Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ 50$!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dinos89

Recommended Posts

ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ 50$ ΣΤΗΝ ABSOLUTE!!!!!EIXA ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ 100$ ΣΤΗΝ ABSOLUTE KAI TEΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ...ΤΑ 50 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 50 ΣΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ...ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ Ν Τ ΒΛΑΛΩ???

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

καλοφαγωτα..αντε να οργανωσεις τις διακοπες σου τωρα. :woohoo:

περα απο την πλακα δεν νομιζω να μπορεις να τα τραβηξεις..θα πρεπει να καταθεσεις καποια λεφτα και να παιξεις ενα ορισμενο ποσο ωστε να μπορεις να τα βγαλεις..μην τους εχεις και για βλακες..

υπαρχουν πολλες τετοιες προσφορες,προφανως τα λεφτα δεν μπορεις να τα σηκωσεις αμεσως,πρεπει πρωτα να κανεις γκανιοτα αναλογη του ποσου.λογικα θα τα χασεις γρηγορα :P οποτε δεν σε νοιαζει! :P

ειναι ενας καλος τροπος να παιξεις χωρις να βαλεις δικα σου χρηματα με το μειονεκτημα οτι χανεις την προσφορα bonus που εχουν τα περισσοτερα poker room

prepei na paikseis 2500 xeria pou na pairnei promithia to site gia na ta travikseis. ama paikseis se mikra blinds den einai anagki na ta xaseis ta 50$ kai ta 2500 den einai polla xeria, metrane kai auta pou den eisai mesa,arkei na exeis parei filla.

www.bankrollMob.com σε δυο μερουλες στα βαζει τα λεφτα,κ εχει κ καποια αποκλειστικα freeroll.υπαρχουν κ αλλα πολλα site που εχουν αναλογες προσφορες.απλα ψαξε στο google

• 1 month later...

Κυκλόφορεί και Νο Deposit Bonus €35.

Αν θέλει κανείς λίνκ ας στείλει pm.

Σημείωση: Είναι πραγματικά καλύτερα να εκμεταλλεύεστε το συνηθισμένο 100% bonus (ή περισσοτερο), αλλά όταν πρόκειται για μικρά poker rooms δεν τρέχει και τίποτα. Υπάρχουν πολλά εκεί εξω.

ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΑ 2500 ΧΕΡΙΑ...ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ MAIL ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΧΩ 3800 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...

ΠΑΙΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ CASH GAMES ΜΕ BLINDS 0.01/0.02 ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ 121$...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ 300-350$...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ...

ΣΤΟ ABSOLUTE POKER ΦΙΛΑΡΑΚΟ...ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ SITES..TITAN POKER ΚΛΠ...