Antonis Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2009 Πριν 3 μήνες περίπου με επισκέφηκε στο γραφείο μου για δουλειά ενας φίλος μου ο Μάκης. Αφου τελείωσαμε με την δουλειά, αρχισε να με ρωτάει για πόκερ. Σκέφτομαι να ξεκινήσω μου είπε και θέλω να με βοηθήσεις. Οκ του είπα. Αφου του είπα τα βασικά του έδωσα ιδιαίτερη σημασία στην θέση, στο stack και στα starting hands και τον έριξα στα βαθιά ξεκινώντας να παίζει μικρά τουρνουά ενω πάντα με παρακολουθούσε στα τραπέζια και με ρώταγε συνέχεια. Να κάνουμε και άλλο μάθημα μου έλεγε, αλλα ολο μπλέκαμε και δεν ειχαμε βρεθεί απο κοντά (για πόκερ), μόνο κάποιες ερωτήσεις τηλεφωνικά. Διάβασε κανα αρθρο στο pokerland του έλεγα και θα τα πούμε.Σημερα το πρωι με πήρε τηλέφωνο και περιχαρής μου ανακοίνωσε οτι μαζί με εναν άλλο φίλο μας (που παίζουν μαζί) σηκώσανε το championchip της ongame(48,750).Μπράβο παιδιά και καλή συνέχεια εύχομαι.Υ.Γ. Μάκη να το κάνουμε το μάθημα ρε φίλε, μόνο που θα κάτσω εγω στη θέση του μαθητή. Τι να σου πω τώρα εσένα. Εγω τέτοια νίκη δεν έχω. Παράθεση
takisnik Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 3 Αυγούστου, 2009 Κι εγω κι εγω θελω να μαι στο μαθημα ,σ'οποια θεση να ναι,ακομη και ως παρατηρητης...κατι θα παρω ,δεν μπορει... συγχαρητηρια ρε Αντωνη στο φιλο σου αλλα κ σ'εσενα...Μπραβο!! Παράθεση
Guest Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αφού είναι νέος πέστου να κάνει οπωσδήποτε cash out (EASY COMES EASY GOES) Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 looser έγραψε:Αφού είναι νέος πέστου να κάνει οπωσδήποτε cash out (EASY COMES EASY GOES)θα διαφωνησω με αυτα που λες...easy come , easier goes Παράθεση
Confucius Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά και σε καλή μεριά.Επειδή τυχαίνει να παίζουμε στο ίδιο site με τα παιδιά εχθές είμουνα αρκετή ώρα στο chat με τον ένα από τους δύο.Από τη συζήτηση που κάναμε ήταν πολύ προσγιομένος και σωστός σε ότι έλεγε.Μου φάνηκε πολύ όριμο άτομο ξέροντας ακριβός τί ζητάει.Οπότε δύσκολο να συμβεί αυτό που αναφαίρθηκε ποιο πάνω.Και πάλι πολλά μπράβο στα παιδιά. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Νεοι στο πόκερ έγραψα και οχι στο μυαλό.Ξέρουν πολύ καλά που βρίσκονται. Οταν πρωτοασχολήθηκε του εδειξα αρκετά ονόματα που ειχαν κάνει κάποια επιτυχία και στην συνέχεια τα έχασαν όλα και εξαφανίστηκαν.Μην ανυσηχείτε για τον Μάκη. Σήμερα το μεσημέρι πίναμε μπύρες και τσακωνόταν με τον άλλον Μάκη. Αμα δεν πάρεις ticket το 200αρι δεν το παίζεις την Κυριακή του έλεγε. χαχαχα Παράθεση
AEL 88 Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Συγχαρητήρια στα παιδιά για τη μεγάλη τους νίκη και καλή συνέχεια! Άμα έχεις "δάσκαλο" τον Αντώνη,αυτά παθαίνεις: Ή φεύγεις νωρίς και ξεμπερδεύεις γρήγορα ή σηκώνεις την κούπα! Παράθεση
dinos89 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ 3 ΜΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ??? RESPECT!!!!Α! ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΛΗ ΜΕΡΙΑ Παράθεση
Recommended Posts