tavou Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 den sinithizo na paizo cash games alla eipa na paikso etsi gia allagi...meta apo kapia ora sto trapezi (10ari) exo sto big blind :Ah :Kh apo mesaia thesi paixtis kanei raise sto 1$ kai ego kano reraise 3$to vlepei kai pame sto flop!! :As :Th :5h panemorfo flop gia mena afou eixa top pair top kicker kai nuts fluss draw..pontaro konta sta3$ an thimame mou kanei reraise kai to girnao all in me ta 15$ pou mou eixan meineiturn :Td river :2d exasa tin partida...tha sas po meta ti kratouse o adipalos...ekana kati lathos sto peksimo mou???thelo na akouso gnomes pos tha epeze kapios allos:) Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 tavou έγραψε:den sinithizo na paizo cash games alla eipa na paikso etsi gia allagi...meta apo kapia ora sto trapezi (10ari) exo sto big blind :Ah :Kh apo mesaia thesi paixtis kanei raise sto 1$ kai ego kano reraise 3$to vlepei kai pame sto flop!! :As :Th :5h panemorfo flop gia mena afou eixa top pair top kicker kai nuts fluss draw..pontaro konta sta3$ an thimame mou kanei reraise kai to girnao all in me ta 15$ pou mou eixan meineiturn :Td river :2d exasa tin partida...tha sas po meta ti kratouse o adipalos...ekana kati lathos sto peksimo mou???thelo na akouso gnomes pos tha epeze kapios allos:)δεν εχει κατι το περιεργο η πασα.αν ειχες μονο 15 , εγω στο raise του (8-9??) , θα εκανα flat call. Παράθεση
tavou Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 gia ta matia tou kosmou o tipos kratouse :Ts :Tc kai me afhse ligo ksero na koitao tin othoni alla ntaksei:P Παράθεση
dandan.de Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 megalitero preflop raise, px 5$.to hand paixtike mono tou Παράθεση
Recommended Posts