DEALER_TOMMY Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2009 Γειά σας "άρρωστοι" φίλοι μου!!! Δυστυχώς και εγώ ξενύχτησα για να δω τελικά την επανάληψη!!! ΞΕΡΕΙ κάποιος να μας ενημερώσει από πότε θα μπορούμε επιτέλους να βλέπουμε πόκερ???Μήπως ήταν για την Δευτέρα που μας έρχεται και όχι χθες??? Παράθεση
kostasnik1 Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2009 egw pantws thelw na vlepo manouso manousaki Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 4 Αυγούστου, 2009 Ευχαριστώ Baskont!Τώρα είδα το post σου... Πέμπτη-Παρασκευή και Δευτέρα στις 2 στον ΑΝΤ1!!!Καλή τύχη στο πόκερ και μακριά από μας τα bad beats!!! Παράθεση
pedrodepaka Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 i mplofa tis manas tis mikris den epiase pantos Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Και ναιαιαιαιαι σήμερα στις 02.00 ξεκινάει το EPT στον ANT1 !Και επειδή είναι αργά για πίτσα-μπύρα (αύριο πρωί δουλεύουμε-τελευταία μέρα!!!!!!), θα δουλέψει ''εγγραφή''. Α! και όσοι πιστοί του ποιοτικού ελληνικού ''κινεματόγραφου'', αμέσως μετά έχει .... κάτι με χώματα (ματωμένα νομίζω). :laugh: Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Μη βιάζεσαι.Κάτσε να το δούμε ότι ξεκινάει και μετά μιλάμε.Και τη προηγούμενη φορά έτσι λέγαμε.lol Παράθεση
vas Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 να τα αναβασετε τα επειδοσια και εδω στην βιντεοθηκη παιδια.! Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 weeeeeeeeeeeeeeeeeeee Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Πολύ καλή δουλειά, μαρέσει αυτό που ακούω και βλέπω... μπράβο Βασίλη... Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 μπα gsbets εβαλες ant1??εσυ μονο nova και γαυρο δεν βλεπεις?kidding,απλα σαν βαζελος σε πειραζω..ημασταν στο ιδιο τραπεζι στο πρωτο σου τουρ στο απολλονια στο students sunday και βρεθηκαμε και στα τελευταια 2 τραπεζια παλι μαζι..Σε ειχα συμπαθησει και μολις πιγα σπιτι ειπα κατι μου θυμιζε η φατσα του ε και μολις τσεκαρα ειδα την μουρη σου εδω και επαληθευτηκα.. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 foustouki έγραψε:μπα gsbets εβαλες ant1??εσυ μονο nova και γαυρο δεν βλεπεις?kidding,απλα σαν βαζελος σε πειραζω..ημασταν στο ιδιο τραπεζι στο πρωτο σου τουρ στο απολλονια στο students sunday και βρεθηκαμε και στα τελευταια 2 τραπεζια παλι μαζι..Σε ειχα συμπαθησει και μολις πιγα σπιτι ειπα κατι μου θυμιζε η φατσα του ε και μολις τσεκαρα ειδα την μουρη σου εδω και επαληθευτηκα..οταν ελεγα μονο Ολυμπιακο , μιλαγα γενικα για μεγαλα αθλητικα γεγονοτα θυμαμε στα τελευταια 2 τραπεζια ειχα κανει raise και ενας απο απεναντι μου ειπε allin , εγω πηγα να κανω instant call με Αq , αλλα μαζι με το allin γυρισε και τα φυλλα του , γλυτωνοντας μου μερικες μαρκες Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 και ειχε ΚΚ..Το παιδι με τις μπουκλες.. Το θυμαμαι το σκηνικο..Δεν μου λες σκοπευεις να ανεβεις προς τα πανω συντομα για κανενα τουρ?εισαι και στην αλλη ακρη.. Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 foustouki έγραψε:και ειχε ΚΚ..Το παιδι με τις μπουκλες.. Το θυμαμαι το σκηνικο..Δεν μου λες σκοπευεις να ανεβεις προς τα πανω συντομα για κανενα τουρ?εισαι και στην αλλη ακρη..Λογικα στο gsop σεπτεμβριου θα ειμαι εκει.Του Αυγουστου χανεται λογο .. εξεταστικης.btw ωραιο το EPT call σε 3bet με A10 ,call με aj απο late position , και μετα shove.Ωραια πραγματα.αλλα αν κερδιζεις 3/3 coinflip , easy game. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 O Ισπανος πως σου φανηκε? Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Η φωνή του εκφωνητή πάντως ακούγεται λίγο σαν του Κωστάλα και όλο και περίμενα να πει "Ενα πανέμορφο διπλό τόλουμ" "Ενα αξιοζήλευτο άξελ".... :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Nice Baskont Παράθεση
Guest Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Για εμάς που δεν το είδαμε ???Θα το ανεβάσει κανένας? Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Ρε foustouki και gsbets φορουμ γνωριμιών το κάνατε το θέμα!!! :laugh: :laugh: :laugh: Καλό το επεισόδιο αλλά λίγο μικρό μου φάνηκε.Αλλά και 3 ώρες να κρατούσε το ίδιο θα έλεγα.Συμφωνό και με το kounamoutas για το εκφωνητή,όντος πολύ Kωστάλε έφερνε. Παράθεση
drazi Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Παιδιά να με συγχωρείτε αλλά θα διαφωνήσω.Εκτός του baskont που ήταν πολύ καλός τα υπόλοιπα με απογοήτευσαν.Τα συνεχή διαλλείματα ήταν σκέτο σπάσιμο,το πόκερ που παίζεται στο στάδιο in the money είναι ειδικής μορφής άρα δεν προσφέρεται για να μάθει κάποιος και τέλος ο ισπανός.....Ας ελπίσουμε ότι στο final table θα παρακολουθήσουμε δυνατό πόκερ.Κάντε κάτι για τις διαφημήσεις.....δεν αντέχω τόσες πολλές στις 3 το πρωί. Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Και που να δείτε τους Ισπανούς να παίζουν cash .. :laugh: Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Ρε παίδες τώρα έριξα μια ματιά στο TELETEXT και για σήμερα δε το έχει στο πρόγραμμα.Τί έγινε πάλι?Αν δε κάνω λάθος και σήμερα δεν υποτήθετε πως θα είχε επεισόδιο? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Confucius έγραψε:Ρε παίδες τώρα έριξα μια ματιά στο TELETEXT και για σήμερα δε το έχει στο πρόγραμμα.Τί έγινε πάλι?Αν δε κάνω λάθος και σήμερα δεν υποτήθετε πως θα είχε επεισόδιο?popo pali manouso exei... Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 α τους υπουλους.μας το χρωσταγανε απο δευτερα ...εκει που νομιζεις οτι θα δεις EPT οπ , Μανουσακης...εκει που νομιζεις οτι θα δεις Μανουσακη οπ , EPT Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 στα τραπεζια του EPT , δεν υπαρχουν γραμμες στα τραπεζια.Ποιοι ειναι ακριβως οι κανονες σε αυτο το θεμα.Μπορει καποιος να μου πει τις διαφορες , η να μου δωσει καποιο link.thanks Παράθεση
Poker.gr Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Σε αυτά (www.europeanpokertour.com/about/rules/rules2.html) να υποθέσω δεν καλύπτεται πουθενά;H παράγραφος 11 είναι σχετική αλλά ακριβώς αφού δεν έχει line το τραπέζι, ποιό είναι το "όριο";Στο Μόντε Κάρλο που έβλεπα online πριν 2-3 μήνες πάντως είχε κανονικά line αν θυμάμαι καλά. Μήπως έτυχε μόνο στο καζίνο που έχει γυριστεί το αποψινό επεισόδιο;Αλέξανδρος (να πούμε και τίποτα για πόκερ και όχι Poker.gr αν δεν σας πειράζει) :laugh: Παράθεση
baskont Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Η εκπομπή του European Poker Tour στον ΑΝΤ1 θα μεταδίδεται κάθε Δευτέρα Πέμπτη και Παρασκευή στις 2 τη νύχτα. Κάθε εβδομάδα καλύπτεται ένα event του EPT της 4ης σεζόν (23 επεισόδια συνολικά), όμως μόλις η σεζόν ολοκληρωθεί θα συνεχιστεί με 10 επεισόδια (για αρχή) από το ΕΡΤ 5 (δηλαδή το περυσινό). Σύνολο 33 επεισόδια (11 εβδομάδες).Ευχαριστώ για τα καλά λόγια, παρακολούθησα μόνο τη χτεσινοβραδυνή εκπομπή, γιατί την Πέμπτη βρισκόμουν σε πλοίο, που δυστυχώς στις τηλεοράσεις έδειχνε ALTER και MEGA. Είχα κάπου 20-25% να πετύχω τον ΑΝΤ1 σε κάποια τηλεόραση του πλοίου, αλλά δεν έκατσε!!! :laugh: Το επεισόδιο της Παρασκευής μου άρεσε αρκετά, έφυγε κάπως και το άγχος που είχα. Έχω αναλάβει μεγάλο μέρος της ευθύνης της εκπομπής (όλα τα κειμενα, σκηνοθεσία και φυσικά τον σχολιασμό) και είναι κάτι που δεν είχα ξανακάνει. Σε γενικές γραμμές ελπίζω να συμφωνείτε ότι είναι τουλάχιστον μια αξιοπρεπής εκπομπή για το πόκερ, το προϊόν του ΕΡΤ είναι πράγματι πολύ καλό...Σε μελλοντικές εκπομπές έχω προτείνει να υπάρξουν και guests Έλληνες παίκτες, κάποιες συνεντεύξεις από ανθρώπους που ταξιδεύουν στα ΕΡΤ και γενικά να υπάρξει μια πιο Ελληνική προσέγγιση. Ελπίζω να περάσουν οι προτάσεις μου...Το τηλεοπτικό προϊόν του πόκερ είναι καινούριο στην Ελλάδα, βρίσκω φυσιολογικό να υπάρχουν κάποιες επιφυλάξεις από τα κανάλια, όλα όμως δείχνουν ότι το πόκερ τραβά μπροστά στη χώρα μας. Μπορεί για άλλη μια φορά να πηγαίνουμε σαν χελώνες ως χώρα στα γραφειοκρατικά της ένταξης του παιχνιδιού στην Ελλάδα, αλλά πιστεύω πως ό,τι γίνεται μας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε από την πλευρά μας είναι να δουλεύουμε συνεχώς για την αύξηση της δημοτικότητας του, τα άλλα (δυστυχώς) τα έχουν αναλάβει άλλοι... Αν ήταν στο χέρι μας, τώρα θα βλέπατε Ντόυλ Μπράνσον να τρώει κατσικάκι στην Πάρνηθα και Ντάνιελ Νεγκράνου Greek Mousaka στπ Λουτράκι! :laugh: Τι να κάνουμε όμως... υπομονή... Παράθεση
Recommended Posts