Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ?ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ 0.1-0.25 ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΩΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΕΧΩ ΚΕΡΔΟΣ ΑΝΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 9$.ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

Δημοσίευση

aekara1921 έγραψε:

ΤΕΛΙΚΑ ΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΚΕΡΔΟΦΟΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ?ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΣΕ 0.1-0.25 ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 100 ΩΡΕΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ.ΕΧΩ ΚΕΡΔΟΣ ΑΝΑ ΩΡΑ ΠΕΡΙΠΟΥ 9$.ΤΟ ΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟ.ΑΛΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΠΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΣΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?

100 ώρες=10.000 χέρια περίπου,,,

παίξε 50.000 χέρια για ένα ασφαλές σχετικά συμπέρασμα...

Δημοσίευση

Για ασφαλές συμπέρασμα.. και όχι σχετικό θες από 300.000

χέρια...

Αλλά υπάρχουν πολλές προϋποθέσεις που καθιστούν ουτοπικό να βγάλεις ασφαλές και ακριβές συμπέρασμα..

Βασικές Προϋποθέσεις που μπορείς να εξασφαλίσεις σχετικά εύκολα είναι να παίζεις το ίδιο παιχνίδι(limit, no limit,cash,tournament ..) στα ίδια όρια,

να παίζεις στην ίδια εταιρεία,

να διατηρείς το ίδιο style(tight,aggressive..)..

Αλλά και άλλες πιο λεπτές που συμβαίνουν ούτος η άλλως και καθιστούν το δείγμα ανομοιογενές οπως το να βελτιωθείς σαν παίχτης κατά τη διάρκεια..

Αυτα είναι ψιλά γράμματα κάτσε εσυ παιζε κι όσο ανεβαίνεις limits καλά τα πας άμα καμία μέρα δεις απέναντι σου τον ivey(όπα πιο πάνω δε πάει..) Κάνε ανάληψη και πάρε 3 βίλες 5 αμάξια..ααα άσε και κανα 2χιλιάρικα και ξανά ξεκίνα από 0,5/1..

:P