DEALER_TOMMY Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: 12 θέσεις από το HellenicPoker.com για το Greek Series of Poker! **Καλησπέρα φίλοι μου!!! "Οι παίκτες που προκρίνονται στο The Greek Series of Poker μέσα από τα προκριματικά του Poker.gr, είναι υποχρεωμένοι να φορούν διακριτικά του Poker.gr καθ' όλη τη διάρκεια της συμμετοχής τους στο τουρνουά για το οποίο προκρίθηκαν"...Αφού εδώ δεν αναφέρει κάτι, προφανώς δεν είμαστε υποχρεωμένοι να φοράμε διακριτικά της HellenicPoker αν προκριθούμε!...Σωστά?? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Πρέπει να φοράς την μπλούζα όποιας εταιρίας εκπροσωπείς...Είναι απαραιτητη προυπόθεση αυτή... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Γιατί φίλε μου??Στο GSOP II είχα έρθει αφού είχα περάσει από προκριματικό της PartyPoker και δεν με υποχρεώσανε να φορέσω μπλούζα ή καπέλο... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Και άμα είναι απαραίτητη προϋπόθεση, όπως λες...Θα πρέπει η HellenicPoker να το αναφέρει, όπως πολύ σωστά το αναφέρει η Poker.gr...Ετσι δεν είναι??? Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αυτό ισχύει γενικά για όλες τις εταιρίες από όσο γνωρίζω και είναι τιμή να είσαι εκπρόσωπος μίας εταιρίας σε ένα τουρνουά! Στο ότι εσένα δεν σου έδωσε κανείς τίποτα στο τουρνουά θα ήταν γιατί δεν γνώριζαν ότι είσαι απο την PartyPoker. H Partypoker έχει εκτυπώσει αρκετά μπλουζάκια για όλες τις διοργανώσεις του Greek Series. Αν είδες οι υπόλοιποι παίχτες τα φορούσαν κανονικά. Είναι απλό το θέμα. Αν θελήσεις για κάποιο λόγο να μην φοράς το μπλουζάκι της εταιρίας μπορείς να το αναφέρεις στην εταιρία και νομίζω ότι θα απαντήσουν το ίδιο. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Nickakis! έγραψε:είναι τιμή να είσαι εκπρόσωπος μίας εταιρίας σε ένα τουρνουά! Δε σε χρηματοδοτουν για να τις διαφημησεις, αλλωστε με τα λεφτα σου και την αξια σου το κερδιζεις.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Nickakis! Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Η προσωπική μου γνώμη είναι ότι είναι τιμή να εκπροσωπείς μία εταιρία! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Θα συμφωνήσω με τον HULK!!! Προσωπικά δεν θα διαφημίσω καμία εταίρια και κανένα site αν δεν με σπονσοράρει!!! Διαφήμιση για την "ψυχή της μάνας μας"???Άλλοστε οι επαγγελματίες παίχτες δεν κάνουν δωρεάν διαφήμιση!!Ακόμα βέβαια δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά δεν μπορεί κανένας να μου στερήσει το δικαίωμά μου να έχω φιλοδοξίες!!!Όσο για την "τιμή"... Πολύ ευχαρίστως να τους "τιμήσω" φορώντας την μπλούζα τους σε κάποια καφετέρια, αλλά όχι αφιλοκερδός σε ένα μεγάλο τουρνουά όπως το GSOP!!! Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Φίλε μου...Αν μπορείς μπες τώρα να μιλήσουμε στο facebook.... Θα με βρεις με το nickname: Tomas SchwarzΕυχαριστώ... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Confucius Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Είδαμε και εγώ που προκρήθηκα στο προηγούμενο με την Poker.gr.Μπλουζάκι έψαχνα και μπλουζάκι δεν υπήρχε.LOLΑκόμη περιμένω να μου το στείλουν.Ούτε για το επόμενο δε θα έχει έρθει. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
fridis Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 ti na to kaneis to mployzaki an den einai lacoste????kalitera xwris mployzaki etsi eisai o eaytos soykai den nomizo na einai timi mas na erxete kapoios kai na mas ntini Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αγαπητέ dealer tommy και υπόλοιπα μέληείναι γνωστό παγκοσμίως ότι όταν κερδίζεις ένα εισιτήριο από sattellite για offline τουρνουά, πρέπει να φοράς το μπλουζάκι της εταιρείας που το κέρδισες. Συμβαίνει παντού, από το μικρότερο offline των... Νησιών Φίτζι (Fidji Poker Tour, lol), μέχρι το World Series of Poker.Δεν τίθεται θέμα διαφήμισης, η εταιρεία παρέχει θέσεις, στην ουσία τις αγοράζει, ανακοινώνει εγγυημένη αξία και ακόμη κι αν δεν καλυφθεί το ποσό (που στην Ελλάδα σπάνια καλύπτεται) θα πληρώσει κανονικά.Ο παίκτης πράγματι κερδίζει το ticket, δεν κερδίζει τα χρήματα με τα οποία αγοράζει το Ticket. Το Ticket εμπεριέχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ όρους που υποχρεώνουν τον παίκτη να φορέσει τα διακριτικά της εταιρείας. Αλλιώς γιατί να κάνει προκριματικά, γιατί να δώσει tickets;Όλοι οι νικητές των προκριματικών υποχρεούνται να φοράνε διακριτικά της εταιρείας από όπου κέρδισαν το ticket. Mε αυτόν τον τρόπο πρώτον ο παίκτης θα έχει και πάλι την ευκαιρία μετά από έναν μήνα να διεκδικήσει εισιτήριο και για το επόμενο offline. Δεύτερον η εταιρεία θα ωφεληθεί από την επιπλέον προβολή της σε περίπτωση που ο παίκτης πάρει το κύπελλο με φωτό video, δικές μας αναφορες κλπ κλπ. Τρίτον η ίδια η διοργάνωση θα ωφεληθεί, αφού αν δεν υπήρχαν αυτές οι 30 και 35 συμμετοχές μέσω των προκριματικών, αντί για 152 θα είχαμε 130 και αντί για 130 θα είχαμε 100.Ελπίζω να σας βοήθησα. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Βy the way τα προκριματικά του Hellenic για το Greek Series ξεκινούν στις 23:15, όχι στις 22:15. Θα κάνουμε τις αλλαγές και στις ανακοινώσεις μας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 fridis έγραψε:kai den nomizo na einai timi mas na erxete kapoios kai na mas ntiniέγραψες... :laugh: :laugh: Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
HULK Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Sorry bas αλλά αυτα που λες είναι ιστορίες γι αγρίους..Απ τη στιγμή που δεν το διαβάζω κάπου δε μπορούν να με υποχρεώσουν..Γιατί πολύ απλά δε νοείται να ξέρουν όλοι αυτα που είπες περί υποχρεωτικών όρων.. Εκτός και αν το λέει στους αρχικούς όρους μόλις φτιάχνεις λογαριασμό..Εγώ δε γίνομαι ταμπελακι κανενός πάντως.. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
baskont Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Τέλος πάντων, ας μην κολλάμε στο θέμα με το μπλουζάκι, το πολύ πολύ να αναγκαστούν να το αναγράφουν ως όρο. Δίκιο έχεις, μερικά πράγματα που για κάποιους είναι αυτονότητα, για άλλους είναι πρωτάκουστα και παράξενα και πρέπει να γίνονται σαφή από την αρχή. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kojima_21 Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Εγώ πάντως και βρακί φοράω δε σφίγγομαι... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
arourel Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 15 Ιουλίου, 2009 baskont έγραψε:Αγαπητέ dealer tommy και υπόλοιπα μέληείναι γνωστό παγκοσμίως ότι όταν κερδίζεις ένα εισιτήριο από sattellite για offline τουρνουά, πρέπει να φοράς το μπλουζάκι της εταιρείας που το κέρδισες. Συμβαίνει παντού, από το μικρότερο offline των... Νησιών Φίτζι (Fidji Poker Tour, lol), μέχρι το World Series of Poker.Δεν τίθεται θέμα διαφήμισης, η εταιρεία παρέχει θέσεις, στην ουσία τις αγοράζει, ανακοινώνει εγγυημένη αξία και ακόμη κι αν δεν καλυφθεί το ποσό (που στην Ελλάδα σπάνια καλύπτεται) θα πληρώσει κανονικά.Ο παίκτης πράγματι κερδίζει το ticket, δεν κερδίζει τα χρήματα με τα οποία αγοράζει το Ticket. Το Ticket εμπεριέχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ όρους που υποχρεώνουν τον παίκτη να φορέσει τα διακριτικά της εταιρείας. Αλλιώς γιατί να κάνει προκριματικά, γιατί να δώσει tickets;Όλοι οι νικητές των προκριματικών υποχρεούνται να φοράνε διακριτικά της εταιρείας από όπου κέρδισαν το ticket. Mε αυτόν τον τρόπο πρώτον ο παίκτης θα έχει και πάλι την ευκαιρία μετά από έναν μήνα να διεκδικήσει εισιτήριο και για το επόμενο offline. Δεύτερον η εταιρεία θα ωφεληθεί από την επιπλέον προβολή της σε περίπτωση που ο παίκτης πάρει το κύπελλο με φωτό video, δικές μας αναφορες κλπ κλπ. Τρίτον η ίδια η διοργάνωση θα ωφεληθεί, αφού αν δεν υπήρχαν αυτές οι 30 και 35 συμμετοχές μέσω των προκριματικών, αντί για 152 θα είχαμε 130 και αντί για 130 θα είχαμε 100.Ελπίζω να σας βοήθησα.Απλά κάποιες εταιρίες εστιάζουν στην εφαρμογή του κοινωνικού marketing που εχει ως κεντρική ιδέα την ικανοποίηση του πελάτη(η τουλάχιστον να φένεται αυτό) βλ.partypoker,και άλλες υιοθετούν ιδεολογία πωλήσεων ...Προσωπικά το post του poker.gr δε μου αρεσε καθόλου και χάλασε την εικόνα που έιχα γι'αυτή... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2009 baskont έγραψε:Αγαπητέ dealer tommy και υπόλοιπα μέληΔεν τίθεται θέμα διαφήμισης, η εταιρεία παρέχει θέσεις, στην ουσία τις αγοράζει, ανακοινώνει εγγυημένη αξία και ακόμη κι αν δεν καλυφθεί το ποσό (που στην Ελλάδα σπάνια καλύπτεται) θα πληρώσει κανονικά.Ο παίκτης πράγματι κερδίζει το ticket, δεν κερδίζει τα χρήματα με τα οποία αγοράζει το Ticket. Το Ticket εμπεριέχει ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ όρους που υποχρεώνουν τον παίκτη να φορέσει τα διακριτικά της εταιρείας. Αλλιώς γιατί να κάνει προκριματικά, γιατί να δώσει tickets;Ελπίζω να σας βοήθησα.Το ότι υποχρεούται δεν σημαίνει ότι είναι και σωστό ή ότι είναι και ΤΙΜΗ ΜΑΣ (έλεος). Από όποια σκοπιά και αν το δεις. Σαν εποινικοίαση σπιτιού είναι. Παίρνει ένα εισητήριο και μετά το χρησιμοποιεί για να βγάλει λεφτά μέσω της γκανιότας. Άρα είναι διπλά κερδισμένη και λόγω γκανιότας και λόγω διαφήμισης. Αν μπαίνει μέσα καλά να πάθει. Μέρος του μάρκετινγκ είναι και αυτό όπως και όλα τα gtd τουρνουά. Βάζει ένα gtd με ρίσκο να χάσει (άλλο αν αυτό δεν γίνεται ποτέ γιατί υπάρχουν ολόκληρες μελέτες για αυτό). Οπότε μην το παρακάνουμε κιόλας. Άλλο η ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ άλλο το αν είναι σωστό (που δεν είναι για κανένα λόγο). Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
kwste Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2009 Μου αρέσει που βγάζετε παντα απο την μύγα ξύγκι. Τι θα πάθετε δηλαδή αν φορέσετε ένα μπλούζακι? Είμαι σίγουρος οτι άμα περνάγατε απο το pokerstars σε κανα EPT θα κάνατε κολοτούμπες για να το βάλετε. Επειδή άκουσα και βλακείες του τύπου ''αμα δεν με πληρώνουν δε βάζω τίποτα για τσάμπα διαφήμιση'' κάντε ένα κόπο και ανοίξτε την ντουλάπα σας να δείτε πόση διαφήμιση κάνετε τσάμπα και έχετε πληρώσει και ένα σκασμό λεφτά για να βγάλει η Donatela 800% κέρδος. Στα προκριματικά τουλάχιστον έχετε πληρώσει λίγα για ένα μεγαλύτερο buy in και με ακόμα μεγαλύτερες προσδοκίες κέρδους. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Havalencia Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2009 Μέχρι και αν μπούμε itm πάντως έχουμε δώσει αρκετά λεφτά με 0 απόδοση. Είπαμε ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΧΑΡΗ. Κερδίζουν από αυτό. Αλλά είναι μέρος του παιχνιδιού. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 16 Ιουλίου, 2009 Καλησπέρα φίλε μου Βασίλη και ευχαριστώ για την παρέμβασή σου...Επειδή είναι λίγο λεπτό το θέμα, θα προτιμούσα να μιλήσουμε λίγο πιο προσωπικά...Είπα και στον Νίκο... (Nickakis)Μπες άμα μπορείς στο facebook να μιλήσουμε... Θα με βρεις με το nickname: Tomas SchwarzΠεριμένω να τα πούμε... Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts