Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

poker sto internet

geia sas se olous tous pelates tou pokerland.

simera exo ena thema oxi kai toso oraio gia mena.apo tis 10-05-2007 eos kai tis 16-05-2007 exo paixsei sto ta de seit se polla tournoua kai cash game .sta tournoua pou epeza me posa ton 10-20-30 den mporousa na paro kamia thesei apo ta brabeia .molis epaixsa tournoua me 0,50 pira tin proti thesei me 41,00$.pigeno se ena trapezi me cash ton 5-10$ ekei pou exo sto xeri mou AA kato anoigei o diler 10-6-A-9-j bazo 50$ kai bazoun 2 paixtes apo 50$ molis bgainei to 9 bazo 150$

kai mou leei o allos ta dipla ta bazo ,molis blepo j kano paso kai mou bazei 220$ ta bazo kai bgazei kenta me 7-8 .to erotima pou exo se esas einai to oti yparxei kanenas pou tha balei me 7-8 ap tin ta 3 prota fila tosa lefta .mexri kai exthes pou eixa paixsei stin etereia tin ta de pou einai pagkosmios gnostei exo xasei 2,000$ xoris na paro toulaxiston ta misa piso .ayto pou blepo se polles etereies einai oti kapou prepei na yparxei stisimo se paixtes eite mikrous eite megalous

me filikous xeretismous maclaren

Δημοσίευση

Mclaren είναι στιγμές που όλοι το έχουμε σκεφτεί αυτό που λές. Ομως...

Στο συγκεκριμένο χέρι που περιγράφεις υπάρχουν πολλοί που θα τζόγαραν 50$ για να δούν το turn οπως επίσης υπάρχουν πολλοί που θα έκαναν call σε raise απο τους ΑΑ με 2 κολλητά φύλλα.

Μπες στο youtube και δες με τι φύλλα μπαίνει στο High stakes poker ο κατα τη γνώμη μου καλύτερος παίκτης στον κόσμο Daniel Negreanu καθώς και o Gus Hansen.

Μη ξεχνάς επίσης οτι παντα θα υπάρχουν κάποιοι που θα τζογάρουν . . .

Δημοσίευση

Γεια σου maclaren και καλωσόρισες στο φόρουμ. Να ήξερες πόσοι εκατομμύρια παίκτες έχουν την ίδια απορία με τη δική σου...

Η πικρή αλήθεια είναι φίλε μου ότι το online πόκερ δεν είναι ούτε rigged, ούτε στημένο, ούτε υπάρχει κάποια πλεκτάνη εναντίον μας. Αυτή όμως είναι μονο η μισή αλήθεια. Η άλλη μισή ξέρεις ποια είναι;

Ότι το +90% των παικτών στο ίντερνετ πόκερ είναι χαμένοι κι ένα ποσοστό λιγότερο από το 10% είναι οι χοντρά κερδισμένοι.. Δυστυυχώς αυτό λέει η στατιστική.

Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να μπεις από την πλευρά των κερδισμένων είναι να αρχίσεις να αναζητάς την αιτία της ήττας στον εαυτό σου και το παιχνίδι σου και όχι στο λογισμικό της κάθε εταιρίας.

Εντάξει, θα περάσεις και κάποιες περιόδους έντονης χασούρας στις οποίες θα πρέπει να έχεις τη ψυχική δύναμη να συνεχίσεις να παίζεις καλά, να κατέβεις επίπεδο, να ξαναδεις λίγο το παιχνίδι σου, ή ακόμη και να σταματήσεις να παίζεις για καμιά εβδομάδα...

Βελτίωσε το παιχνίδι σου και σύντομα οι ήττες θα είναι μία μικρή - πλην όμως αναγκαία - παρένθεση!

Εύχομαι να σου στρώσει το φύλλο και τα ζευγάρια σου να γίνονται όλα σετ!!

Δημοσίευση

Αυτά συμβάινουν. Αρκετές φορές θα βρεθείς εσυ στην θέση να κερδίσεις τους ΑΑΑ και ταυτοχρονα μεγάλα ποτ. Στο turn είχε ήδη κέντα και δεν τον διώχνεις με τίποτα. Επίσης έχω ξανατονίσει οτι δεν παίζουν ρόλο τα στακς αλλα η ποιότητα ή ο τρόπος παιξίματος του παίκτη. Επίσης σε όλα τα στακς ο dealer μοιράζει μέσα απο 52 φύλλα.:) :)

Τις δύο τελευταίες μέρες ο΄ποτε πήρα ΑΑ ΚΚ QQ και ιδίως JJ δεν κέρδισα ποτέ!!!!!!!! και ήταν αρκετές.:( :(

Επίσης θα συμφωνήσω με τον holdem να παίζεις σε όρια που αντέχει ή τσέπη σου και ιδίως τώρα που έισαι νέος στο άθ΄λημα. Προσωπικά μόλις τώρα, μετα απο 10 μήνες ενασχόλησης αρχίζω να χτίζω bankroll αλλα δεν πρόκειται να ανέβω επίπεδο stakes με τίποτα εαν δεν σταθεροποιήσω την αποδοσή μου και κάνω το bankroll μου ακόμη μεγαλύτερο.

Δημοσίευση

Αυτά συμβάινουν. Αρκετές φορές θα βρεθείς εσυ στην θέση να κερδίσεις τους ΑΑΑ και ταυτοχρονα μεγάλα ποτ. Στο turn είχε ήδη κέντα και δεν τον διώχνεις με τίποτα. Επίσης έχω ξανατονίσει οτι δεν παίζουν ρόλο τα στακς αλλα η ποιότητα ή ο τρόπος παιξίματος του παίκτη. Επίσης σε όλα τα στακς ο dealer μοιράζει μέσα απο 52 φύλλα.:) :)

Τις δύο τελευταίες μέρες ο΄ποτε πήρα ΑΑ ΚΚ QQ και ιδίως JJ δεν κέρδισα ποτέ!!!!!!!! και ήταν αρκετές.:( :(

Επίσης θα συμφωνήσω με τον holdem να παίζεις σε όρια που αντέχει ή τσέπη σου και ιδίως τώρα που έισαι νέος στο άθ΄λημα. Προσωπικά μόλις τώρα, μετα απο 10 μήνες ενασχόλησης αρχίζω να χτίζω bankroll αλλα δεν πρόκειται να ανέβω επίπεδο stakes με τίποτα εαν δεν σταθεροποιήσω την αποδοσή μου και κάνω το bankroll μου ακόμη μεγαλύτερο.

Δημοσίευση

maclaren007 έγραψε:

poker sto internet

geia sas se olous tous pelates tou pokerland.

simera exo ena thema oxi kai toso oraio gia mena.apo tis 10-05-2007 eos kai tis 16-05-2007 exo paixsei sto ta de seit se polla tournoua kai cash game .sta tournoua pou epeza me posa ton 10-20-30 den mporousa na paro kamia thesei apo ta brabeia .molis epaixsa tournoua me 0,50 pira tin proti thesei me 41,00$.pigeno se ena trapezi me cash ton 5-10$ ekei pou exo sto xeri mou AA kato anoigei o diler 10-6-A-9-j bazo 50$ kai bazoun 2 paixtes apo 50$ molis bgainei to 9 bazo 150$

kai mou leei o allos ta dipla ta bazo ,molis blepo j kano paso kai mou bazei 220$ ta bazo kai bgazei kenta me 7-8 .to erotima pou exo se esas einai to oti yparxei kanenas pou tha balei me 7-8 ap tin ta 3 prota fila tosa lefta .mexri kai exthes pou eixa paixsei stin etereia tin ta de pou einai pagkosmios gnostei exo xasei 2,000$ xoris na paro toulaxiston ta misa piso .ayto pou blepo se polles etereies einai oti kapou prepei na yparxei stisimo se paixtes eite mikrous eite megalous

me filikous xeretismous maclaren

Unless math is rigged..