SHARKastic Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 24 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Συνέντευξη με τον Γιώργο Καράγιωργα - Μέρος 2ο **Πολλά μπράβο και συγχαρητήρια για μια ακόμα φορά στον Γιώργο για την 20η θέση και την τρελή πορεία στο main event..!!!Νομίζω πως μετά την παρούσα συνέντευξη, δεν υπάρχει κανένας σκεπτόμενος αναγνώστης που να μην έβγαλε θετικότατα συμπεράσματα για την συγκρότηση της σκέψης του Γιώργου, τόσο σε σχέση με το παιχνίδι, όσο και στη ζωή του γενικότερα.Το έγραψα και τις μέρες του τουρνουά και το ξαναλέω και σήμερα: Ο Γιώργος είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος και αισθάνομαι πραγματικά τυχερός που τον γνώρισα. Από την πρώτη μέρα κιόλας κέρδισε την συμπάθεια και την εμπιστοσύνη μου και γίναμε φίλοι.Υγεία και χαρα, σε σένα και στην οικογενειά σου Γιώργο. Είμαι σίγουρος ότι θα τα ξαναπούμε. Ελπίζω αυτό να γίνει όσο το δυνατόν πιο σύντομα... Παράθεση
Recommended Posts