donkey Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 καλησπερα σε ολα τα μελη της ποκερικης κοινοτητας μολις προσεξα οτι υπαρχει ενα freeroll για το poker million και ειναι μονο για ευρωπαιους http://www.fulltiltpoker.com/poker-millionεδω ειναι το link για περισσοτερες πληροφοριες εχω την εξης απορια επειδη η αληθεια ειναι οτι δεν γνωριζω και πολλα απο Live τουρνουα λεει παρακατω οτι οποιος θελει μπορει να εξασφαλισει απευθειας μια θεση στα τελικα με 535$ ειχα την αισθηση οτι τα Live τουρνουα οπως το wsop θελει καποιες χιλιαδες ευρω για να παρεις μερος ετσι δεν ειναι ? οποιος γνωριζει τι γινεται ας απαντησει ευχαριστω Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 Δεν είναι για Ευρωπαίους είναι για αγγλο-ιρλανδούς (εγώ δεν μπορώ να εγγραφώ). Το freeroll είναι με stages και το stage 2 δίνει εισητήριο 535 όπως λες για τον online τελικό της fulltilt που εκεί κάποιος κερδίζει και το package για το poker million που είναι 22.000 δολλάρια (20κ το buy-in και 2k για έξοδα). Παράθεση
donkey Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 πρεπει να εχεισ δικιο σε ολα εκτος απο το γεγονος οτι ειναι μονο για αγγλους ιρλανδους και αυτο στο λεω πρωτον διοτι λεει eu residents και 2ον εχω ηδη εγγραφει που αν ηταν οπως τα λες δεν θα μου το επετρεπε θελεις να σου στειλω το link που εκανα την εγγραφη? Παράθεση
Sailer18 Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 12 Ιουλίου, 2009 oraios file mou graftika...Proteino to eksis na ginei ena topic sto opio na iparxoun ola tatournaments gia European players.. tha boithousepoli kosmo.. Παράθεση
Recommended Posts