Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

No limit shortstack multitabling

foustouki

Recommended Posts

Τον τελευταιο καιρο ασχολουμε με το shortstack play.

Παιζω NL50,NL100 με minimum buy in 10$,20$ αντιστοιχα απο 10-20 τραπεζια αναλογα.

Για να μην μπω στην διαδικασια να εξηγησω την ακριβη στρατηγικη για αυτο το ειδος παιχνιδου θα πω απλα οτι μπορει να μην ειναι ποκερ αυτο που κανω αλλα με τα παρα πολλα τραπεζια εχει 100% κερδος..Απλα θελει πολυ υπομονη και μηχανικο ποκερ..

Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι: fulltilt me 30% rakeback η pokerstars και χρηση των fpp για αγορες,τουρνουα κλπ?

Ειναι σημαντικο για μενα το θεμα αυτο γιατι οταν καθε μερα παιζω γυρω στα 5Κ hands to rake ειναι τεραστιο..

Οποτε FT η PS?

Ειδικα αν καποιος ασχολειται με Shortstack Strategy ας μπει στην συζητηση..

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

foustouki έγραψε:

Για να μην μπω στην διαδικασια να εξηγησω την ακριβη στρατηγικη για αυτο το ειδος παιχνιδου θα πω απλα οτι μπορει να μην ειναι ποκερ αυτο που κανω αλλα με τα παρα πολλα τραπεζια εχει 100% κερδος..Απλα θελει πολυ υπομονη και μηχανικο ποκερ..

Προσωπικά τους αποφεύγω, εαν υπάρχουν στο τραπέζι συνήθως χαλούν το παιχνίδι και μακάρι να υπάρξουν τραπέζια με min buy-in 100BB.

Αντωνη συμφωνω 100% οτι χαλαει το παιχνιδι γιατι παιζω εννοειται και full buy-in ποκερ..

Απλα δεν συμφωνεις οτι καποιες φορς το κερδος μπαινει πανω απο την διασκεδαση και το ''σωστο'' ποκερ?

Γιατι οταν ξερω οτι παιζοντας για παραδειγμα 4 ωρες shortstack sto NL100 θα κερδιζω5 buy in για το ΝL50 για ποιο λογο να παιξω fullstack?Για να ευχαριστηθω ποκερ?

Χρησιμοποιω το shortstack game καθαρα για αυξηση bankroll και χρηση αυτου για τουρνουα η αλλα cash games..

Διαφωνεις σε κατι αντωνη? Πες μου και λιγο την γνωμη σου για αυτο που ρωτησα στο αρχικο ποστ αν εχεισ αποψη.

Συμφωνώ ότι χαλάνε το παιχνιδί και συμφωνώ οτι δεν είναι πόκερ. Πιστεύω πάντως οτι το Multitalbing αν και έχει πιο γρήγορο κέρδος (αν είσαι κερδοφόρος παίκτης) οτι δε σε κάνει καλύτερο στο poker αλλά σε αφήνει στάσιμο σε μια τεχνική του να περιμένεις και να παίζεις όλα για ολά τα καλά σου χέρια... χάνοντας έτσι όλα τα plays/bluffs/tricks/reads/read tilts etc, που αυτά σημαίνουν ποκερ.

Επι του θέματος καλύτερα rakeback στο FT θα έλεγα εγω foustouki

Συμφωνω με οσα λες αλλα ξαναλεω οτι χρησιμοποιω to shortstack play μονο για +bankroll για να παιζω στην πορεια cash fullstack..

Για να γινω κατανοητος :

Shortstack NL100 ===> +win few buy ===>then play full stack NL50

Στο NL100 shortstack κερδιζω στανδαρ ποσο/ωρα οποτε ειναι 100% ασφαλες..Διαφωνεις με αυτο που κανω?

Foustouki είσαι απο αυτούς που βαράνε all in κάνοντας τους άλλους να πάνε πάσο ή να κάνουν call με μέτρια φύλλα? :P

Είναι καλά τα λεφτά?

Πόσο κεφάλαιο χρειάζεσαι για το 100 nl?

Foustouki ο καθένας κάνει αυτό που νομίζει καλύτερο για αυτόν.

Αν αυτό είναι κερδοφόρο τότε θα είσαι χαζός να το σταματήσεις.

Οπότε ούτε διαφωνώ ούτε συμφωνώ :)

Απλά σου λεω την ποιά η γνώμη μου για το multitabling (πράγμα που το κάνω και εγω έτσι) και οτι θεωρώ ποκερικά βλακεία το SSS.

Όπως και να έχει θα χαρούμε να ποστάρεις την πορεία σου στα Cash σε ένα threat που έχει φτιάξει ο Gouster να έχουμε να συζητάμε γιατί έχουμε πήξει στο τουρνουα :silly: :)

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να το σταματήσεις αν σου αποφέρει κέρδος και είσαι ικανοποιημένος με αυτό..

Το ότι είναι εκφυλισμός του πόκερ ισχύει.. Αλλά μήπως και το internet πόκερ δεν είναι εκφυλισμός του κανονικού;

Μάλιστα θα με ενδιέφερε και μένα να μας γνωστοποιήσεις λίγο περισσότερα σε σχέση με αυτό..

Πόσα αποφέρει; Είναι όντως πιο σίγουρα;

Ποια απ όλες τις τεχνικές ακολουθείς;

Γενικά τα πλεονεκτήματα του..

Antonis έγραψε:

Προσωπικά τους αποφεύγω, εαν υπάρχουν στο τραπέζι συνήθως χαλούν το παιχνίδι και μακάρι να υπάρξουν τραπέζια με min buy-in 100BB.

Στο FullTilt τουλαχιστον υπαρχουν τραπεζια με minimum buy-in τα 50bb οποτε καπως βελτιωνεται η κατασταση.

---

Κι εμενα γενικα μου την δινουν οι shortstackers και το προβλημα ειναι οτι ειναι δυσκολο να κανεις adapt σε ενα τραπεζι με 4 fullstacks και ενα shortstack.Ιδιαιτερα ενοχλητικο μαλιστα οταν γινεσαι button οταν το shortstack ειναι ΒΒ.

---

Georgesadoor και HULK θα περιγραψω με λιγα λογια την ακριβη στρατηγικη που εφαρμοζω εγω οταν κανω multitabling shortstack

Παραδειγμα για ΝL50

ΠΑΝΤΑ 9ΑΡΙ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΟΣΟΥΣ ΛΙΓΟΤΕΡΟΥΣ SHORTSTACKERS

1)Buy-in 10$ και με επιλεγμενο αυτοματο rebuy στα 10$ οταν το στακ πεσει κατω απο το 80% δηλαδη κατω απο τα 8$.

SIT OUT απο το τραπεζι οταν εχω στακ >15$

2)Οσον αφορα τον τροπο παιχνιδιου ανοιγω με raise 4x blind +1bb for each limper:

utg/utg+1/utg+2 --->raise ΑΑ ΚΚ QQ JJ AK

Middle positions--->raise all pocket pairs..if someone limps before us then we limp with our pocket pair also

Late position---->raise for stealing with A10+ K10+ κυριως η και με suited connectors

ΣΗΜΕΙΩΣΗ--->Με 10 ας πουμε τραπεζια ανοιχτα στο ΝL50 σε καθε γυρω βαζουμε 10χ(0.50+0.25)=7.5$ καποια απο τα οποια θα τα καλυψουμε κλεβωντας απο cutoff+button εκμεταλευομενοι το tight game μας.

ΣΚΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ALL IN PRE-FLOP Η ΣΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΣΤΟ FLOP

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ--->Θα ειμαστε συνεχεια μπροστα 80-20 η στην χειροτερη coin.(οταν καποιος μασ κανει raise me pocket pair και το all in μας ειναι χ3 το bet του ειναι autocall.Eλα που εμεισ θα εχουμε το overpair....)

ελπιζω να εγινε κατανοητος ο τροπος παιχνιδου!

Τι πιστευεται??Δεν ειναι ασφαλης τροπος για κερδος?Με την προυποθεση οτι παιζουμε πολλα τραπεζια βεβαια..

Περιμενω σχολια και οποιος θελει περαιτερω συζητηση εδω ειμαστε!

Θα τα δουλέψω και αύριο θα σου πω τις σκέψεις μου..

Πρέπει να χει μουρλαθεί το κεφάλι σου τώρα..(όπ να δύο άσσοι καν τους all in για πάρτι μου.. :woohoo: )

Είμαι πολύ συγκινημένος έγινα αργυρός.. το χρυσό στα πόσα είναι;; :P

Είναι η γνωστή SSS (shortstack strategy) του www.pokerstrategy.com που σου δίνει και 50$ starting capital free.

Έχει μέσα ολόκληρη τη στρατηγική.

Συμφωνώ οτι αποδίδει πάντως αλλά μέχρι εκει...

Δεν είναι τόσο απλό. Αλλοιώς όλοι θα ήμασταν shortstackers. Μπορεί να δουλεύει στο NL50/NL100 αλλά σ'αυτά τα stakes μπορεί κανείς να βγάλει περσσότερα παίζοντας full stack.

OP, αν δε μπορείς να κερδίσεις το full stack NL50 και πρέπει να παίζεις short δεν έχεις κανένα μέλλον στο άθλημα

Καλύτερα να ψήνω σουβλάκια σε γυράδικο παρά να κάνω 15-tabling shortstacking

Holdem συμφωνω με τον τροπο σκεψης σου αλλα δεν καταλαβες κατι καλα..Δεν λεω οτι παιζω για παραδειγμα shortstack NL50 γιατι δεν μπορω να νικησω το NL50 full stack.Χρησιμοποιω τον συγκεκριμενο τροπο παιχνιδου για να παιξω σε μεγαλυτερα lvl στα οποια δεν μπορω να παω λογο bankroll ασχετα αν πιστευω οτι μπορω να τα νικησω..

Να σε κανω μια απλη ερωτηση κατι σαν παραδειγμα για να καταλαβεις τι ακριβως εννοω:

Ασ πουμε οτι εισαι κερδοφορος παιχτης για παραδειγμα στο NL50.Εχεισ φαει παρα παρα πολλες ωρες σε αυτο το οριο και εισαι πλεον σιγουρος οτι εχεις κερδος σε αυτο.

Αν σ πουνε θα παιξεις 2 ωρες 2 τραπεζια στο NL50 και θα εχεις Χ κερδος (μπορει και ψ χασουρα γιατι μπορει να ειναι μια κακη session) και οτι θα παιξεις 2 ωρες 8 τραπεζια shortstack NL100 και θα εχεις το ιδιο Χ κερδος αλλα χωρις να υπαρχει η περιπτωση της ψ χασουρασ ΤΙ θα επελεγες??

Σημειωση: Εννοειται οτι σαρεσει και γουσταρεις το ποκερ σαρεσει να παιζεις και οχι να εισαι μια μηχανη που απλα παταει κουμπακια fold-fold-raise-reraise-all in.Απαντησε μου καθαρα με βαση το κερδος και την αυξηση του υποτιθεμενου bankroll σου τι θα εκανεσ απο τα 2??

Εφόσον ο σκοπός είναι το κέρδος τότε μακροπρόθεσμα συμφέρει να μάθει κάποιος να παίζει post flop με full stacks. Να μάθει πόκερ δηλαδή.

Η περίπτωση του παραδείγματος σου είναι ίδια με την δικιά μου. Σε 100χιλιάδες χέρια έβγαλα περίπου 40 buyins στο 50nl. Στο 100nl για 80 χιλιάδες χέρια είμαι breakeven. Θα μπορούσα να κάνω shortstacking, θα μπορούσα να κατέβω στο 50nl ή να συνεχίσω αυτό που κάνω μέχρι να πάρω το κολάι. Ο σκοπός μας πρέπει να είναι η συνεχής βελτίωση. Το κέρδος θα έρθει σαν φυσικό επακόλουθο.

Δες το σαν επένδυση και σκέψου τα implied κέρδη.

PS Die shortstackers die :angry::P