kounamoutas Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 25 Ιουνίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Έτοιμο το νέο PartyPoints Store του PartyPoker **Δηλαδή για να υπάρξει το rakeback θα πρέπει να αγοράσω με 4000points ανάλογα ή το cash ή το bonus? Και αν είναι έτσι μέχρι πότε θα το έχω το rakeback? Και κάθε πότε θα το παίρνω? Παράθεση
marios_521 Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 kounamoutas....Άσχετο ρε φίλε αλλά ειλικρινά οι εικόνες που βαζεις για avatar είναι απλά... κορυφή! Παράθεση
PartyPokergr_rep Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 kounamoutas έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Έτοιμο το νέο PartyPoints Store του PartyPoker **Δηλαδή για να υπάρξει το rakeback θα πρέπει να αγοράσω με 4000points ανάλογα ή το cash ή το bonus? Και αν είναι έτσι μέχρι πότε θα το έχω το rakeback? Και κάθε πότε θα το παίρνω?Φιλε kounamoutas,σαν rakeback ορισαμε το cash που μπορεις να παρεις πισω ή το bonus που μπορεις να επιλεξεις οταν ανταλλαξεις τους PartyPoints σου στο PartyPoints Store. Το χρονικο σημειο που γινεται η ανταλλαγη ειναι επιλογη του παικτη. Αν επιλεγει το bonus παντως τοτε θα εχεις στη διαθεση σου 180 μερες για να το χρησιμοποιησειςΦιλικαPartYPoker Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 26 Ιουνίου, 2009 Ναι κάπως έτσι το κατάλαβα και εγω αλλά είναι κάπως μπερδεμένο είναι η αλήθεια.Ευχαριστώ. Παράθεση
Recommended Posts