Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καλησπέρα φίλοι μου!!! ;)

Συμμετείχα στο GSOP II, απ'το οποίο έχω άριστες αναμνήσεις (εκτός βέβαια ένα bad beat που είχα στο side event :) )..

Θα έρθω βέβαια και στο GSOP III, μόνο που προβληματίζομαι πώς θα ανέβω....

Μένω Κόρινθο και την προηγούμενη φορά ήρθα με αεροπλάνο, πράγμα που θα αποφύγω αυτή τη φορά.... Εκτός από τα παραπάνω έξοδα δεν κερδισα και πολύ χρόνο αφού πρέπει να είσαι περίπου 2 ώρες πριν την πτήση στ'αεροδρόμιο και άλλη 1 ώρα απ'το αεροδρόμιο Θεσ/νίκης μέχρι το κέντρο + την πιθανή καθυστέρηση της πτήσης....

Να πάρω τρένο από Σταθμό Λαρίσσης ή να'ρθω με το αυτοκίνητο μέχρι τα σύνορα?? Έπειτα λεωφορεία από το Apollonia για Θεσ/νικη είχε μόνο βράδυ... Αυτό θα ισχύσει και αυτή τη φορά??

Ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια...

Δημοσίευση

Κι εγώ προτιμώ το τρένο, θα πρέπει όμως να έχεις μεριμνήσει από πριν για εισιτήρια. Η επιστροφή όπως λέει ο fridis βγάζει όλη την κούραση και τα καθίσματα του τρένου βοηθάνε για λίγο ύπνο.

Στη 1 και 20 έχει τρένο για Αθήνα (Intercity) που κάνει 5 ώρες. Από το Apollonia έχει λεωφοείο μόνο το βράδυ όπως είπες, αλλά θα βρεις κάποιον Θεσσαλονικό να σε πάει μέχρι το σταθμό, πάντοτε βρίσκεις.

Δημοσίευση

Φίλε Tommy καλημέρα. Κατ'αρχάς έχεις δίκιο για το side event και όπως σου είπα και τότε , όντως οι πιθανότητες ήταν με το μέρος σου (αν θυμάμαι καλά είχα 8 outs) και στάθηκα αρκετά τυχερός με το 8άρι στο river (ελπίζω να μην με βρίζεις ακόμα ;) ).

Επειδή και εγώ είχα έρθει με το αυτοκίνητό μου από Αθήνα (έφυγα Παρασκευή 15.45 και έφτασα στα σύνορα ακριβώς στις 20.50) σκέφτηκα άλλες λύσεις, οι οποίες ομως δεν με ικανοποιούν. Κατ'αρχάς το αεροπλάνο δεν μου γλυτώνει χρόνο (όπως είπες αεροδρόμιο οδικώς και με κίνηση-άναμονή στο αεροδρόμιο-πτήση-baggage claim-μεταφορά ως τα σύνορα)σκέφτηκα το τρένο. Θεωρώ,όμως, ότι το 5ωρο με το τρένο μέχρι Θεσ/νίκη και από κει μέχρι τα σύνορα (με ταξί? συγχρονισμός με βαν apollonia?) θέλει πάλι περισσότερη ώρα. Φυσικά υπάρχει δρομολόγιο Θεσ/νίκη - Ιδομενέη (αλλά και από κεί μέχρι τα σύνορα θέλεις μεταφορικό μέσο) και νομίζω ότι υπάρχει τρένο Θεσ/νίκη-Σκόπια (πόλη) το οποίο σταματάει Γευγελή (αλλά αλλαγή τρένου στην Θεσ/νίκη και κανας ''καρβουνιάρης'' μετά.....).

Πιστεύω ,λοιπόν, (και θα το προτιμήσω) ότι το αυτοκίνητό μου (με παρέα κανά φιλαράκι μου) είναι η καλύτερη λύση. Και όσον αφορά τον γυρισμό , προτείνω -αν δεν δουλεύεις Δευτέρα πρωί- να φυγεις κατά τις 10 το βράδυ Κυριακής που και κίνηση δεν έχει και η απουσία τροχαίας κάνει το ταξίδι πιο άνετο ;) .

Ελπίζω να σε ξαναδούμε πάνω, και ελπίζω να μην με βρίζεις ακόμα... :P

Δημοσίευση

Ελα ρε thomas, σιγα το προβλημα... Εγω θα διασχισω ολοκληρο Αιγαιο πελαγος παλι και 7 ωρες τρενο.. Δε μου λες, εχεις χρονο στη διαθεση σου να ερθεις απο παρασκευη να μου μαθεις και τα υπολοιπα συστηματα περι τιερ και ορφανα?

Δημοσίευση

Γεια σου Grazy Frank!!! ;)

Εννοείτε πως δεν σου κρατάω κακία ούτε βέβαια σε βρίζω!!! Δυστυχώς για την περίπτωσή μου αυτά έχει το πόκερ!... Και πώς άλλοστε να σε βρίσω, όταν έχεις τόσο υψηλό επίπεδο, συνδιασμένο με την ευγένιά σου???

Ευχαριστώ και εσένα και όλους τους υπόλοιπους για τις συμβουλές τους!!!!

Μάλλον θα ανέβω αυτή την φορά από Αθήνα με τρένο την Παρασκευή εως Θεσσαλονίκη και από εκεί να πάρω στις 16:30 το λεωφορείο από Τσιμισκή 1...

Θα χαρώ να τα πούμε και από κοντά στο GSOP III....

Δημοσίευση

Hassourakis???

Είσαι ο Κρητικός που παίζαμε μαζί στο Party Poker???

:cheer:

Πολύ ευχαρίστος να σου μάθω τα πάντα, όσο αφορά την ρουλέτα!!! Να ξέρεις όμως ότι το βασικό είναι ΒΕΒΑΙΑ... να έχεις τύχη!!! ;)

Ναι, θα έρθω πάντως Παρασκευή να παίξουμε παρέα....

Δημοσίευση

Nickakis! έγραψε:

Φίλε Χασουράκη απο που θα τα ξεκινήσει το ταξίδι σου??

Απο κρητη θα ερθω παλι φιλε μου..

Η προηγουμενη διοργανωση μου αφησε τις καλυτερες εντυπωσεις.

dealer thomas wallrush θα ειμαι εκει απο παρασκευη και φορτωμενος για να υπαρχει και περιθωριο χασουρας....... :laugh: