timoros Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Οι Ελληνικές online επιτυχίες και πάλι στο κόκκινο… **thanks.να ευχαριστήσω θερμά τον παιδικό μου φίλο κ.κ. που μου έπαιξε το τουρνουά στα 20 άτομα γιατί εγώ ήμουν καλέσμένος σε γάμο και έπρεπε να εγκαταλείψω!!!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
foustouki Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 7 Ιουλίου, 2009 Congrats για το αποτελεσμα..Γιατι εγω δεν εχω τετοιους φιλους? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
marios_521 Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 8 Ιουλίου, 2009 foustouki έγραψε:Congrats για το αποτελεσμα..Γιατι εγω δεν εχω τετοιους φιλους?Δεν θελω τετοιους φιλουουουους.... Δεν θελω τέεεεεετοιους φιιιιιλουουυς!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts