ayuken Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Γεια χαρα, κανα 2 ερωτησουλες για ξεκινημα στους πιο εμπειρους1) bankroll management. Λογικα η πρωτη μου καταθεση στην fulltilt θα ειναι 100 ευρω δηλαδη περιπου 125$.Εχω διαβασει για το 5% το πολυ σε καθε τραπεζι, αλλα υπαρχει και η αλλη αποψη που λεει να μπαινουμε με το max buyin. Απο τις 2 επιλογες ,6.5$ buyin σε NL10 ή 2$ σε NL2, νομιζω η πρωτη ειναι η καλυτερη ή κανω λαθος ?2) μπηκα στο τρυπακι του pokerstove προσφατα και οντως η χρησιμοτητα του φαινεται τεραστια. Πως το χρησιμοποιειτε εσεις ? Φανταζομαι δεν γινεται να ανατρεξεις στο pokerstove στην μεση του χεριου, οποτε απλα μετα βλεπουμε τι καναμε λαθος στο session ετσι ? Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Καταρχάς πρέπει να προσδιορίσεις τι στόχο έχεις, πόσο θες να παίζεις και τι χρήματα θέλεις να διαθέσεις, σε μία παρόμοια κουβέντα τις προηγούεμενες μέρες προέτρεψα τον νέο χρήστη να κάνει deposit το μέγιστο ποσό 600$ και να διαλέξει μία εταιρία για να του επιστρέφει rakeback, από ότι έχω δει η full tilt έχει και δική της πλέον εταιρία για rakeback ώστε να παίρνεις το 27% πίσω.Όσο για το pokerstove ευτυχώς υπάρχει η επιλογή time σε κάθε εταιρία οπότε μπορείς να το πατήσεις και να κάνεις ότι νομίζεις με το πρόγραμμα.Καλη επιτυχία... Παράθεση
Gouster Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Ιουλίου, 2009 Welcome2nl θα σου έλεγα με full stack. Άσε το 5% rule. Κοίτα να έχεις 30buyin τουλάχιστον για το stake που παίζεις.To stove σπάνια το χρησιμοποιώ. Μπορείς αν θέλεις να εξετάσεις διάφορα σενάρια. Πχ έχεις overpair σε flop που έχει 2 του ίδιου χρώματος. Μπορείς να δεις πόσο φαβορί ή όχι είσαι αν έχει ο άλλος flush draw, ή pair + flush draw κτλ. Εγώ στην αρχή τουλάχιστον έβλεπα στο replayer του hem το equity που είχα σχεδόν μετά από κάθε χέρι. Σιγά σιγά θα ξέρεις ή τουλάχιστον θα έχεις μια «αίσθηση» του πόσο φαβορί ή όχι είσαι σε ένα hand ανάλογα με το range που μπορεί να έχει ο αντίπαλος. Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Ιουλίου, 2009 ευχαριστω για τις απαντησειςμια ερωτηση ακομα οσον αφορα το holdem manager. Ειδα στο site οτι με καποια Points σε καποιες συγκεκριμενες εταιριες στο δινουν τζαμπα. Φανταζομαι ομως οτι ειναι προτιμοτερο να εχεις rakeback παρα να πεταξεις το bonus code για κατι που κοστιζει 55$ , ετσι ?προσπαθω να επιλεξω εταιρια βασικα, και προς το παρον κλινω προς αυτες που εχουν τραπεζια 0.02/0.04, ιδανικα για το αρχικο ποσο καταθεσης που εχω να διαθεσωεπισης να ρωτησω αν οντως υπαρχουν sites Πιο δυσκολα (fulltilt) ή αυτα ειναι μυθος. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 H Full Tilt είναι το site που είναι γνωστο για τα cash games της και δεν είναι καθόλου μύθος ότι υπάρχουν semi-professional παίχτες σε χαμηλά buy in! Αυτό συμβαίνει γιατί ορισμένα εκπαιδευτικά site όπως το cardrunners συνεργάζεται μόνο με την Full Tilt με αποτέλεσμα ένας μεγάλος αριθμός παιχτών να στρέφεται προς τα εκεί. Εγώ σου προτείνω να επενδύσεις σε γνώση και να γραφτείς στο εκπαιδευτικό site που ανέφερα προηγουμένως και μέσα απο αυτό έχεις την ευκαιρία να πάρεις το Holdem Manager με 45$. Καλό ξεκίνημα... Παράθεση
ayuken Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 13 Ιουλίου, 2009 ενδιαφερον. Λιγο που κοιταξα παντως συμφωνα με αυτο cardrunners παιρνεις και rakeback και free holdem manager. Παράθεση
Recommended Posts