DEALER_TOMMY Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2009 Καλησπέρα σε όλους τους "άρρωστους" φίλους μου! Αφορμή να ανοίξω αυτό το θέμα είναι το GSOP Qualifier to $500+25 REBUY που έπαιξα χθες στο Poker.gr!Μετά τα rebuys και addons τα payouts ήταν το εισιτήριο των $525 και 415$ cash γαι την δεύτερη θέση... οι υπόλοιποι τίποτα!!!Σε κάποια φάση είχαμε μείνει 4 άτομα και είχαμε σχέδον όλοι τα ίδια chips!!!!Το Poker.gr όμως δεν μας έδεινε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιο deal που μάλλον θα γινόταν σε αυτό αυτό το σημείο! Αλλά αν δεν γινόταν σε αυτό εκεί, θα γινόταν σίγουρα όταν είχαμε μείνει 3 αφού η δεύτερη θέση με τα $415 cash ήταν ακόμα πιο δελεαστική από την πρώτη θέση με το εισιτήριο!!!!Γιατί δεν δείνει τη δυνατότητα η Poker.gr και κάθε Poker.gr (να μην φανεί ότι κάνω επίθεση στο site) να γίνεται deal σε κάποια τουρνουά???? Ειδικά στο συγκεκριμένο επιβαλόταν!!!Για την ιστορία και όπως καταλάβατε για να ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα βγήκα 3ος και δεν κέρδισα τίποτα!!! Ευτυχώς δεν είχα κάνει κανένα rebuy!Στο τέλος ήμουν SB με JJ, πάσο ο 3ος παίχτης... Εγώ raise x3 το blind και ο BB μου κάνει all-in... Call εγώ... μου εμφανίζει ΑΚ και χάνω με χρώμα!!!!Αν θέλετε γράφεται και ένα σχόλιο αν το έπαιξα σωστά...Ευχαριστώ! Παράθεση
liondani Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2009 DEALER_TOMMY έγραψε:Καλησπέρα σε όλους τους "άρρωστους" φίλους μου! Αφορμή να ανοίξω αυτό το θέμα είναι το GSOP Qualifier to $500+25 REBUY που έπαιξα χθες στο Poker.gr!Μετά τα rebuys και addons τα payouts ήταν το εισιτήριο των $525 και 415$ cash γαι την δεύτερη θέση... οι υπόλοιποι τίποτα!!!Σε κάποια φάση είχαμε μείνει 4 άτομα και είχαμε σχέδον όλοι τα ίδια chips!!!!Το Poker.gr όμως δεν μας έδεινε τη δυνατότητα να κάνουμε κάποιο deal που μάλλον θα γινόταν σε αυτό αυτό το σημείο! Αλλά αν δεν γινόταν σε αυτό εκεί, θα γινόταν σίγουρα όταν είχαμε μείνει 3 αφού η δεύτερη θέση με τα $415 cash ήταν ακόμα πιο δελεαστική από την πρώτη θέση με το εισιτήριο!!!!Γιατί δεν δείνει τη δυνατότητα η Poker.gr και κάθε Poker.gr (να μην φανεί ότι κάνω επίθεση στο site) να γίνεται deal σε κάποια τουρνουά???? Ειδικά στο συγκεκριμένο επιβαλόταν!!!Για την ιστορία και όπως καταλάβατε για να ανοίγω το συγκεκριμένο θέμα βγήκα 3ος και δεν κέρδισα τίποτα!!! Ευτυχώς δεν είχα κάνει κανένα rebuy!Στο τέλος ήμουν SB με JJ, πάσο ο 3ος παίχτης... Εγώ raise x3 το blind και ο BB μου κάνει all-in... Call εγώ... μου εμφανίζει ΑΚ και χάνω με χρώμα!!!!Αν θέλετε γράφεται και ένα σχόλιο αν το έπαιξα σωστά...Ευχαριστώ! Απαράδεκτο να μην γίνεται DEAL... το Full Tilt σε αυτόν τον τομέα σκίζει μετά την νέα αναβάθμισή τους ... όλα αυτοματοποιήμένα για όλα τα final table και πολλές επιλογές! Αν και δεν μας δίνεις στοιχεία για το stack σου τα blinds κτλ. σχεδόν σε όλες τις περιπτώσείς σε αυτό το σημείο, αφού τα (υψηλά) blinds θα με ικανοποιούσαν και επειδή την έχω πατήσει ουκ ολίγες φορές με βαλέδες, ... ALL IN και έχει ο Θεός Παράθεση
Recommended Posts