DEALER_TOMMY Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 5 Αυγούστου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Παραμερίστε τον εγωισμό και τα συναισθήματά σας, δεν έχουν καμία θέση στο πόκερ **Συμφωνώ απόλυτα με το παραπάνω άρθρο!!!Με εκφράζει απόλυτα!!!Τις τελευταίες μέρες είχα και εγώ αρκετά bad beats.... Αλλά δεν σκοπεύω να παίζω πόκερ για μια βδομάδα ακόμα ή ένα μήνα... Άμα συνεχίσω να χάνω τα all-in μου με 80% υπέρ μου, στο βάθος χρόνου θα χάνω 2 τουρνουά και θα κερδίζω 8!!!!ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΣΧΗΜΑ!!! Παράθεση
holdemgr Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 DEALER_TOMMY έγραψε:** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Παραμερίστε τον εγωισμό και τα συναισθήματά σας, δεν έχουν καμία θέση στο πόκερ **Ναι τέλεια συμβουλή. Και η απόδειξη γιατί οι Έλληνες θα είμαστε πάντα απ'τους χειρότερους παίκτες στο πόκερ. Παράθεση
DEALER_TOMMY Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Φίλε μου Holdemgr,δεν καταλαβαίνω που διαφωνείς μαζί μου???Δηλαδή επειδή βλέπω ένα all-in όταν έχω πάνω 80% να κερδίσω θεωρούμε κακός παίχτης???Εσύ δηλαδή θα δεις ένα all-in μόνο όταν έχεις τα nuts??? Παράθεση
Recommended Posts