omniwargreymon Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Και στο Βόλο που είμαι εγω δεν υπάρχει πουθενά...Γενικά γνωρίζουμε αν κυκλοφορεί καθόλου στην επαρχία?Αν όχι,υπάρχει κανένας τρόπος για συνδρομή? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Και εγώ που ειμαι ηράκλει κρητης δεν το έχω δει πουθενά μέχρι στιγμής... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Όυτε Καλαμάτα υπάρχει.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dimitris84 Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Εδω εγω που ειμαι Αττικη,ειδα και επαθα να το βρω! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 εγω στο πρωτο τυχαιο περιπτερο που ρωτησα το βρηκα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
antonios1984 Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Nickakis! έγραψε:Και εγώ που ειμαι ηράκλει κρητης δεν το έχω δει πουθενά μέχρι στιγμής...nickakis πήγαινε στην λεωφόρο κνωσσού στο 7days. λογικά θα το έχει. εκεί έχω βρεί ότι πιο απίθανο περιοδικό κυκλοφορεί. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Antonis Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Στην Πάτρα δεν έχει έρθει ακόμα και ετυχώς που πέρασε βόλτα απο τα μέρη μας ο Κώστας της κεντρικής φώτο και πρόλαβα και του έριξα μια ματιά.Καλό φαίνεται. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
cassanoroma Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 sth thessaloniki pou mporoume na to vroume?epsaksa... alla pouthena Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
p4rasite Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Koitaxe mporw na sou pw pou tha to vreis sth Dytikh Thessaloniki an thes...Apo ekei to phra ki egw.Evosmos, megalou Alexandrou ligo meta to Masouth exei mia Dianomh Typou me ta panta apo efhmerides kai periodika.Elpizw na se voleyei kai na meneis dytika..alliws dont know.gl Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
giogr29 Δημοσίευση 12 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 12 Αυγούστου, 2009 Παιδια χωρις να ειμαι σιγουρος και να θελω να σας απογοητευσω νομιζω οτι τα περισσοτερα περιοδικα ειδικα οταν πρωτοκυκλοφορουν...εμφανιζονται με καθυστερηση καποιου χρονικου διαστηματος στην επαρχια... ισως και ενος μηνα.... οποτε ... υπομονη... η το καλυτερο ειναι να χωσετε κανενα αθηναιο φιλο σας να σας το αγορασει και να σας το στειλει ταχυδρομικως.... για να σας φυγει η καψα ..... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gambler81 Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 13 Αυγούστου, 2009 p4rasite έγραψε:Koitaxe mporw na sou pw pou tha to vreis sth Dytikh Thessaloniki an thes...Apo ekei to phra ki egw.Evosmos, megalou Alexandrou ligo meta to Masouth exei mia Dianomh Typou me ta panta apo efhmerides kai periodika.Elpizw na se voleyei kai na meneis dytika..alliws dont know.glΩραίος!!! Πήγα και το πήρα σήμερα το μεσημέρι μιας και είμαι κοντά!Είχε ακόμα 5,6 για όποιον ενδιαφέρεται... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
TakMan Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Kseri kanis an ftasi stin halkida???na prolao to proto teyxos prin vgi to deytero Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GioOoOo Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 kserei kaneis i to exei vrei kapoios sto irakleio kritis..rotao opou mpaino psaxno alla tipota :dry: ..an kserei kaneis kati plz..thnx Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Σεπτεμβρίου, 2009 Καλημέρα και εγώ στο ηράκλειο κρήτης που μένω το έχω ψάξει αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Μάλλον δεν θα υπάρχει στο νησί... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
labKK Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Σεπτεμβρίου, 2009 Και εγώ Ηράκλειο μένω και δεν βρήκα τίποτα.Σε όλα τα μεγαλα περίπτερα έφαγα άκυρο.Το quest γίνεται drop... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
supermario Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2009 To νεο τευχος ποτε κυκλοφορει;; Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Dimitris84 Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Σεπτεμβρίου, 2009 supermario έγραψε:To νεο τευχος ποτε κυκλοφορει;;Απο οτι ξερω φιλε θα βγαινει καθε 2 μηνες. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 23 Σεπτεμβρίου, 2009 Ρε παιδιά τί θα γίνει ο μήνας τελειώνει και το νέο τεύχος ακόμη να βγει.Έχουμε κανένα νεότερο? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
liondani Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 24 Σεπτεμβρίου, 2009 Όπου το έχω ζητήσει με κόιτανε σαν να κατέβηκα από τον Άρη !!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Ακόμη τίποτα?Τί γίνεται θα δούμε ποτέ 2ο τεύχος ή αυτό ήταν? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
GioOoOo Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 edo emeis sto irakeio den exoume dei to proto akoma..plaka mas kanete?? :S Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gsbets Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 αν μπηκανε μεσα με το 1ο τευχος λογικο ειναι να μην υπαρχει 2ο , η να αργει τουλαχιστον. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 gsbets έγραψε:αν μπηκανε μεσα με το 1ο τευχος λογικο ειναι να μην υπαρχει 2ο , η να αργει τουλαχιστον.Απολυτα λογικο.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gipas33 Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 ΠΑΙΔΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ 2Ο ΤΕΥΧΟΣ ΤΟΥ CARD PLAYER!!! ΜΕ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΠΑΛΑ! ΕΧΩ ΜΙΝΙ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΑΡΕΛΑΒΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΠΟΤΕ ΤΡΕΧΤΕ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΙΝΗΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΧΟΥΝ.ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΜΑΤΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΙΡΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΥ!ΥΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟ 1Ο ΤΕΥΧΟΣ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
clickys Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Οκτωβρίου, 2009 sparti tha rThi ? APOKLIETETE edo den exoume ta vasika to card player tha exoume Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts