Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Προς τον Πάνο......

Δεν θα μπω στον κόπο να σχολιάσω κανένα απο τα posts αυτου του θέματος, αλλά επειδή είχα κι εγω για μια 10ετία να κάνω με πέλατες ως υπευθ, πωλήσεων αλλά και εχω διατελέσει και υπευθ, δημοσίων σχέσεων ενα φεγγάρι...Σε νιώθω και σε θαύμασα στο chat που προσπαθούσες να βγάλεις άκρη με τον καταιγισμό των ερωτήσεων.

Ήθελα να ξέρεις ότι εκτιμάμε τη στάση σου, την απεριόριστη υπομονή μου κάνεις με κάτι τετοιους τύπους και την ιδιαίτερη προσπάθεια να απαντάς σε ΚΑΘΕ ερώτημα άσχετο ή σχετικό.

Πάνο... Μη φοβάσαι τίποτα. Το κακο είναι ότι ενω ο κάθε fridis προσπαθεί να γίνει ιδιαίτερα διασκεδαστικός κατα τη γνώμη του, εχει ξεφύγει και θίγει ανθρώπους που όλοι ξέρουμε τι αξιζουν.

:)

Δημοσίευση

Προς τους αυτόκλητους δικηγόρους.

Δεν έβρισε κανένας το poker.gr ή κάποιον υπάλληλο του Poker.gr.

Αντίθετα εχτές και κατά το διάστημα 8-9,30 υπήρχε κάποιος χρήστης poker.gr που θεωρούσε τους πελάτες του (αυτούς που ταίζουν την οικογενειά του ) ηλίθιους, με τις απαντήσεις που έδινε.

Βέβαια έχοντας στο μυαλό του τέτοια παραδείγματα σαν των αυτόκλητων δικηγόρων, πιθανόν να είχε δίκιο που μας θεωρεί ζώα, αλλα εγω διαχωρίζω την θέση μου και δεν ανηκω σε αυτούς(αν μου το επιτρέπεται) και απαιτώ σεβασμό ως πελάτης και ως άνθρωπος.

Επιπλέον την παρούσα περίοδο οι ήρωες στην πλατφόρμα είναι οι πελάτες της ongame και οχι το support του κάθε skin.

Οι τελευταίοι που ευθύνονται για τις επιλογές της ongame και του κάθε skin της είναι οι πελάτες της και οφείλετε μία συγνώμη αντί να τους αντιμετωπίζετε αλαζονικά (αμα σου αρέσει αλλιώς μην παίζεις!!!!).

Υ.Γ. Η Συγνώμη οφείλετε οχι φυσικά σε όλους. Υπάρχουν και ζώα που τους αρέσει να τους πηδάνε, αλλα μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο σακούλι. οκ?

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

Ρε σταματήστε επιτέλους αηδία κατάντησε..(ειδικά ο fridis)..

Αφήστε τον άνθρωπο ήσυχο..

Τι φταίει για τις αθλιότητες της εταιρείας(που κι αυτή κατάντησε αηδία με την αναβάθμιση) αν θέλετε μπορείτε να πάρετε τα λεφτά σας και να πατέ σε άλλη εταιρεία.. Αυτό μάλιστα θα τους πονέσει και πιο πολύ απ οτιδήποτε άλλο.. όσο κι αν τους προσβάλετε όσο τους αφήνετε τα λεφτά σας καρφί δε τους καίγεται..

Καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αλλά απ το να καταντάτε σα τη γιαγιά μου που βρίζει τα παιδάκια που δουλεύουν στις τράπεζες και τα βάζουν να τηλεφωνούν στα σπίτια του κόσμου μες το μεσημέρι και τη ξυπνάνε...

Και στις δύο περιπτώσεις δεν είναι δύσκολο να καταλάβεις ότι δε φταίει ο εργαζόμενος αλλά οι ανώτεροι..

;)

nomizo file

otan kapoios leei dexia kai aristera ston kathena

kai me kefalea

kai me xaraktiristiki anesi

min xanapexeis

simeni oti aytos einai o anoteros

toy exoyn ipothi poles erwtisis

mia apo tin arxi na kaneis mia anagnosi to post tha deis

mesa se 15 lepta

kai nomizo filaraki den apantise se kamia

1 to roloi

2 tavravia

3 to tour poy den egine

4 provlima me to koympi toy ntiler ston dexia typo me to kafe sakaki lol

kai poses ales poy den thimame

poses fores twra aytos eipe min xanapexete??

poles kai se poloys

politiki ??

oxi alazonia tha po egw

Δημοσίευση

Paidia i gnomi mou ine oti ginete tosos samatas gia to tipote . Kai ti ennoo me auto ine oti opiou den aresi to support den tou aresi to site mpori eukola me tin epilogi analipsis na sikosi ta lefta tou na ta metaferi se mia "kaliteri" eteria kai na isixasoume me auto to thema . den eimai dikigoros kanenou, sto chat tou gr vriskome polles ores kai vlepo me tin alazonia pou milane poloi "pelates" sta paidia tis pokergr. Den exo anangi na glipso kanena kai oute me niazi apla ekfrazo tin gnomi mou oti exete kseperasi ta oria krinontas sinexia tin pokergr pou sto telos ftei i ongame . Kai mia teleutea erotisi sas exi dosi kaneis to dikaioma na krinete pote as poume tin "stars" tin "fulltilt" kai ta lipa? Epidi ta pedia mas dinoune auto to dikeoma gia na mporoune na ftiaksoune merika pragmata den simeni tha ta "mamisoume" ola . Alla exi kai mia parimoia pou sas pai ganti edo pedia Dose tharos tou xoriati na sou vgi pano sto krevati . Den exo tipota me kanena, ekfrazo tin gnomi mou kai mono sas euxaristo :)

Kali sinexia sta trapezia pedes!

Δημοσίευση

clickys έγραψε:

Kai mia teleutea erotisi sas exi dosi kaneis to dikaioma na krinete pote as poume tin "stars" tin "fulltilt" kai ta lipa? !

Η αλήθεια είναι οτι με την άψογη συμπεριφορά τους δεν έχουν δώσει δικαίωμα. Αλλοι όμως δίνουν. Δικάιωμα ομως να κρίνουμε ασφαλώς και έχουμε, εκτός εαν θεωρώ τον εαυτό μου ζώο-πρόβατο- και δεν έχω άποψη.

Το poker.gr έχει διαλέξει την ongame, αλλα δεν φταίει, η ongame προσπαθεί για το καλό μας, αρα δεν φταίει. Ποιοι φταίνε? Οι πελάτες (ολοι εμείς) δηλαδή που επιλέξαμε αυτή την πλατφόρμα.

Ωραία λογική!!! Πολύ καλά λοιπόν κάνουν(ongame k poker.g) και μας (σας) θεωρούν ζώα.

Εδω δεν έχουμε να κάνουμε με γραφικότητα αλλα ηλιθιότητα!!!

Δημοσίευση

arkoudos έγραψε:

Μόλις πέρασες και επισήμως τα όρια της γραφικότητας.

Ασχημο ντεμούτο έκανες ....... ως γλύφτης.

Η Ελληνική κοινωνία δεν έχει ανάγκη από άλλα ζώα, αλλα τα ήδη κοιμώμενα να ξυπνήσουν .........

Δημοσίευση

Ειναι απλα τα πραγματα.

Ευτυχως εχουμε πολλες επιλογες , pokerstars , fulltilt , pokergr....

Διαλεγεις και περνεις .

Αν καποια εταιρεια δε σε καλυπτει , δε ξαναπαιζεις.

Ενα ποστ του Αντωνη που παρουσιαζε ολα τα προβληματα της πλατφορμας ηταν

πολυ αναλυτικο και σωστο.Αλλα ως εκει , αν τα φτιαξει η ongame συνεχιζεις να παιζεις

αλλιως διαλεγεις κατι να σε καλυπτει.

Eιμαι ΜΑC user , δοκιμασα το λογισμικο του poker.gr 2 μερες , θα κανω ενα review και αν δω οτι

οι αλλαγες που θα γινουν με καλυπτουν τοτε λογικα θα το βαλω στη λιστα , γιατι προσωπικα το support με εχει καλυψει απολυτα και μαλιστα πολλες φορες.

δε πιστευω οτι εστειλε καποιος ενα mail η ζητησε κατι απο τον Πανο με σωστο τροπο και δε πηρε απαντηση.

τωρα αν εισαι στο chat και βριζεις , τρως ban , και μετα σαν παιδακι φωναζεις οτι εκανες πλακα με τους φιλους σου ... αυτα ειναι τραγικα πραγματα.

mac client:

1.Μου φαινεται οτι το τραπεζι (στο board) , ειναι λιγο θολο με αποτελεσμα να ειναι λιγο κουραστικο οταν κοιταζεις τα φυλλα.

2.Τα chips κανουν refresh σαν slot machines(και λιγο αργα μαλιστα) , αυτο μπορω να πω οτι δε μου αρεσε καθολου.Να περιμενω καθε φορα να τελιωσει το φρουτακι για να δω ποσα τελικα chips εχει ο αλλος.

3.Το turn και το river αργουν πολυυυυ.

4.Τα νουμερα μου φαινονται πολυ μικρα , με αποτελεσμα να γινονται πολυ ευκολα καποια missclicks , και πολλες φορες δυσκολα ξεχωριζεις ποσα μηδενικα ειναι.

5.Ηand history , last hand , cashier σε browser .. aouts

Σιγουρα ξεχναω πολλα

προς το παρον αυτα.

Δημοσίευση

Σιγά μη σου δώσω και αναφορά για το ντεμούτο μου. Για την ιστορία, poker.gr παίζω ελάχιστα εώς καθόλου. Οσο για το γλείψιμο, τέτοια κουβέντα εσύ και το 8χρονο ανιψάκι μου.

Και μετά το διάλειμμα για διαφημίσεις, να αναφέρω κι εγώ ένα προβλημα. Οταν μικραίνεις το τραπέζι, δεν μικραίνει και το πλαίσιο με τις εντολές (call, fold), με συνέπεια να κρύβονται τα υπόλοιπα (sit out Κλπ). ΔΕν ξέρω αν έχει ειπωθεί αυτό.

Δημοσίευση

ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΕΥΘΥΝΥΝΗ ΒΑΡΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ONGAME KAI ΟΧΙ ΤΟ POKERGR. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ SUPPORT ΤΟΥΣ EINAI ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ.

ΕΧΩ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ SUPPORT ΤΟΥ STARS -TO ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΓΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ- ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΑΝ ΖΩΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΚΛΕΦΤΗ-ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΗ. ΜΟΥ ΕΙΧΑΝ ΦΡΑΞΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΖΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΚΑΝΑ ΛΕΕΙ CHIP DUMP ΜΕ 1 ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΗΞΕΡΑ ΟΥΤΕ ΘΥΜΑΜΑΙ ΝΑ ΕΧΩ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ-ΚΑΙ ΜΟΥ ΣΤΕΛΝΑΝ MAIL ΝΑ ΑΠΟΛΛΟΓΗΘΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑ ΚΟΥΛΑ-ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟΥς ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΦΑΝΤΑς.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΥΘΗΚΕ ΔΕ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΑΝ ΟΥΤΕ 1 ΣΥΓΓΝΩΜΗ

ΤΩΡΑ ΑΝ Η ΟΝGAME ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Π@θΤΣΟ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ REGISTER >2000 ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΛΑΤΑΡΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ- ΜΟΝΟ Η ΟΜΑΔΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗς ΤΟΥ POKERGR ΔΕ ΦΤΑΕΙ.

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

clickys έγραψε:
Kai mia teleutea erotisi sas exi dosi kaneis to dikaioma na krinete pote as poume tin "stars" tin "fulltilt" kai ta lipa? !

Η αλήθεια είναι οτι με την άψογη συμπεριφορά τους δεν έχουν δώσει δικαίωμα. Αλλοι όμως δίνουν. Δικάιωμα ομως να κρίνουμε ασφαλώς και έχουμε, εκτός εαν θεωρώ τον εαυτό μου ζώο-πρόβατο- και δεν έχω άποψη.

Το poker.gr έχει διαλέξει την ongame, αλλα δεν φταίει, η ongame προσπαθεί για το καλό μας, αρα δεν φταίει. Ποιοι φταίνε? Οι πελάτες (ολοι εμείς) δηλαδή που επιλέξαμε αυτή την πλατφόρμα.

Ωραία λογική!!! Πολύ καλά λοιπόν κάνουν(ongame k poker.g) και μας (σας) θεωρούν ζώα.

Εδω δεν έχουμε να κάνουμε με γραφικότητα αλλα ηλιθιότητα!!![/quote:1kj9ms7i]

antoni sigoura tha krinoume tin eteria pou pezoume .. den imaste atoma xoris apopsi .. Sigoura tha ekfrasoume tis apopsis mas gia na kaliterepsoume tin platforma pou pezoume alla kapou exoune kseperasti ta oria , den ine sosto diladi na vrizoume ta paidia pou prospathoune na mas voithisoune.

Ειναι απλα τα πραγματα.

Διαλεγεις και περνεις .

Αν καποια εταιρεια δε

opos ipe kai o gsbets.

Δημοσίευση

Άκου αστείε κρίμα που είσαι και παλιός.. αλλά είσαι βλάκας.

Δεν ανέχομαι από κανένα να με λέει ζώο.. Και πόσο μάλλον όχι μόνο εμένα αλλά να βάλεις κατά πάντων διαχωρίζοντας τον εαυτό σου και κάνοντας λόγο για διεστραμένες

ιστορίες και κτηνοβασίες..

Μάλλον δε σε πήγε και πολύ η νέα πλατφόρμα και τσούζει αλλά δεν είναι ανάγκη να ξεσπάς εδώ μέσα..

Εγώ άλλωστε δε τάχθηκα υπέρ της εταιρείας αλλά των εργαζομένων..

Εάν όντως κάποιος σε κορόιδευε λάβε τα μέτρα σου και μη βρίζεις τους πάντες και αμαυρώνεις τα πάντα..

Εγώ προσωπικα είδα κάποιον στο chat που δε ξέρω αν ήταν ο πάνος αλλά προσπαθούσε να απαντήσει σε όλους και πολύ ευγενικά..το χέρι του πρέπει να είχε πάρει φωτιά..(Χαρακτηριστικά ρώτησε ο μάριος κάτι για εξαργύρωση πόντων και εισιτήρια για τουρνουά και του απάντησαν αμέσως)

ΣΥΝΈΛΘΕ ΛΊΓΟ ΚΑΙ KOITA TI ΓΡΆΦΕΙΣ ΓIATI EXEIΣ ΞΕΦΎΓΕΙ..

ΣΤΑΜΆΤΑ NA ΠΡΟΣΒΆΛΛΕΙΣ TO ΚΌΣΜΟ !!

:angry:

Δημοσίευση

HULK έγραψε:

Δεν ανέχομαι από κανένα να με λέει ζώο..

:angry:

Ούτε εγώ!! γιαυτό έγραψα ότι έγραψα.

Βασικά δεν είχα κάποιον στον μυαλό μου και ιδιαίτερα εσενα αλλα τα είπα γενικότερα.

Εαν όμως μέσα απο γραφομενά μου αναγνωρίζεις τον ευατό σου τότε δικαίως νευριάζεις και έχεις αυτή την αντίδραση. Αρκει όμως να μην νευριάζεις μόνο, αλλα να προβληματιστείς.

Δημοσίευση

Οκ αφού ξεκαθαρίζεις ότι δεν αναφέρεσαι σε 'μένα και αυτούς που εσυ χαρακτηρίζεις ως αυτόκλητους δικηγόρους..

Και εννοείται πως δε θεωρώ τον εαυτό μου πρόβατο που δε γνωρίζει να υπερασπίζεται και να μάχεται για τα δικαιώματα του αντιθέτως θεωρώ καλό να μην αφήνεις πότε να υποτιμούν τη νοημοσύνη σου..απλά με σωστό τρόπο..

Τέλος πάντων ας πούμε ότι έληξε.. ;)

Δημοσίευση

gsbets έγραψε:

Ειναι απλα τα πραγματα.

Διαλεγεις και περνεις .

Αν καποια εταιρεια δε σε καλυπτει , δε ξαναπαιζεις.

Ενα ποστ του Αντωνη που παρουσιαζε ολα τα προβληματα της πλατφορμας ηταν

πολυ αναλυτικο και σωστο.Αλλα ως εκει , αν τα φτιαξει η ongame συνεχιζεις να παιζεις

αλλιως διαλεγεις κατι να σε καλυπτει.

Eιμαι ΜΑC user , δοκιμασα το λογισμικο του poker.gr 2 μερες , θα κανω ενα review και αν δω οτι

οι αλλαγες που θα γινουν με καλυπτουν τοτε λογικα θα το βαλω στη λιστα , γιατι προσωπικα το support με εχει καλυψει απολυτα και μαλιστα πολλες φορες.

δε πιστευω οτι εστειλε καποιος ενα mail η ζητησε κατι απο τον Πανο με σωστο τροπο και δε πηρε απαντηση.

τωρα αν εισαι στο chat και βριζεις , τρως ban , και μετα σαν παιδακι φωναζεις οτι εκανες πλακα με τους φιλους σου ... αυτα ειναι τραγικα πραγματα.

mac client:

1.Μου φαινεται οτι το τραπεζι (στο board) , ειναι λιγο θολο με αποτελεσμα να ειναι λιγο κουραστικο οταν κοιταζεις τα φυλλα.

2.Τα chips κανουν refresh σαν slot machines(και λιγο αργα μαλιστα) , αυτο μπορω να πω οτι δε μου αρεσε καθολου.Να περιμενω καθε φορα να τελιωσει το φρουτακι για να δω ποσα τελικα chips εχει ο αλλος.

3.Το turn και το river αργουν πολυυυυ.

4.Τα νουμερα μου φαινονται πολυ μικρα , με αποτελεσμα να γινονται πολυ ευκολα καποια missclicks , και πολλες φορες δυσκολα ξεχωριζεις ποσα μηδενικα ειναι.

5.Ηand history , last hand , cashier σε browser .. aouts

Σιγουρα ξεχναω πολλα

προς το παρον αυτα.

den vrizame file

oyte miloysa me ton kolito moy

erxise enas typos na grafei sta ellinika

kai olla pernoysan

ekei lipon mia fora eipothike apo mena kai apo ton typo ton alon poy den xerw oi lexi .amiete

epenevi o panos kai eipe telos na min epanaliythi

akoyses na min epanaliythi

eipaame ok parolo poy provalame sthenari antistasi kai oi 2

afoy sto telos kaname plaka kai me ton pano

diladi kai oi 3

den thimame ti akrivos legame

kai xafnika meta to friki party

xwris na vriso ala stelnontas ironikes erwtisis

gia to fiasko

moy kopsane ton logo

kai se rwtaw twra egw an thewris ton eayto soy logiko

alo ayto to skiniko egine stin tixi

diladi na pistepso oti 28 wres meta apofasisane gia mena [mono]

toys evala diladi na kanoyn kai symvoylio??

adinato na pistepso kati tetio

alla kalitera giati edw ta grapta menoyn

enw ekei ta pernei o aeras

egw den eithela na katatheso tipota aytoi diafimisan kati

kai me deleasane na valo ta gka moy!!!

• 1 month later...
Δημοσίευση

Poker.gr έγραψε:

Σε παρακαλω πολύ όμως να μην ξαναμιλήσεις με τόσο υποτιμητικό τρόπο για τους ήρωες (και το εννοώ) του Support.

AΝ δεν μπορείς να το κάνεις, όσο αντιεπαγγελματικό και να ακούγεται, σε παρακαλώ πολύ να μην ξαναπαίξεις ΠΟΤΕ στο Poker.gr!

Πάνος

Πάνο ακολούθησα την συμβουλή σου και δεν έπαιξα καθόλου cash αυτόν τον μήνα. Καμιά 20α΄ριά τουρνουά έπαιξα και αυτά επειδή μου έχει μείνει το κουσούρι να κάνω πρώτα Login στο poker.gr και μετα΄σε άλλα rooms.

Εαν το ιδιο με μένα έκαναν και άλλοι 5-10 active players του poker.gr και παραμείνουμε ανενεργοί για κάποιο διάστημα τότε με μαθηματική βεβαιότητα κάποιος απο τους "ηρωες" του poker.gr θα απολυθεί.

Ελπίζω να του εξηγήσετε τους πραγματικούς λόγους και οχι φταιει η κρίση, ο φούρναρης κ.λ.π.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα αναβαθμίσεις (αλλαγή χρωμάτων, σχεδίων κ.λ.π) που είναι πρωτεύουσας σημασίας και σε εν ευθέτω χρόνο θα γίνουν και οι δευτερεούσης σημασίας αναβαθμίσεις που ζητούν οι παράξενοι του 1%. Μέχρι τότε μπορείτε να δουλεύετε με το υπόλοιπο 99%.

Σιγά την ζημιά ;)

Δημοσίευση

Antonis έγραψε:

Poker.gr έγραψε:

Σε παρακαλω πολύ όμως να μην ξαναμιλήσεις με τόσο υποτιμητικό τρόπο για τους ήρωες (και το εννοώ) του Support.

AΝ δεν μπορείς να το κάνεις, όσο αντιεπαγγελματικό και να ακούγεται, σε παρακαλώ πολύ να μην ξαναπαίξεις ΠΟΤΕ στο Poker.gr!

Πάνος

Πάνο ακολούθησα την συμβουλή σου και δεν έπαιξα καθόλου cash αυτόν τον μήνα. Καμιά 20α΄ριά τουρνουά έπαιξα και αυτά επειδή μου έχει μείνει το κουσούρι να κάνω πρώτα Login στο poker.gr και μετα΄σε άλλα rooms.

Εαν το ιδιο με μένα έκαναν και άλλοι 5-10 active players του poker.gr και παραμείνουμε ανενεργοί για κάποιο διάστημα τότε με μαθηματική βεβαιότητα κάποιος απο τους "ηρωες" του poker.gr θα απολυθεί.

Ελπίζω να του εξηγήσετε τους πραγματικούς λόγους και οχι φταιει η κρίση, ο φούρναρης κ.λ.π.

Υ.Γ. Συγχαρητήρια για τις μέχρι τώρα αναβαθμίσεις (αλλαγή χρωμάτων, σχεδίων κ.λ.π) που είναι πρωτεύουσας σημασίας και σε εν ευθέτω χρόνο θα γίνουν και οι δευτερεούσης σημασίας αναβαθμίσεις που ζητούν οι παράξενοι του 1%. Μέχρι τότε μπορείτε να δουλεύετε με το υπόλοιπο 99%.

Σιγά την ζημιά ;)

Δεν πειραζει Αντώνη.

Σε ευχαριστούμε και πάλι για τα καλά σου λόγια.

Εμεις θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλεια μας όσο καλύτερα μπορούμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για όσους μας στηρίζουν..αυτούς τους 10-20 εκτός από εσένα και μερικούς άλλους!

Και από τον ΟΑΕΔ θα συνεχίσουμε B)

Ευχαριστώ και πάλι

Δημοσίευση
Poker.gr έγραψε:

Εμεις θα συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλεια μας όσο καλύτερα μπορούμε και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό για όσους μας στηρίζουν..αυτούς τους 10-20 εκτός από εσένα και μερικούς άλλους!

Δεν θέλω να σου κάνω μαθήματα manager, δεν τα χρειάζεσαι άλλωστε αλλα θα στο πω.

Ας υποθέσουμε οτι απο τους περίπου 25,000 εγγεγραμμένους στο Poker.gr, οι real active player per month δεν πρέπει να ξεπερνούν 10%. Αρα 2,500. Υπολογίζω Απο αυτούς υπάρχει ένα περίπου 5% που παίζει καθημερινά και υπερβολικά και φτάνει το rake οσοι οι υπόλοιποι 95% τακτικοι-περαστικοί(ενναλλασόμενοι ανα μήνα) απο το site. Εαν απο αυτόυς χάσεις το 10% δηλ. 12 άτομα ο τζίρος θα μειωθεί κατα 5%. Εαν απο τους περαστικούς (95%) χάσεις το 10% ήτοι 240 άτομα, το ποσοστό του τζίρου σου θα μειωθεί κατά 0,5%.

Αντιλαμβάνεσαι τώρα λοιπόν τι εννοω λέγοντας 5 άτομα. οκ?

Ευχαριστώ και πάλι

Μακάρι το ιδιο να μπορούσαμε να πούμε ολοι εμείς οι πελάτες σας αλλα δεν μπορούμε με τόσα χαμένα buy-ins σε τουρνουά ή pots σε cash ή blinded out σε FT λόγω προβλήματων του προγράμματος. Τα 60$ ειναι καλή κίνηση αλλα δεν λύνει το πρόβλημα.

ΗΡΩΕΣ

Σημ. Για να μην αρχίσει κανας ανίδεος υποστηρικτής οτι τα γράφω γιατί δεν με πάει το νεό software κ.λ.π το username μου στην πλατφόρμα είναι Antonis2005.

Δημοσίευση

Αντώνη στο ειπα και στο ξαναλέω

δημόσιες αντιπαραθέσεις δεν θέλω...λέμε και ξαναλέμε τα ίδια πράγματα συνεχώς και ΚΟΥΡΑΖΟΥΜΕ τον κόσμο και αυτούς που θέλουν να μάθουν νέα, ειδήσεις, στρατηγική!

Μαθήματα όπως καλά είπες, δεν χρειάζομαι!

Ας περιοριστούμε σε παρακαλώ πολύ στα απολύτως σημαντικά και ενδιαφέροντα για όλο τον κόσμο και ας αφήσουμε στην άκρη αντιπαραθέσεις που δεν οδηγούν πουθενά.

Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του και είναι πολλές αυτές.

Ζήτησα την τελευταία φορά σεβασμό και το λέω και τώρα. Προσπαθούμε και θα προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις και ακόμα παραπάνω για να προσφέρουμε τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες, έστω και αν καμιά φορά υπολογίζουμε χωρίς τον ξενοδόχο (Οngame).

Ολα στο πρόγραμμα είναι..θα ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και τις αντιξοότητες των τελευταίων εβδομάδων..

Κι επαναλαμβάνω: το Poker.gr φτιάχτηκε ΑΠΟ Έλληνες και απευθύνεται ΜΟΝΟ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ! Τα πάντα γίνονται για να παίζετε σε όσο πιο ευχάριστο περιβάλλον γίνετε και να εξυπηρετείστε με όσο το δυνατόν καλύτερο τρόπο από τα παιδιά του support!

Ευχαριστώ Αντώνη και πάλι για την ειρωνεία, τα μαθήματα και την εν γένει συμπεριφορά σου. Αν με ρώταγες πριν λίγο καιρό θα έβαζα το χέρι μου στη φωτιά για μερικούς ανθρώπους...ήσουν ένας από αυτούς! Τέτοια αλλαγή στη συμπεριφορά δεν μπορώ να την εξηγήσω. Κάτι θα ξέρεις εσύ.. καλή επιτυχία σε οnline, offline, cash, tournaments και ότι άλλο αποφασίσεις να κάνεις!

Πάνος

Δημοσίευση

ΜΠορεί να με έχει τιλτάρει η προβληματική συμπεριφορά του νέου softaware μπορεί το ίδιο και σένα. Εγω μίλησα πρώτα για αλλαγή συμπεριφοράς. ;)

Ευχαριστώ πάντως για τις ευχές και το ίδιο εύχομαι ολόψυχα και σε ΄σενα.