Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Moustafa74 = 48.750$$$

Recommended Posts

Δημοσίευση

Πριν 3 μήνες περίπου με επισκέφηκε στο γραφείο μου για δουλειά ενας φίλος μου ο Μάκης. Αφου τελείωσαμε με την δουλειά, αρχισε να με ρωτάει για πόκερ. Σκέφτομαι να ξεκινήσω μου είπε και θέλω να με βοηθήσεις. Οκ του είπα. Αφου του είπα τα βασικά του έδωσα ιδιαίτερη σημασία στην θέση, στο stack και στα starting hands και τον έριξα στα βαθιά ξεκινώντας να παίζει μικρά τουρνουά ενω πάντα με παρακολουθούσε στα τραπέζια και με ρώταγε συνέχεια. Να κάνουμε και άλλο μάθημα μου έλεγε, αλλα ολο μπλέκαμε και δεν ειχαμε βρεθεί απο κοντά (για πόκερ), μόνο κάποιες ερωτήσεις τηλεφωνικά. Διάβασε κανα αρθρο στο pokerland του έλεγα και θα τα πούμε.

Σημερα το πρωι με πήρε τηλέφωνο και περιχαρής μου ανακοίνωσε οτι μαζί με εναν άλλο φίλο μας (που παίζουν μαζί) σηκώσανε το championchip της ongame(48,750).

Μπράβο παιδιά και καλή συνέχεια εύχομαι.

Υ.Γ. Μάκη να το κάνουμε το μάθημα ρε φίλε, μόνο που θα κάτσω εγω στη θέση του μαθητή. Τι να σου πω τώρα εσένα. Εγω τέτοια νίκη δεν έχω.

Δημοσίευση

Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε καλή μεριά.

Επειδή τυχαίνει να παίζουμε στο ίδιο site με τα παιδιά εχθές είμουνα αρκετή ώρα στο chat με τον ένα από τους δύο.

Από τη συζήτηση που κάναμε ήταν πολύ προσγιομένος και σωστός σε ότι έλεγε.

Μου φάνηκε πολύ όριμο άτομο ξέροντας ακριβός τί ζητάει.

Οπότε δύσκολο να συμβεί αυτό που αναφαίρθηκε ποιο πάνω.

Και πάλι πολλά μπράβο στα παιδιά.

Δημοσίευση

Νεοι στο πόκερ έγραψα και οχι στο μυαλό.

Ξέρουν πολύ καλά που βρίσκονται. Οταν πρωτοασχολήθηκε του εδειξα αρκετά ονόματα που ειχαν κάνει κάποια επιτυχία και στην συνέχεια τα έχασαν όλα και εξαφανίστηκαν.

Μην ανυσηχείτε για τον Μάκη. Σήμερα το μεσημέρι πίναμε μπύρες και τσακωνόταν με τον άλλον Μάκη. Αμα δεν πάρεις ticket το 200αρι δεν το παίζεις την Κυριακή του έλεγε. χαχαχα