CrazyFrank Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Επειδή λέμε σιγά-σιγά να ''την κάνουμε'' για διακοπές, και επειδή έχουμε που έχουμε τον νου μας στο gsop4, και επειδή ναι μεν θα'μαστε με το laptop και την vodafone να μας τα παίρνει χοντρά και στην παραλία ...... και επειδή πολλά επειδή, δεν ανοίγουμε σιγά σιγά και τις προεγγραφές για το τουρνουά? Όχι τίποτε άλλο (με σας που μπλέξαμε έχω κάνει Αθήνα-Σκόπια , Ομόνοια-Κολιάτσου) αλλά να'χουμε και το μυαλό μας ήσυχο, γιατί προβλέπω 176 συμμετοχές και ας είναι Αύγουστος... Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 6 Αυγούστου, 2009 Καλημέρα,Οι προεγγραφες θα ανοίξουν επίσημα γύρω στις 16-17 του μήνα. Αυτές τις μέρες θα ανέβω κ Σκοπια για να πάρω φωτογραφίες από ολα τα διαθέσιμα ξενοδοχεία που θα έχουμε την δυνατότητα να μας φιλοξενήσουν για αυτόν τον μήνα έτσι ώστε οι προεγγραφές να αρχίσουν να γίνονται ακόμα πιο οργανωμένα και να ξέρει ο καθένας ακριβώς που θα πάει (ίσως και ακριβώς σε πιο δωμάτιο αν μου δώσουν πλήρης λίστες διαθεσιμότητας) για να μην έχουμε την ας πούμε μουρμούρα, "αν όχι Απολλώνια τότε πού;". Το τηλέφωνο επικοινωνίας με μας/μένα το ξέρετε (6980-614752).Αν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη περίσταση και θα λείπετε τις μέρες που θα ανοίξουν οι προεγγραφές μπορείτε να επικοινωνήστε μαζί μου νωρίτερα να ενημερώστε ότι θα παραβρεθείτε 100% στο τουρνουά μας για τον Αύγουστο.Το cap μας μεγαλώνει από αυτόν τον μήνα κάτα πάσα πιθανότητα όπως μας έχει ενημερώσει ο κ. Τσονούλης μιας και "έπεσε" ο τοίχος και μεγαλώνει η αίθουσα. Με το καλό sold out και με τα νέα μας δεδομένα. Παράθεση
Recommended Posts