cassanoroma Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 tha prospathisw na epanalavw to egxeirima tou chris ferguson(vlepe ΠΟΚΕΡ ΣΤΗΛΕΣ POLISCAS24 Ιουν, 2009#11. Ξεκινώντας από το μηδέν - Κρις "Jesus" Φέργκιουσον )arxiswntas me bankroll 5$(aplws gia na min dapanisw toso xrono stin prospatheia na kerthisw ta prwta mou $) k prosdokwntas na ftasw tis 5000$,diladi na pollaplasiasw to bankroll mou 1000 fores.oi parapanw simvoules-arxes tha tirithoun sxedon apareglita.to egxeirima,mallon,tha apaitisei poli xrono(elpizw pantws mexri na teleiwsei na min exw apoktisei tin kwmi tou).tha uparxoun enoimerwseis mesa apo post.simeiwteon kerdizw girw sta 250$ ton mina ta opoia k kanw analipsei,auto den tha simvei..diladei to bankroll mou tha anevainei k etsi tha dokimasw pros to telos(an ftasw pote)trapezia pou aplws den exw anoixei pote k auti einai mallon h megaliteri diskolia...1 iouliou tha arxisei to egxeirima se selida pou exw akrivws auto to upoloipo...isws na sas akougetai paranoiko alla nomisw oti auth e proklisi tha mou didaxei pragmata pou tha xreiasomoun poli kairo upo alles sinthikes gia na ta mathw..dil,na diaxeirisesai teleia to bankroll sou,na tireis kapoies arxes sto paixnidi sou,na anevaineis level otan eisai pio dinatos k na prospathiseis na antapexeltheis se trapezia pou pote den tolmises kan na anoixeis k isws na kerdiseis perissotera ap osa kerdizes merxi twra...ola auta emena mou fainontai uperoxa...giati oxi loipon?den nomisw toso oti tha kataferw na to epanalavw, aplws thewrw oti einai o kaliteros tropos na velteiwthei kaneis k na mpei se mia alli "logiki"...sxolia k tilefwna apo psixiatrikes klinikes einai euprosdekta... :woohoo: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Καλή τύχη!Περιμένουμε νεότερα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αντε να γινουμε και λιγο pros.. Χωρις καμια διαθεση να προσβαλω το cassanoroma εγω πληρωνω οποιον θελει 4 προς 1 οτι δε θα τα καταφερει... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GeorgeSadoor Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Καλή επιτυχία. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
mauros Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 good luck. Perimenw kathimerino update. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kounamoutas Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Gogogo cassanoromaΜακάρι να το πετύχεις! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Κοιταχτε για να μη φανω εγω ο κακος.. Οσο καποιος δεν εχει δεχτει το στοιχημα και γω ειλικρινα ευχομαι να τα καταφερει.. δεν εχω τιποτα με τον ανθρωπο.. ουτε που τον ξερω.. Απλα θεωρω οτι εκτος απο τη τυχη που χρειαζεται(παααρα πολυ) και τις γνωσεις.. το πιο δυσκολο ειναι η υπομονη(που να ξεκιναγες κι απο μηδεν)..Παρ ολα αυτα αν το πιστεψεις και προσπαθησεις οχι μονο σκληρα αλλα και σωστα.. που ξέρεις ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Brochet Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 1 Ιουλίου, 2009 Κάποια στιγμή και εγώ το σκέφτηκα να το κάνω αλλά είδα ότι δεν αξίζει.Δηλαδή άμα βάλεις 10$ για να τα κάνεις 100$ θα χρειαστείς πολλές ώρες και θα πρέπει να παίξεις και σε fixed limit tables.Γιατί να μην αρχίσεις από τα 50$ ώστε να έχεις ένα καλούτσικο bankroll από πίσω άμα σου τύχουν session που θα χάνεις τα buyin to ένα μετά το άλλο?Και τα 5000$ πιστεύω είναι υπερβολή.Στην θέση σου και από την στιγμή που βγάζει 250$ τον μήνα θα έβαζα στόχο τα 2000-2500 $.Πάντως άμα το κάνεις σου εύχομαι καλή τύχη και περιμένουμε νέα στο topic Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
cassanoroma Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Πολλά ευχαριστώ. Ναι, σίγουρα, HULK, έτσι είναι και μάλλον θα πληρωθείς στο 1,25 (1/4). Η απόδοση όμως του όλου εγχειρήματος είναι 1/1000 και αξίζει νομίζω. Στον Brochet να πω, πως η απόδοση του εγχειρήματος με 50$ μειώνεται στο 1/100. Με σωστή διαχείριση του bankroll, έτσι κι αλλιώς τα 50$ σου προσφέρουν ένα fixed limit των 0,10-0,20. 1η μέρα: Δυστυχώς λόγω της γκόμενάς μου που δε μ'αφήνει να παίξω, ασχολήθηκα μόνο 1,5 ώρα σε τραπέζι fixed limit 0,05-0,10 , κατάφερα ν'αυξήσω το συνολικό bankroll μου στα 9,5$. Δυστυχώς λόγω αναβάθμισης της σελίδας δεν μπορώ να σας παραθέσω κάποια ενδιαφέροντα hand. ( Αυτό που διαπίστωσα είναι ότι αυτά τα τραπέζια, παρά το μικρό ποσό στοιχημάτων τους, προσφέρουν πολύ καλά κέρδη, ειδικά όταν παίζονται με την τακτική του multi-table παιχνιδιού.) Τις επόμενες ώρες θα σας παραθέσω ένα άρθρο με το πώς θα κυμαίνονται τα τραπέζια σε αντιστοιχία με το διαθέσιμο bankroll σύμφωνα με τις γενικές αρχές και υποδείξεις του Chris Ferguson. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Σωστός ο παίχτης αν και cassano..Έψαχνα για κανα fish του στοιχήματος..Άντε το ανεβάζω στο 1 προς 10.. αλλά όχι παραπάνω γιατί σε βλέπω που έχεις ψηθεί άσχημα και αρχίζω και φοβάμαι..Μπράβο πάντως ρε φίλε συνέχισε.. Περιμένω νέα και ποστς με την εξέλιξη.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 2 Ιουλίου, 2009 το στοιχημα που περιγραφει ο HULK δεν εχει νοημα εκτος αν το δεχτει ο ιδιος ο cassano.δε μπορει καποιος αλλος να δεχτει ενα τετοιο στοιχημα (ακομα και για τους απλους λογους του στησιματος).αν εβρισκα ενα καλο τετοιο "side bet" δε θα ειχα προβλημα να παιξω , γιατι κατα τη γνωμη μου , θα βελτιωσει πολυ το παιχνιδι μου , πιο σοβαρα sessions , προγραμμα στο παιχνιδι και πολλα αλλα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2009 cassanoroma έγραψε:1η μέρα: Δυστυχώς λόγω της γκόμενάς μου που δε μ'αφήνει να παίξω, ασχολήθηκα μόνο 1,5 ώρα σε τραπέζι fixed limit 0,05-0,10.... Τις επόμενες ώρες θα σας παραθέσω ένα άρθρο με το πώς θα κυμαίνονται τα τραπέζια σε αντιστοιχία με το διαθέσιμο bankroll σύμφωνα με τις γενικές αρχές και υποδείξεις του Chris Ferguson.Νομίζω ότι θα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρον να παραθέσεις αρθρο με δεκάλογο χειρισμού της γκόμενας σε τετοιες περιπτώσεις....Μην κοιτάς που δεν το λένε.... Οι πιο πολλοί δεν tiltαρουν όταν δεχονται ένα bad beat... Αν βλεπεις κάποιον να παίζει τρελά αρχικά φύλλλα και να συμμετέχει σε όλες τις παρτίδες, είναι γιατι προσπαθεί να καλύψει το κενό μέχρι να γυρίσει η γκόμενα απο το σουπερ μαρκετ!! :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2009 Ρε Μάριε άμα σου πω ότι εχω πετύχει τέτοια κατάσταση και μου είπε ακριβώς αυτό..και μάλλον αλήθεια έλεγε..gsbets αυτό που το σκέφτηκες πάλι ανθρώπε μου.. Εδώ λέμε ούτε που το ξέρω.. Μη φοβάσαι δεν έπεσες στη ρώσικη μαφία.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 3 Ιουλίου, 2009 HULK έγραψε:Ρε Μάριε άμα σου πω ότι εχω πετύχει τέτοια κατάσταση και μου είπε ακριβώς αυτό..και μάλλον αλήθεια έλεγε..gsbets αυτό που το σκέφτηκες πάλι ανθρώπε μου.. Εδώ λέμε ούτε που το ξέρω.. Μη φοβάσαι δεν έπεσες στη ρώσικη μαφία..χαχα ναι ρε δεν αναφερομαι σε αυτο το στοιχημα.λεω γενικα αυτος που θα ηταν να παιξει σε μια τετοια περιπτωσηπρεπει να εχει και αυτο στο μυαλο του."γαμω %#$@%^""τι εγινε αγαπη μου?""ειχα κεντα στο φλοπ , και ο αλλος εκανε χρωμα στο river""και? κερδισες??" Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts