMPI TOY NTILERKAI EPISIS MOY EKOPSE TIN FONI DEN EVRISAAAAAASTON NA LEEIKANTE POIO MEGALA TA gramata sto chat ama den mporeisna ta ksexorisis pano Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Δεν παίρνω τις μετρητοίς απλά σχολιάζω. Όλες οι εταιρίες πάνω κ'άτω τους ίδιους κανόνες έχουν. Έχω δει τα απίστευτα. Οπότε είναι λίγο λάθος η στάση σου κατά τη γνώμη μου. Δεν είναι υποχρεωμένοι να απολογούνται συνέχεια και όμως το κάνουν και δίνουν και παραπάνω ενώ δεν φταίνε κατά τη γνώμη μου. Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 sorry file alla tha to poelpizo na min se prosvalisloyp floypfloyp sloypsaliari Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Παναγιώτη συνεχίζεις το χαβά σου από οτι βλεπω και την ειρωνεία!Θες να σου θυμίσω κάτι ''γαλλικά'' για τον πειραιά και την ομάδα του?Μη με φέρνεις σε δύσκολη θέση..είμαι ήδη αρκετά!ευχαριστώ για το χρόνο σαςΠάνος Παράθεση
batman Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Θες να σου θυμίσω κάτι ''γαλλικά'' για τον πειραιά και την ομάδα του?οε οε οε Τζιμπριλ Σισε ¨ Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Η κατάσταση ειναι αστεία οσο και τραγική.Εγω δεν γράφτηκα στο τουρνουά γιατί δεν μπορουσα πουθενα να διαβάσω τα βραβεία. Στο chat υπήρχε o χρήστης pokergr και στις ευλογες απορίες των παικτών απαντούσε οτι υπάρχει και άλλο ποσό αλλα δεν ξέρει πόσο ειναι αυτό και γίνονται ενέργειες να φτιαχτεί!!!!Τότε του είπα οτι το πρόβλημα αυτό με τα prizes υπάρχει εδω και μια βδομάδα και κάποιος ηλίθιος απο την ongame επρεπε ήδη να το έχει δει και να το διορθώσει.Ταυτόχρονα οποιος ρωτούσε για τα βραβεία του εκανα πλα΄κα και του έλεγα οτι ειναι μυστικό, οτι το κρατάνε για εκπληξη για το παρτυ και άλλες μπούρδες. :laugh: Ο χρήστης pokergr αντι να το βουλώσει και να δεχτεί τα περιπαικτικά σχόλια όλων των πελατών του που ήταν αγανακτισμένοι με την ongame συνέχιζε να μας κοροιδεύει και να λέει θα βελτιωθεί το πρόγραμμα στο μέλλον!!!! και ταυτόχρονα να με απειλεί αν δεν αλλάξω στυλ!! :laugh: :laugh: Αντι να το βουλώσει και να ζητήσει συγνώμη απο τους πελάτες του και να δει τι θα κάνει με τους ηλίθιους ΣΟυηδούς , κάποιος σήμερα στο chat του pokergr υποστήριζε την ηλιθιότητα της ongame και του έφταιγε η Ελληνική νοοτροποία. ΝΤΡΟΠΗ!!!ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ κύριοι. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!! Υ.Γ. Havalencia σεβασμό στα παιδιά της pokergr αρκεί να σέβονται και αυτοί, αυτούς που τους ταίζουν και δεν είναι η ongame, αλλα οι πελάτες τους. Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Επειδή είσαι μάλλον καθυστερημένος:1) Δεν παίζω πλέον στην εταιρία σχεδόν καθόλου άρα δεν έχω ανάγκη να τους γλείψω.2) Έχω υπάρξει σε εταιρίες που διαχειριζονται μόνες τους το λογισμικό, crasharουν ανά μήνα περίπου μια φορά, έχουν απαράδεκτο service και ακόμη και τα αυτονόητα κολλάνε σε γραφειοκρατίες.3) Στην συγκεκριμένη εταιρία χωρίς να με έχουν και τόση ανάγκη ξαναλέω πολλές φορές έχουν αποδείξει πόσο πάνω βάζουν τον παίκτη.Το κάνω λοιπόν επειδή είναι αδικία μια τέτοια επίθεση πολύ απλά. Άμα δεν γουστάρεις πάρε πόδι και μην κάνεις σαν δίχρονο παιδί που του πήραν το γλυφειτζούρι. Δεν είναι υποχρεωμένοι για πολλά πράγματα που προσφέρουν. Έχει υπογράψει κανόνες που είναι οι ίδιοι σε κάθε εταιρία. Πουθενά δεν θα πάρεις κάτι παραπάνω πίσω από το buy-in του tour ΠΟΥΘΕΝΑ άμα σε γαμήσει ο ΟΤΕ δεν θα πάρεις το τίκετ πίσω. ΠΟΥΘΕΝΑ ΙΣΩσ ΕΚΤΟΣ απο το poker.gr που μπορεί να το έχει κάνει κιόλας για "καλούς" της πελάτες (το λέω έτσι όπως βλέπω την πολιτική της εταιρίας, δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο περιστατικό). edit @Antonis: Σοβαρά τώρα το λες ότι το poker.gr δεν σέβεται τους πελάτες του; Έχεις παίξει σε άλλη εταιρία ποτέ στη ζωή σου;Ξεκόλλα λοιπόν./slourp Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 xalarose filaraki plaka kanoyme!!eleossoy eipa an parexigithis sorry apo tin arxi Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 afoy den pezeis poy xes??pws simperifere??ston pano twrakala oti thimase xereseayto egine xthesplaka kaname me ta ala paidia sto chatsinthimata fonazamekai epiplixi mas ekanes kai elikse ekei to themanomizw???????????vgalta stin fora an mporeiskai simera egrafa kanonikameta tin tragodia toy friki parti me ekopses gia xthes???????eisai akyros telika kai xwris epixirimataekei poy doyleyeis soy dinoyn 10 apantisis kai xrisimopoieis mono aytescopy pastetipota alofantasia katholoypes kati diko soy oloi oi aloi sto sait milane mia xarantrepese na toys kaneis paraponaesei eisai poli eristikos kai alazonikoso prothipoyrgos eisai h mpatsos??prepei na kanoyme ena grama sto afentiko soy gia tin symperifora soy Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Antonis έγραψε:Η κατάσταση ειναι αστεία οσο και τραγική.Εγω δεν γράφτηκα στο τουρνουά γιατί δεν μπορουσα πουθενα να διαβάσω τα βραβεία. Στο chat υπήρχε o χρήστης pokergr και στις ευλογες απορίες των παικτών απαντούσε οτι υπάρχει και άλλο ποσό αλλα δεν ξέρει πόσο ειναι αυτό και γίνονται ενέργειες να φτιαχτεί!!!!Τότε του είπα οτι το πρόβλημα αυτό με τα prizes υπάρχει εδω και μια βδομάδα και κάποιος ηλίθιος απο την ongame επρεπε ήδη να το έχει δει και να το διορθώσει.Ταυτόχρονα οποιος ρωτούσε για τα βραβεία του εκανα πλα΄κα και του έλεγα οτι ειναι μυστικό, οτι το κρατάνε για εκπληξη για το παρτυ και άλλες μπούρδες. :laugh: Ο χρήστης pokergr αντι να το βουλώσει και να δεχτεί τα περιπαικτικά σχόλια όλων των πελατών του που ήταν αγανακτισμένοι με την ongame συνέχιζε να μας κοροιδεύει και να λέει θα βελτιωθεί το πρόγραμμα στο μέλλον!!!! και ταυτόχρονα να με απειλεί αν δεν αλλάξω στυλ!! :laugh: :laugh: Αντι να το βουλώσει και να ζητήσει συγνώμη απο τους πελάτες του και να δει τι θα κάνει με τους ηλίθιους ΣΟυηδούς , κάποιος σήμερα στο chat του pokergr υποστήριζε την ηλιθιότητα της ongame και του έφταιγε η Ελληνική νοοτροποία. ΝΤΡΟΠΗ!!!ΤΕΡΜΑ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ κύριοι. ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ!!!! Υ.Γ. Havalencia σεβασμό στα παιδιά της pokergr αρκεί να σέβονται και αυτοί, αυτούς που τους ταίζουν και δεν είναι η ongame, αλλα οι πελάτες τους.Αντώνη ξέρεις πόσο σε συμπαθώ και σε εκτιμώ σαν άνθρωπο και παίκτηΣε παρακαλω πολύ όμως να μην ξαναμιλήσεις με τόσο υποτιμητικό τρόπο για τους ήρωες (και το εννοώ) του Support.AΝ δεν μπορείς να το κάνεις, όσο αντιεπαγγελματικό και να ακούγεται, σε παρακαλώ πολύ να μην ξαναπαίξεις ΠΟΤΕ στο Poker.gr!Οι άνθρωποι αυτοί που σας εξυπηρετούν δεν είναι ζώα για να τους λες να το βουλώσουν κι εσυ και οποιοσδήποτε άλλος. Είναι ΆΝΘΡΩΠΟΙ πανω από όλα με οικογένειες, εργαζόμενοι για να τις ζήσουν και ΑΠΑΙΤΩ να τους ΣΕΒΕΣΑΙ όπως σε σέβονται και αυτοί. Δεν θα μπω σε διαδικασία απάντησης σε αυτό..είναι εκτός συζήτησης!Μόλις έχω νεότερα από την Ongame για τους τεχνικούς λόγους που δεν επέτρεψαν τη διεξαγωγή του τουρνουά θα σας ενημερώσω.Σας ζητώ και πάλι συγνώμη για την αναστάτωσηΕυχαριστώ για το χρόνο σαςΠάνος Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 batman έγραψε:Θες να σου θυμίσω κάτι ''γαλλικά'' για τον πειραιά και την ομάδα του?οε οε οε Τζιμπριλ Σισε ¨ [/quote:1eadfogx]eisai theos!! :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 fridis έγραψε:afoy den pezeis poy xes??pws simperifere??ston pano twrakala oti thimase xereseayto egine xthesplaka kaname me ta ala paidia sto chatsinthimata fonazamekai epiplixi mas ekanes kai elikse ekei to themanomizw???????????vgalta stin fora an mporeiskai simera egrafa kanonikameta tin tragodia toy friki parti me ekopses gia xthes???????eisai akyros telika kai xwris epixirimataekei poy doyleyeis soy dinoyn 10 apantisis kai xrisimopoieis mono aytescopy pastetipota alofantasia katholoypes kati diko soy oloi oi aloi sto sait milane mia xarantrepese na toys kaneis paraponaesei eisai poli eristikos kai alazonikoso prothipoyrgos eisai h mpatsos??prepei na kanoyme ena grama sto afentiko soy gia tin symperifora soyΠαναγιώτη το ban σου ισχύει από σήμερα!Γράμμα κάνε στον πρωθυπουργό, στο Βούδα, τον Αλλάχ και όποιον άλλο θες...και ζήτα να σου στέλνει Α-Α που δεν σπάνε, καθώς επίσης και μερικούς τρόπους συμπεριφοράς!Ας με κρίνει καλύτερα η ποκερική κοινότητα για το χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό μου.Λυπάμαι ειλικρινά γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τα στοιχειώδη...Καλο σου βράδυ Πάνος Παράθεση
fridis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Poker.gr έγραψε:fridis έγραψε:afoy den pezeis poy xes??pws simperifere??ston pano twrakala oti thimase xereseayto egine xthesplaka kaname me ta ala paidia sto chatsinthimata fonazamekai epiplixi mas ekanes kai elikse ekei to themanomizw???????????vgalta stin fora an mporeiskai simera egrafa kanonikameta tin tragodia toy friki parti me ekopses gia xthes???????eisai akyros telika kai xwris epixirimataekei poy doyleyeis soy dinoyn 10 apantisis kai xrisimopoieis mono aytescopy pastetipota alofantasia katholoypes kati diko soy oloi oi aloi sto sait milane mia xarantrepese na toys kaneis paraponaesei eisai poli eristikos kai alazonikoso prothipoyrgos eisai h mpatsos??prepei na kanoyme ena grama sto afentiko soy gia tin symperifora soyΠαναγιώτη το ban σου ισχύει από σήμερα!Γράμμα κάνε στον πρωθυπουργό, στο Βούδα, τον Αλλάχ και όποιον άλλο θες...και ζήτα να σου στέλνει Α-Α που δεν σπάνε, καθώς επίσης και μερικούς τρόπους συμπεριφοράς!Ας με κρίνει καλύτερα η ποκερική κοινότητα για το χαρακτήρα και τον επαγγελματισμό μου.Λυπάμαι ειλικρινά γιατί αδυνατείς να καταλάβεις τα στοιχειώδη...Καλο σου βράδυ Πάνος[/quote:1qu13h9q] ti einai to ban??o xoros o pontiakos me ta maxeria??vrika kolpo stin mikri soy kai ftoxi platforma kai einai axasti oi A-Aase poy exw se 2 meres 3 flos kai 4 karevrika to sistima!!!!!MIN TIN DIORTHOSETE TIN PLATFORMA AKOMA2 MERES AKOMA KAI KERNAS AMAXIKAI GIA NA DEIS TI KALOS POY EIMAI THA PARO SAAB SOYIDIKONA TOYS TO PEISPSOFAW GIA TIN STIGMI POY THA KERDISO LIVE STIA SKOP[iA KAI THA MOY PEIS VALE MPLOYZA TIS GR Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Οσο δεν είναι ζώο ο υπάλληλος του poker.gr αλλο τόσο και περισσότερο δεν είναι ζώα και ηλίθιοι οι πελάτες σας (οπως κάποιοι νομίζουν) για να μιλάτε με τέτοιο στυλάκι στο chat. Εχεις κανταντήσει γραφικός της τελευταίες μέρες και βγαίνεις συνεχώς απολογούμενος και δεν θα το συνεχίσω να μην σε φέρω κι άλλο σε δύσκολη θέση, αλλα φαίνεται οτι το παλαιότερο στύλ του συγνώμη που οφείλει το poker.gr στους πελάτες του για τις ταλαιπωρίες που υποβάλονται, έχει αντικαταστήσει απότι φαίνεται η αλαζονία.Ξανα ΝΤΡΟΠΗ!!!!! Παράθεση
HULK Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Ρε σταματήστε επιτέλους αηδία κατάντησε..(ειδικά ο fridis)..Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο..Τι φταίει για τις αθλιότητες της εταιρείας(που κι αυτή κατάντησε αηδία με την αναβάθμιση) αν θέλετε μπορείτε να πάρετε τα λεφτά σας και να πατέ σε άλλη εταιρεία.. Αυτό μάλιστα θα τους πονέσει και πιο πολύ απ οτιδήποτε άλλο.. όσο κι αν τους προσβάλετε όσο τους αφήνετε τα λεφτά σας καρφί δε τους καίγεται..Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αλλά απ το να καταντάτε σα τη γιαγιά μου που βρίζει τα παιδάκια που δουλεύουν στις τράπεζες και τα βάζουν να τηλεφωνούν στα σπίτια του κόσμου μες το μεσημέρι και τη ξυπνάνε...Και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δε φταίει ο εργαζόμενος αλλά οι ανώτεροι.. Παράθεση
arkoudos Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Ναι, είναι απαράδεκτο πως εδώ και τόσο καιρό δεν μπορούν να κάνουν ένα ΣΟΒΑΡΟ update της προκοπής.Το να φωνάζετε και να βρίζετε τους υπαλλήλους και όσους δουλεύουν στο Poker.gr, σας κάνει είτε αστοιχείωτους, είτε παντελώς άσχετους με τις πλατφόρμες του πόκερ, είτε απλά 15χρονους.Ξέρω, ξέρω, πρώτο μου ποστ, μπλα μπλα μπλα... βασικά δεν είχα σκοπό να κάνω κανένα και ποτέ... αλλά ΕΛΕΟΣ!!! Αν δεν σας αρέσει ΜΗΝ μπαίνετε!!! Παράθεση
Recommended Posts