Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

All in με AA

Recommended Posts

Καλησπέρα σε όλους , σαν νέο σχετικά μέλος και σαν πολύ νέος στο πόκερ θα ήθελα να ζητήσω την γνώμη των υπολοίπων μελών , κυρίως των πιο παλιών και έμπειρων , σε τουρνουά στο POKERSTARS την κυριακή και ενώ ήμουν στην αρχή του και ενώ λίγο πολύ όλοι είχαμε τα 3000$ με τα οποία ξεκινήσαμε βρισκόμουν στις μεσαίες θέσεις του τραπεζιού και κρατώντας AA με 3xBB στο τραπέζι έκανα pre-flop raise , παίκτης από τις τελευταίες θέσεις απάντησε με All-in ενώ όλοι οι άλλοι fold , εγώ αμέσως έκανα call , τα φυλλα άνοιξαν αυτός κρατούσε QQ στο flop όμως έπεσε Q και τελικά έχασα , σίγουρα το να απαντήσω στο All-in με AA δεν είναι λάθος , η ερώτηση μου είναι τελικά αν έπρεπε να κάνω fold μιας και δεν ήμουν in the money μια και το τουρνουά ήταν στην αρχή του και μιας και ο σκοπός μας είναι καθαρά το κέρδος , fold δηλαδή ακόμα και με AA επειδή ήταν αρχή ακόμα ;

Σύνδεσμος σε αυτό το σχόλιο
Κοινοποίησε σε άλλα sites

• Απαντήσεις 66
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

cuaba04 έγραψε:

η ερώτηση μου είναι τελικά αν έπρεπε να κάνω fold μιας και δεν ήμουν in the money μια και το τουρνουά ήταν στην αρχή του και μιας και ο σκοπός μας είναι καθαρά το κέρδος , fold δηλαδή ακόμα και με AA επειδή ήταν αρχή ακόμα ;

NAI εαν δεν είναι ομόχρωμοι είναι easy fold

Ομόχρωμοι ΑΑ ; πως γίνεται αυτό , με μια τράπουλα παίζαμε.

Αυτό είναι κάτι που πρέπει να το βρεις μόνος σου cuaba04

TSINT o/

Όλο το respect δικό σου !!!

File cuaba04 otan mou les oti skeftesai na kaneis fold AA preflop epeidi akoma einai arxi kai den eisai in the money tote ti na sou pw. Pws tha mpeis in the money xwris na kerdiseis tetoia hands, dld ti nomizes, oti o allos kratouse set apo AA preflop?? ;)

cuaba04 έγραψε:

Ομόχρωμοι ΑΑ ; πως γίνεται αυτό , με μια τράπουλα παίζαμε. :laugh:

Στην τράπουλα υπάρχουν δύο κόκκινοι άσσοι και δύο μαύροι.

Εαν σφιχτείς πολύ και αποφασίσεις να ρισκάρεις, να προτιμάς τους κόκκινους.

Καλό , θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά , ισχύει και για τους KK και gia QQ ; η εκεί πρέπει να προτιμώ μαύρους ; ή και κάποιο άλλο χρώμα ίσως ; επίσης δεν είπα ότι σφίχτηκα πολύ για αν αποφασίσω , αποφάσισα αμέσως , τώρα σφίγγομαι που έχασα και όταν σφίγγομαι σκέφτομαι και αποφάσισα να ζητήσω και την γνώμη κανενός ακόμα σφιγμένου η μή.

cuaba04 έγραψε:

Καλό , θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά , ισχύει και για τους KK και gia QQ ;

Φιλε μου με τέτοια σκουπίδια δεν το σκεφτόμαστε καν.

Ας κρατήσουμε όμως την κουβέντα σε κάποιο επίπεδο και μείνε καλύτερα στην 1η σου ερώτηση για να μην μπερδευτούμε απο τις απαντήσεις.

Antonis έγραψε:

cuaba04 έγραψε:
Καλό , θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά , ισχύει και για τους KK και gia QQ ;

Φιλε μου με τέτοια σκουπίδια δεν το σκεφτόμαστε καν.

Ας κρατήσουμε όμως την κουβέντα σε κάποιο επίπεδο και μείνε καλύτερα στην 1η σου ερώτηση για να μην μπερδευτούμε απο τις απαντήσεις.[/quote:2nfeb6ie]

Ευχαριστώ θα το έχω υπόψη μου την επόμενη φορά που θα θελήσω να ρωτήσω κάτι , να είσαι καλά Αντώνη φίλε.

Στη περίπτωση που κάποιος αντίπαλος απαντήσει με 3-bet allin σε x3 raise μας κ κρατάμε ΑΑ-ΚΚ η μόνη κίνηση που έχουμε να κάνουμε έιναι να πατήσουμε το κουμπάκι του call...

χαχα.fold AA pre-flop all in ? βεβαια αν κατσεις και το αναλυσεις αν ο αλλος σου δειξει 9h9s εισαι σιγουρος οτι θα ερθουν 4 καρδουλες(εννοιτε οτι κανενας ασος μας δεν ειναι) και θα χασεις την παρτιδα και τα ονειρα σου για το τουρνουα οπως μου συνεβει την τελευταια φορα που επιασα ασους. :blink:

Σημερα εκανα το καλυτερο μου cash σε τουρνουα με buy in 11$,150 ατομα και βγηκα 3ος.ειμαι ακρετα χαρουμενος που δεν επιασα ποτε ασους στο τουρνουα ! :P:P

στο pokerstars δεν επαιζες φιλε μου?εγω ενα θα σου πω.τι περιμενες?να σ αφησει το site να κερδισεις με ασσους?εχεις πολλα να μαθεις ακομα για το online poker

Η κουβέντα μετά το τελευταίο post θα οδηγηθεί αλλού. Η γνώμη μου είναι ότι αφού είμαστε 80% μπροστά απέναντι σε όλα τα φύλλα φυσικό είναι να βάλουμε τα λεφτά μας μέσα.Ειδικά preflop. Είναι αυτονόητο το all in και ας χάσεις. Αυτό το 20% που μπορεί να έχει ο αντίπαλος είναι κάτι υπαρκτό, δεν είναι ότι στους άλλους τυχαίνει το 20% και σε εμάς θα είναι παντα το 80. All in και ξερό ψωμί. Γιατί να χάσεις την ευκαιρία να είσαι 80% μπροστά, κάτι που θα το ξαναβρείς μετά απο 221 χέρια. Δηλαδή πολύ αργότερα και ίσως σε άλλο τουρνουά ολότελα.

boug έγραψε:

στο pokerstars δεν επαιζες φιλε μου?εγω ενα θα σου πω.τι περιμενες?να σ αφησει το site να κερδισεις με ασσους?εχεις πολλα να μαθεις ακομα για το online poker

Epic Fail

boug έγραψε:

αληθεια φιλε μου?epic fail?πηγαιντε παιξτε,κερδιστε και ελατε να μου το ξανα πειτε αυτο

Από τα 11 άτομα που έχουν γράψει σε αυτό το thread boug, οι 5 είναι επιβεβαιωμένα μακροπρόθεσμα κερδισμένοι παίκτες, για τους υπόλοιπους δεν έχω ιδέα. Το πόσο κερδισμένοι είναι άλλο θέμα. Δηλαδή το αν ο ένας έχει βγάλει πάνω απο 20.000 την τελευταία διετία και αν ο άλλος απλά ανεβαίνει σιγά σιγά τα stakes, δεν μας απασχολεί γιατί ανήκουν και οι δυο στην κατηγορία των ατόμων που προσπαθούν να βελτιωθούν.

Καταλαβαίνω ότι για προσωπικούς σου λόγους είσαι ενάντια στο διαδικτυακό πόκερ (ίσως και το real life πόκερ). Αυτό είναι δικό σου θέμα. Απλά δεν είναι παραγωγικό (ούτε για σένα, ούτε για άλλα άτομα που μπαίνουν στο forum) να βλέπουν μόνο τέτοιες απόψεις από την πλευρά σου, χωρίς στοιχεία ας πουμε. (Αν δεν κάνω λάθος όλα σου τα post στο forum μας είναι τέτοιας μορφής και με τέτοιο ύφος).

Αν η προτασή σου προς νέους παίκτες είναι να μην παίζουν online poker, δεκτό και υποκειμενικά κατανοητό. Απλά καλό είναι να την υποστηρίζεις από δω και πέρα με επιχειρήματα πέραν του ότι όλα είναι στημένα. Η΄ αν όντως πιστεύεις στο "στήσιμο", κάνε μια έρευνα σωστή. Κάνε καταγραφή για πάνω από 100.000 παρτίδες, παρουσίασε μας τα αποτελέσματα, μπορεί να μας "ανοίξεις" τα μάτια. Όλα είναι πιθανά.

Στο πόκερ σε γενικές γραμμές το 80% της μάζας που παίζει (είμαι διακριτικός) είναι χαμένη. Αυτό δεν είναι λόγω στησίματος. Είναι εξαιτίας της μακροπρόθεσμης δυσκολίας που έχει το παιχνίδι για να επιβιώσει κάποιος + του ότι οι περισσότεροι δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις, την απαραίτητη νοοτροπία και αναγκαία ψυχολογία που επιβάλλει το παιχνίδι για να υπάρχουν αποτελέσματα με διάρκεια. Ας μην αναφέρω το θέμα του bankroll γιατί τώρα πια πρέπει να εννοείται.

Το ότι χάνεις εσυ ή οποιοσδήποτε άλλος, ίσως είναι γιατί δεν παιζει σωστά κυρίως και όχι εξαιτίας των οποιοδήποτε bad beat που μπορούν να συμβούν ή έχουν την "τάση" να συμβαίνουν όπως λες εσύ.

ama sou deiksw egw tis partides de tha sou anoiksw ta matia... tha sou vgalw ta matia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! makroprothesma kai lalakies ! kopste to oloi re! katestrammenoi oloi me arxigo emena! kammeno xarti me eipe kapoios kai nai auto eimai! gia opoion de to katalave apo ena simeio kai pera o pio kolofardos kerdzei ! telos! gg wp ! gaidouria

Ναι ρε παιδιά έχει δίκιο ο Erevos , πρώτη φορά γράφω στο forum και ευχαριστώ όλους όσους απάντησαν αλλά τελικά 2-3 είναι η απαντήσεις - συμβουλές που αξίζουν να κρατήσω , ας προσπαθούμε να λέμε την άποψη μας χωρίς ειρωνικά σχόλια και ιδιαίτερα σε αυτήν την περιοχή που γράφουν κυρίως νέα μέλη έτσι ώστε να είμαστε πραγματικά χρήσιμοι και να έχει λόγο ύπαρξης to forum.

Erev0s έγραψε:

boug έγραψε:
αληθεια φιλε μου?epic fail?πηγαιντε παιξτε,κερδιστε και ελατε να μου το ξανα πειτε αυτο

Από τα 11 άτομα που έχουν γράψει σε αυτό το thread boug, οι 5 είναι επιβεβαιωμένα μακροπρόθεσμα κερδισμένοι παίκτες, για τους υπόλοιπους δεν έχω ιδέα. Το πόσο κερδισμένοι είναι άλλο θέμα. Δηλαδή το αν ο ένας έχει βγάλει πάνω απο 20.000 την τελευταία διετία και αν ο άλλος απλά ανεβαίνει σιγά σιγά τα stakes, δεν μας απασχολεί γιατί ανήκουν και οι δυο στην κατηγορία των ατόμων που προσπαθούν να βελτιωθούν.

Καταλαβαίνω ότι για προσωπικούς σου λόγους είσαι ενάντια στο διαδικτυακό πόκερ (ίσως και το real life πόκερ). Αυτό είναι δικό σου θέμα. Απλά δεν είναι παραγωγικό (ούτε για σένα, ούτε για άλλα άτομα που μπαίνουν στο forum) να βλέπουν μόνο τέτοιες απόψεις από την πλευρά σου, χωρίς στοιχεία ας πουμε. (Αν δεν κάνω λάθος όλα σου τα post στο forum μας είναι τέτοιας μορφής και με τέτοιο ύφος).

Αν η προτασή σου προς νέους παίκτες είναι να μην παίζουν online poker, δεκτό και υποκειμενικά κατανοητό. Απλά καλό είναι να την υποστηρίζεις από δω και πέρα με επιχειρήματα πέραν του ότι όλα είναι στημένα. Η΄ αν όντως πιστεύεις στο "στήσιμο", κάνε μια έρευνα σωστή. Κάνε καταγραφή για πάνω από 100.000 παρτίδες, παρουσίασε μας τα αποτελέσματα, μπορεί να μας "ανοίξεις" τα μάτια. Όλα είναι πιθανά.

Στο πόκερ σε γενικές γραμμές το 80% της μάζας που παίζει (είμαι διακριτικός) είναι χαμένη. Αυτό δεν είναι λόγω στησίματος. Είναι εξαιτίας της μακροπρόθεσμης δυσκολίας που έχει το παιχνίδι για να επιβιώσει κάποιος + του ότι οι περισσότεροι δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις, την απαραίτητη νοοτροπία και αναγκαία ψυχολογία που επιβάλλει το παιχνίδι για να υπάρχουν αποτελέσματα με διάρκεια. Ας μην αναφέρω το θέμα του bankroll γιατί τώρα πια πρέπει να εννοείται.

Το ότι χάνεις εσυ ή οποιοσδήποτε άλλος, ίσως είναι γιατί δεν παιζει σωστά κυρίως και όχι εξαιτίας των οποιοδήποτε bad beat που μπορούν να συμβούν ή έχουν την "τάση" να συμβαίνουν όπως λες εσύ.[/quote:2nxyu162]

+1

Το ποκερ δυστυχώς δεν είναι σκάκι και δε νικάει το 99.9% ο καλύτερος...Το κλαψούρισμα είναι νοοτροπία donk και όποιος δεν απαλλαγεί απ'αυτό μια ζωή θα τροφοδοτεί το 5%-20%...

otan mou anoiksei ki emena i kolara diaplta kai kerdizw ola ta krisima ayta tha lew arourel ! mporei na exw piei kai na grafw twra alla ta ennow! paizeis swsta opws para polloi... sou anoikse o kolos ekanes bankroll kai twra tin eidame oloi pro! paw na pesw mesa stin pisina moun elpizw na min pnigw! ta leme avrio