simpot Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δοκιμασει κάποια λογισμικά για να αρχειοθέτηση hand history και playersκαι γενικότερα τα στατιστικά σας.Ειχα δοκιμασει την trial εκδοση του poker officeή οποια δεν δουλευει τώρα όταν την κατεβάζωημουν ικανοποιημένος κατα αρχην αλλα θα ηθελα την γνωμη σας.δεν εβγαλα ακρη με Poker trackerειμαι σε ενα σταδιο που θα με ενδιαφερε μετά απο 1000 περιπου τουρνουα multi table συνηθως sit goνα κρατάω περισσοτερα στατιστικά απο το αν εχω παιξει με καποιους final table και για αυτό θα ήθελα να αγοράσω καποιο λογισμικόπαιζω pokerstarsαπο το sharkscope ειμαι ευχαριστημενος αλλα δεν νομιζω οτι αρκει.ευχαριστω εκ των προτερων για τις απαντησεις σας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Όντως κι εγώ θα το εκτιμούσα να βοηθήσουν όσοι ξέρουν με προσωπική εμπειρία ή links για reviews και αλλά.. Στο online-poker-tools.com έχει κάποια καλά απ το ελάχιστο που εχω δει.. Πείτε ρε παιδιά γιατί είμαι έτοιμος να κάνω τη κίνηση αφού ως τώρα δεν χρησιμοποιούσα..Άντε βοηθήστε να εξελιχθούμε!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 To pokertracker είναι πολύ καλό λογισμικό απλά με τα tours της pokerstars έχει ένα θέμα. Πρέπει να ζητάς αποτελέσματα από μια εντολή που σου δίνει, να στα στέλνει με mail, να κάνεις μια μόντα στο μέιλ και μετά να τα τραβάς με ένα ειδικό feature που έχει. Είναι λίγο μπελαλίδικο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinos89 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 XERETE AN BORO NA KATEVASO KAPOIO APO AYTA TA PROGRAMMATA FREE???AN NAI PEITE KAMIA SELIDA ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Δεν έχεις πολλες επιλογές.Pokertracker ή Holdem Manager.Εγω προτιμώ το πρώτο αλλά για να είμαι ειλικρινής, η πλειοψηφία τωρα τελευταία επιλέγει ΗΜ.Υπάρχει και το poker office αλλά δεν ασχολείται κανεις μαζί του.Ο pokertraker εχει 2 μηνες trial (ολες οι λειτουργιες κανονικα)Δοκίμασε και τα λεμε σε δυο μήνες.www.pokertracker.com Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 28 Ιουνίου, 2009 Ρε Μάριε όντως αυτα είναι τα γνωστα αλλά τα αλλά που έχει στη σελίδα που λέω;; ξέρεις τίποτα; τι λένε; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts