dinos89 Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2009 ΡΕ ΣΕΙΣ ΜΟΥ ΒΑΛΑΝΕ 50$ ΣΤΗΝ ABSOLUTE!!!!!EIXA ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΕ 1 ΣΕΛΙΔΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΕΔΙΝΕ 100$ ΣΤΗΝ ABSOLUTE KAI TEΛΙΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΕΔΩΣΕ...ΤΑ 50 ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ 50 ΣΑΝ ΜΠΟΝΟΥΣ...ΞΕΡΕΤΕ ΜΗΠΩΣ ΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΓΙΑ Ν Τ ΒΛΑΛΩ??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
batman Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2009 καλοφαγωτα..αντε να οργανωσεις τις διακοπες σου τωρα. :woohoo: περα απο την πλακα δεν νομιζω να μπορεις να τα τραβηξεις..θα πρεπει να καταθεσεις καποια λεφτα και να παιξεις ενα ορισμενο ποσο ωστε να μπορεις να τα βγαλεις..μην τους εχεις και για βλακες.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 5 Ιουλίου, 2009 υπαρχουν πολλες τετοιες προσφορες,προφανως τα λεφτα δεν μπορεις να τα σηκωσεις αμεσως,πρεπει πρωτα να κανεις γκανιοτα αναλογη του ποσου.λογικα θα τα χασεις γρηγορα οποτε δεν σε νοιαζει! ειναι ενας καλος τροπος να παιξεις χωρις να βαλεις δικα σου χρηματα με το μειονεκτημα οτι χανεις την προσφορα bonus που εχουν τα περισσοτερα poker room Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
ased13 Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 6 Ιουλίου, 2009 prepei na paikseis 2500 xeria pou na pairnei promithia to site gia na ta travikseis. ama paikseis se mikra blinds den einai anagki na ta xaseis ta 50$ kai ta 2500 den einai polla xeria, metrane kai auta pou den eisai mesa,arkei na exeis parei filla. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
vas Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 μπορεις να μου στειλεις το λινκ της σελιδας να το κανο και εγω ? :Ρ Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
agelis Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 το pokerstrategy.com δινει 50$ αλλα δεν θυμαμαι αν υποστηριζει το Absolute Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinos89 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2009 www.freerollsmonitor.com nomizo...psaxe sta aristera pou leei no deposit bonus...tha sou zitisei taytothtes klp me fwtografia...kai tha kanei kamia 10aria meres na ta valei... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
birbilisgr Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2009 www.bankrollMob.com σε δυο μερουλες στα βαζει τα λεφτα,κ εχει κ καποια αποκλειστικα freeroll.υπαρχουν κ αλλα πολλα site που εχουν αναλογες προσφορες.απλα ψαξε στο google Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinos89 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2009 file birbili tin vrika k ego ayti ti selida alla den m t evale...m elege oti den exo kati pontous pou eprepe na exo... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Κυκλόφορεί και Νο Deposit Bonus €35. Αν θέλει κανείς λίνκ ας στείλει pm.Σημείωση: Είναι πραγματικά καλύτερα να εκμεταλλεύεστε το συνηθισμένο 100% bonus (ή περισσοτερο), αλλά όταν πρόκειται για μικρά poker rooms δεν τρέχει και τίποτα. Υπάρχουν πολλά εκεί εξω. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinos89 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 ΤΕΛΙΚΑ ΙΣΧΥΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΦΙΛΟΣ ΜΕ ΤΑ 2500 ΧΕΡΙΑ...ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑ MAIL ΚΑΙ ΜΟΥ ΤΟ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ...ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΙ ΕΧΩ 3800 ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΛΗΨΗ...ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ...ΠΑΙΖΩ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ CASH GAMES ΜΕ BLINDS 0.01/0.02 ΑΡΧΙΚΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΕ ΔΥΟ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΦΤΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΑ 121$...ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΙΣΤΕΥΩ...ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΑ ΧΑΣΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΟΠΕΥΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΑΝ ΦΤΑΣΩ ΣΤΑ 300-350$...ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΕΟΣ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
gkaragiaouris Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 se poio site re file???? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
dinos89 Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 9 Αυγούστου, 2009 ΣΤΟ ABSOLUTE POKER ΦΙΛΑΡΑΚΟ...ΑΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΜΟΥ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ SITES..TITAN POKER ΚΛΠ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
stefos1989 Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 50$ ρε φιλαρακι?????αντε ρε κανε κανα msn να σε βρισκω στο ιντερνετ..τωρα που ξεφυγες θελω τα φωτα σου Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts