fridis Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: High Stakes αναμετρήσεις στα τραπέζια του Full Tilt **ti wres na mpenoyme na paroyme kai emeis ligo mati?? Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Καλημέρα φίλε μου... μετά τις 12,1 το βράδυ μπορείς να βρεις τραπέζια των high stakes να παρακολουθήσεις Omaha! Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Αυτό με τον Γκας ειναι πολύ παλιό φαινόμενο. Παλαιότερα εμφανιζόταν κάθε 1η του μηνα (ημέρα πληρωμής απο το FT μάλλον) και γινόταν σκοτωμός ποιος θα του τα πρωτοπάρει. Μετα την νίκη του στο aussion million ξαναγύρισε και παίζει καθημερινά..... μέχρι να του τα πάρουν και αυτά. Οταν εγκαταλείπει το παιχνίδι, εντελώς ξαφνικά σταματάει και η high stakes δράση και εξαφανίζονται όλοι. Θα πρέπει βέβαια να παραδεχτώ οτι έχει βελτιωθεί σημαντικότατα απο το παρελθόν, αλλα του έχουν μείνει διάφορα κουσούρια. Υπομονή παιδιά, ενας-ενας. Ο theASHMAN103 Αστον Γκρίφιν δεν έπαιζε high stakes (τουλάχιστον στο FT) μέχρι που κέρδισε 550K στο 25κ Η-U PLO. Μάλλον θα κάνουμε καιρό να τον ξανακούσουμε αφου οπως δείχνουν τα νούμερα τα εχει χάσει όλα.Αυτός που μου κάνει εντύπωση ειναι ο Larsluzak. Ο άνθρωπος δεν ξέρει PLO τρώει αμέτρητο ξύλο και επιμένει σε αυτά τα όρια!!!ΤΟν έιδα πρόσφατα να παίζει (με το ιδιο αποτυχημένο στυλ) και 25-50 και 50-100. Δεν ξέρω τι bankroll έχει αλλα μάλλον δεν θα τον βλέπουμε για καιρό σε αυτά τα όρια. Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Καλημέρα Αντώνη. Πραγματικά ο LarsLuzak δεν εχει σταματημο η κατηφόρα του. Γενικά βλέπεις ότι και τα stakes εχουν πεσει γιατί η δράση είναι μειωμένη και τα χρηματα λιγότερα για αυτούς που τα χάνουν. Απο το 500/1000 πέσαμε στο 200/400... Παράθεση
Miltos.cy Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 31 Ιουλίου, 2009 Αντώνη οσο καλοί και αν είμαστε δεν μπορούμε να κατακρίνουμε ούτε τον Gus Ηansen ούτε τον Larsluzak γιατί μάλλον είναι καλύτεροι παίκτες από εμάς και ο τρόπος που παίζουν οι παίκτες hi stakes είναι κάποια επίπεδα σκέψης πιο πάνω από εμάς.Κάτι που σου φαίνεται εσένα γελίο για αυτούς μπορεί να είναι standard κίνηση.Άσε τα παιδιά να παίζουν με την ησυχία τους,να παίζουν χωρίς λόγο εκτός bankroll μεταξύ τους και εσύ απλώς απόλαυσε το θέαμα! Παράθεση
fridis Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2009 Nickakis! έγραψε:Καλημέρα φίλε μου... μετά τις 12,1 το βράδυ μπορείς να βρεις τραπέζια των high stakes να παρακολουθήσεις Omaha!thanks Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2009 γενικα να τονισω οτι οποιος για να βγαλει τα συμπερασματα του εμπιστευεται sites οπως το pokertableratings , εχει κανει λαθος.το site εχει ελαχιστα απο τα χερια που πραγματικα παιζονται , και χανει αμετριτες πασες.πχ σε μενα μου βγαζει 10κ hands για 0.5/1 και πανω , ενω εχω περιπου 17κ hands.λογικα για το omaha ομως υπαρχει και το highstakesdb , για το οποιο δε ξερω πολλα. Παράθεση
Havalencia Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 1 Αυγούστου, 2009 Και μεταξύ τους η συγκριση είναι άδικη. Ό,τι και να λέμε για τον Γκας και το στυλ του έχει και πόσα μύρια κέρδη από τουρνουά και κάμποσους τίτλους. Ο άλλος απλά είναι ένα βήμα πριν την καταστροφή έτσι όπως τον βλέπω! Παράθεση
Recommended Posts