Gouster Δημοσίευση 18 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 18 Μαίου, 2007 Γεια σας guys. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι σήμερα ξεκίνησα ένα blog και θα χαρώ πολύ εαν το επισκέπτεστε που και που και μου λέτε την γνώμη σας κτλ. h**p://gouster.blogspot.com/Αυτο είναι το πρώτο μου ποστ εκεί. Σκοπός του blog είναι να κρατήσω ένα ημερολόγιο της προσπάθειας μου να δημιουργήσω ένα σοβαρό bankroll τηρώντας κάποιες στοιχειώδης αρχές του bankroll management παίζοντας αυστηρά μόνο No limit holdem. Παίζω πόκερ εδώ και 2,5 περίπου χρόνια και η εμπειρία μου είναι κυρίως στο fixed limit. Μην αντέχοντας άλλο το υψηλό variance και λόγω του ότι τα cash games fixed limit έχουν πια στερέψει αποφάσισα να συνεχίσω παίζοντας NL.Σήμερα θα αρχίσω με μια κατάθεση 500€ σε site που δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποιο θα είναι. Θα ήθελα κατά προτίμηση να είναι κάποιο που δίνει rakeback, αλλά πιθανότατα θα καταθέσω σε κάποιο από τα Ελληνικά sites, τα οποία διοργανώνουν freerolls και τουρνουά μόνο για Έλληνες.Η κύρια αδυναμία μου είναι ότι δεν μπορώ να κρατηθώ σε ασφαλή για το bankroll μου όρια, και ότι δεν σταματάω μια άσχημη μέρα, αλλά συνεχίζω μέχρι που γίνεται καταστροφική.Δεσμεύομαι να ενημερώνω αυτό το blog κάθε φορά που παίζω, πράγμα που θα με βοηθήσει πιστεύω στο να συγκρατούμαι και να μην κάνω “ανωμαλίες”, για τις οποίες θα μετανιώσω αργότερα και θα ντρέπομαι να γράψω στο blog στην περίπτωση που το επισκέπτεται κανείς άλλος εκτός από εμένα Θα κρατάω αναλυτικά στατιστικά για κάθε session καθώς και βάση δεδομένων στο pokertracker. Με τον καιρό πιστεύω θα βγουν χρήσιμα συμπεράσματα, περί variance και bankroll management, και επίσης θα ποστάρω και κάποια hands για συζήτηση. Τα hands αυτά θα τα ποστάρω και στο forum του pokerland.gr. Ο λόγος που δεν έκανα blog στο pokerland.gr οφείλεται στο γεγονός ότι όπως είπα έχω σκοπό να ενημερώνω το blog σχεδόν καθημερινά και δεν ήθελα να πλημμυρίσω την σελίδα των blogs με τα δικά μου ποστ (καθώς εμφανίζονται τα τελευταία ποστ ανά ημερομηνία και όχι ανά blogger.Αυτά για την ώρα, ευχηθείτε μου καλή τύχη και τα λέμε στα τραπέζια.Θα χαρώ πολύ να διαβάσω τα οποιαδήποτε σχόλια σας. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
holdemgr Δημοσίευση 19 Μαίου, 2007 Αναφορά Share Δημοσίευση 19 Μαίου, 2007 Teleio!Ki egw exw paromoia istoria. Epaiza fixed limit, adeiasa sxedon olo to bankroll mou, ksekinhsa na paizw nolimit.Kai, h symptwsis, ksekinhsa ena blog gia na piesw ton eayto mou na paizei perissotero (kai kalytera!!) kai na anebw se pio pshla limit. Kanw update to blog mou kathe Paraskevi.Gouster elpizw ola na pane kala. Tha parakolouthw to blog sou gia na pairnw kouragio Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Gouster Δημοσίευση 20 Μαίου, 2007 Συντάκτης Αναφορά Share Δημοσίευση 20 Μαίου, 2007 Σε ευχαριστώ holdemgr. Είχα επισκεφτεί το site σου παλιότερα αλλά δεν είχα δει ότι είχες και blog. Θα το βάλω στα bookmarks και θα το επισκέφτομαι συχνά για να βλέπω την πρόοδό σου και να παίρνω κουράγιο. Με την ευκαιρία, συγχαρητήρια και για την προσφορά σου για δωρεάν coaching. Σκεφτόμουν να ζητήσω την βοήθειά σου, αλλά δεν το έκανα γιατί ο αριθμός είναι περιορισμένος και πιστεύω ότι αυτά τα όρια με τα οποία αρχίζω τα έχω. Ίσως να το κάνω αργότερα. See you around. Παράθεση Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο Κοινοποίησε σε άλλα sites More sharing options...
Recommended Posts