aekara1921 Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας για το παρτυ ποκερ αλλα επιπλεον θα ηθελα να ακουσω και καποια σοβαρα επιχειρηματα για την αξιοπιστια του online poker.καταρχην τον λογαριασμο μου στο παρτυποκερ μολις τον εκλεισα.αυτο εγινε για 2 λογους.ο πρωτος εχει να κανει με προβληματα του λογισμικου εξαιτιας των οποιων εχασα αρκετες μαρκες σε hu tourney.αυτο που συνεβηκε αρκετες φορες ηταν να με βγαζει sit out ετσι ξαφνικα και μετα να πρεπει να ψαχνω στο λομπι να ξανανοιξω το τραπεζι!προφανως δεν συνεβαινε μονο σε μενα,ετυχε να κερδισω 2 η 3 αν θυμαμαι καλα τουρνουα με τετοιο τροπο αλλα δυστυχως εμενα μου συνεβη πολυ παραπανω φορες.ο δευτερος λογος ειναι καθαρα ψυχολογικος.αυτο που εννοω ειναι πως πρωτη φορα μου συμβαινει να προσπαθω να παιξω τελειως ορθολογικα,να εχω αρκετο σχετικα κεφαλαιο,να κραταω σημειωσεις για τους αντιπαλους κτλ.....και στο τελος να χανω ολα τα χρηματα με bad beats!!!λοιπον ακουστε,εχω περιπου 600$ και παιζω καθημεινα και αποκλειστικα σε hu τουρνουα των 11$.αλλες φορες ημουν λιγο τυχερος,αλλες λιγο ατυχος,σημασια εχει πως ανεβαζα σταδιακα το κεφαλαιο μου.να σας πω σε αυτο το σημειο πως στο συγκεκριμενο παιχνιδι(hu στα 11 $ )εχω παιξει περιπου 1500 παιχνιδια στην stars εχοντας 980 νικες και 520 ηττες.ισως ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βρισκω τον τροπο μου κερδοφορο αρα και στο παρτυποκερ επαιζα με αυτο το δεδομενο!ενα πρωινο μπαινω να παιξω και πεφτω πανω σε ενα τυπο απιστευτο.σε καθε χερι που επαιρνε εκανε μεγαλο raise και αν απαντουσα με all in εμπαινε οτι κι αν ειχε!χανω τα 3 πρωτα παιχνιδια με πολυ ασχημους τροπους,εχασα λιγακι την ψυχραιμια μου αλλα συνεχιζω σχετικα ανεπηραεστος.αυτο που συνεβηκε στο επομενο μισαωρο ηταν ανεπαναληπτο.στα επομενα 10 παιχνιδια στα οποια προσπαθουσα να παιξω σοβαρα εχασα τα 8 με τα πιο απαραδεκτα συνεχομενα bad beats!θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν ειχα κρατησει τα φυλλα αλλα ουτε καν μπορουσα να σκεφτω απο κει και περα.εχοντας χασει περιπου 110 $ σε 1 ωρα(τα 600 τα εφτιαξα σε ενα μηνα)...συνεχισα να παιζω μαζι του κανοντας all in συνεχεια!!απλα ειχα τρελαθει!εχασα αλλα 5 παιχνιδια παιρνωντας ενα παιχνιδι και μετα σταματησα!σκεφτηκα να ηρεμησω αλλα και να ανεβω stakes.σιγουρα λαθος σκεψη!εχω 450 $ και παω να παιξω ξανα hu των 55$.εδω τα θυμαμαι λιγο καλυτερα τα φυλλα.στο πρωτο παιχνιδι χανω με qq απο tt(preflop all in).στο δευτερο παιχνιδι χανω με κκ απο aq (all in sto flop me q77..turn x...river q).μετα απο αυτο χανω τελειως την ψυχραιμια μου και ριχνω τα υπολοιπα λεφτα σε hu των 300 $.(ηταν η μοναδικη λυση να παιξω σοβαρα) αλλιως επρεπε να κλεισω το pc.εχω 2100 μαρκες παιζοντας με τον καλυτερο μου τροπο και ο αντιπαλος 900.εχω tt και ειμαι sb.κανει all in!εχει q3 μπαστουνια! q 5 6(me ena mpastouni) turn t mpastouni kai river x mpastouni.τελικα εχασα και σ αυτο...τα εχασα ολα δηλαδη περοπου!και ρωταω,μηπως δεν ειναι τελικα αφελεια να δημιουργοθνται αμφιβολιες για το online γενικοτερα?το γνωριζω πως ολα μπορουν να συμβουν και εχουν συμβει και πολυ χειροτερα απο το δικο μου αλλα μηπως πισω απ τα πανισχυρα επιχειρηματα με τα οποια καποιος διωχνει καθε αμφιβολια υπαρχουν και καποια ερωτηματικα? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 aekara1921 έγραψε:θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας για το παρτυ ποκερ αλλα επιπλεον θα ηθελα να ακουσω και καποια σοβαρα επιχειρηματα για την αξιοπιστια του online poker.καταρχην τον λογαριασμο μου στο παρτυποκερ μολις τον εκλεισα.αυτο εγινε για 2 λογους.ο πρωτος εχει να κανει με προβληματα του λογισμικου εξαιτιας των οποιων εχασα αρκετες μαρκες σε hu tourney.αυτο που συνεβηκε αρκετες φορες ηταν να με βγαζει sit out ετσι ξαφνικα και μετα να πρεπει να ψαχνω στο λομπι να ξανανοιξω το τραπεζι!προφανως δεν συνεβαινε μονο σε μενα,ετυχε να κερδισω 2 η 3 αν θυμαμαι καλα τουρνουα με τετοιο τροπο αλλα δυστυχως εμενα μου συνεβη πολυ παραπανω φορες.ο δευτερος λογος ειναι καθαρα ψυχολογικος.αυτο που εννοω ειναι πως πρωτη φορα μου συμβαινει να προσπαθω να παιξω τελειως ορθολογικα,να εχω αρκετο σχετικα κεφαλαιο,να κραταω σημειωσεις για τους αντιπαλους κτλ.....και στο τελος να χανω ολα τα χρηματα με bad beats!!!λοιπον ακουστε,εχω περιπου 600$ και παιζω καθημεινα και αποκλειστικα σε hu τουρνουα των 11$.αλλες φορες ημουν λιγο τυχερος,αλλες λιγο ατυχος,σημασια εχει πως ανεβαζα σταδιακα το κεφαλαιο μου.να σας πω σε αυτο το σημειο πως στο συγκεκριμενο παιχνιδι(hu στα 11 $ )εχω παιξει περιπου 1500 παιχνιδια στην stars εχοντας 980 νικες και 520 ηττες.ισως ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βρισκω τον τροπο μου κερδοφορο αρα και στο παρτυποκερ επαιζα με αυτο το δεδομενο!ενα πρωινο μπαινω να παιξω και πεφτω πανω σε ενα τυπο απιστευτο.σε καθε χερι που επαιρνε εκανε μεγαλο raise και αν απαντουσα με all in εμπαινε οτι κι αν ειχε!χανω τα 3 πρωτα παιχνιδια με πολυ ασχημους τροπους,εχασα λιγακι την ψυχραιμια μου αλλα συνεχιζω σχετικα ανεπηραεστος.αυτο που συνεβηκε στο επομενο μισαωρο ηταν ανεπαναληπτο.στα επομενα 10 παιχνιδια στα οποια προσπαθουσα να παιξω σοβαρα εχασα τα 8 με τα πιο απαραδεκτα συνεχομενα bad beats!θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν ειχα κρατησει τα φυλλα αλλα ουτε καν μπορουσα να σκεφτω απο κει και περα.εχοντας χασει περιπου 110 $ σε 1 ωρα(τα 600 τα εφτιαξα σε ενα μηνα)...συνεχισα να παιζω μαζι του κανοντας all in συνεχεια!!απλα ειχα τρελαθει!εχασα αλλα 5 παιχνιδια παιρνωντας ενα παιχνιδι και μετα σταματησα!σκεφτηκα να ηρεμησω αλλα και να ανεβω stakes.σιγουρα λαθος σκεψη!εχω 450 $ και παω να παιξω ξανα hu των 55$.εδω τα θυμαμαι λιγο καλυτερα τα φυλλα.στο πρωτο παιχνιδι χανω με qq απο tt(preflop all in).στο δευτερο παιχνιδι χανω με κκ απο aq (all in sto flop me q77..turn x...river q).μετα απο αυτο χανω τελειως την ψυχραιμια μου και ριχνω τα υπολοιπα λεφτα σε hu των 300 $.(ηταν η μοναδικη λυση να παιξω σοβαρα) αλλιως επρεπε να κλεισω το pc.εχω 2100 μαρκες παιζοντας με τον καλυτερο μου τροπο και ο αντιπαλος 900.εχω tt και ειμαι sb.κανει all in!εχει q3 μπαστουνια! q 5 6(me ena mpastouni) turn t mpastouni kai river x mpastouni.τελικα εχασα και σ αυτο...τα εχασα ολα δηλαδη περοπου!και ρωταω,μηπως δεν ειναι τελικα αφελεια να δημιουργοθνται αμφιβολιες για το online γενικοτερα?το γνωριζω πως ολα μπορουν να συμβουν και εχουν συμβει και πολυ χειροτερα απο το δικο μου αλλα μηπως πισω απ τα πανισχυρα επιχειρηματα με τα οποια καποιος διωχνει καθε αμφιβολια υπαρχουν και καποια ερωτηματικα?διαβασα τις 5 πρωτες γραμμες και σταματησα.πρεπει να αλλαξεις λογικη.προφανως και φταει το partypoker που χαθηκε το bankroll...thats a fact.""επιπλεον θα ηθελα να ακουσω και καποια σοβαρα επιχειρηματα για την αξιοπιστια του online poker"""epic fail.τι ακριβως απαντηση περιμενεις δηλαδη ?ΝΑΙ καποια ατομα κερδιζουν , δε τα τρωνε ολα οι εταιρειες , αν αυτο ειναι επειχηρημα.Οσον αφορα το μοιρασμα φυλλων , ναι ειναι απολυτα τυχαιο και η database μου μπορει να το επιβεβαιωσει.Και εντελως τυχαια το φυλλο που κερδιζει τα πιο πολλα ειναι οι ΑΑ , μετα ΚΚ , μετα QQ , μετα JJ ... εντελως τυχαια παντα. Παράθεση
aekara1921 Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 προφανως δεν αντιλεγω πως το πιο πιθανο ειναι να ψαχνω να ριξω αλλου την ευθυνη για το χασιμο του κεφαλαιου μου!μαλλον εγω φταιω!ομως δεν θα ηταν καθολου παραλογο να ψαχτει καποιος και λιγακι διαφορετικα ειδικα οταν μιλαμε για μια ανεχομενη βιομηχανια υψηλης κερδοφοριας.θεωρω απολυτα σωστο να υπαρχει μια σωστη λογικη για την αντιμετωπιση μιας αρνητικης διακυμανσης αλλα επισης θεωρω ακομα πιο σωστο να κραταει καποιος αρκετες επιφυλλαξεις για μια δραστηριοτητα οπου εκ των πραγματων δεν εχεις την δυναμη να αποδειξεις την αξιοπιστια της!μου ειπες πως κρατας στατιστικα στοιχεια,μα αν υπηρχε καποιο μελανο σημειο σε αυτη την ιστορια θεωρεις πως θα μπορουσε καποιος τοσο απλα να το εντοπισει?δημιουργωντας απλα μια database??επειδη και μενα μου αρεσει αρκετα το ποκερ εβρισκα παντα ισχυρο αλλοθι στην αξιοπιστια του online ωστε να συνεχισω να παιζω!δυστυχως ομως οι σκεψεις που εκανα προς την κατευθυνση αυτη ηατν οι πιο απλοικες...οι ιδιες που κανουμε ολοι εδω μεσα!σκεψου ομως ποσοι τροποι υπαρχουν αν θελουν να σε κοροιδεψουν...!εκει που καταληγω ειναι πως παρολο το παθος που μπορει να εχει καποιος για το online ποκερ θα πρεπει να μην βρισκει τοσο ευκολα αλλοθι ωστε να συνεχισει να παιζει ανυποψιαστος. Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Γεια σου αεκαρα!Αν και δεν μαρεσει το nick σου θα σ απαντησω στο θεμα που ανοιξες..(just kidding)..Η γνωμη μου ειναι η εξης:Αν σου μπει η μπει σε οποιονδηποτε αλλο στο μυαλο οτι το online poker ειναι rigged τοτε καλυτερα να το σταματησει..Γιατι μετα πολυ απλα θα θυμασαι μονο τις ατυχιες,θα παιζεις καχυποπτα κατα συνεπεια να μην κανεις το καλο σου παιχνιδι αλλα και να μην το ευχαριστιεσαι κιολασ..Καλυτερα live ωστε να μην κανει καποιος μαυρεσ σκεψεις.Τελος αν οντως εχει-εχουν δικιο αυτοι που λενε για rigged poker ολοι αυτοι οι pro που εχουν 7αψηφια bankroll και καθε μερα παιζουν για ποσα που δεν μπορουμε να διανοηθουμε γιατι το κανουν?Δεν γινεται να ειναι ολοι στο κολπο..Υπαρχουν και ελληνες pro που καθημερινα παιζουν χιλιαδες $..Αν ειχαν εστω την παραμικρη υποψια οτι κατι παρανομο υπαρχει δεν θα το ρισκαραν..Τα 600 που εχασες εσυ ειναι ενα blind sta highstakes game PL0 στην FTP για παραδειγμα..Δεν νομιζω να επαιζαν ανθρωποι τοσα λεφτα αν υπηρχε κατι περιεργο.Πω πρεπει να εχω ποσταρει πολυ χαλια κειμενο αλλα σορρυ αυτο το θεμα δεν τελειωνει ποτε,δεν μαρεσει να απανταω σε rigged posts κλπ αλλα οκ.Η λυση ειναι μια..Αν εχεισ υποψιες για το online stop it και παιξε live.. Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Το να κάτσουμε για άλλη μια φορά να λέμε για το αν το online πόκερ είναι rigged ή όχι καταντά κάπως. Όταν έχασες δυο ή έστω τρια συνεχόμενα buy-in από τον συγκεκριμένο παίκτη γιατί δεν σταμάτησες; Εφόσον μας είπες ότι έχεις κάποια τάση για τιλτ από ενα σημείο και μετά. Πιο σημαντικό είναι να μαθεις να μην εκνευρίζεσαι με ότι και να δεις μπροστά σου στο τραπέζι του πόκερ παρά να αρχίσεις να ρίχνεις ευθύνες σε εταιρίες και ατυχία με την πρώτη κακή διακύμανση.Δηλαδή τόσο καιρό που ήσουν κερδισμένος στην Pokerstars το πόκερ το διαδικτυακό ήταν καθαρό και υπέροχο και τώρα λόγω μιας κακής μέρας στην Partypoker, όλα γύρισαν; Αν δείς άλλα ποστς άλλων χρηστών θα σου πουν την Pokerstars --> Jokestars και ότι εκεί γίνεται και καλά το πανηγύρι των αρπακτών. Άλλοι θα σου πουν στην Full Tilt. Υποκειμενικά είναι αυτά. Άλλοι κερδίζουν όπου και να παίζουν μακρορπόθεσμα. Τί είναι πιο τυχαίο από αυτά;Η καταγραφή των παρτίδων και η δημιουργία μιας πρσοσωπικής database όπως σου ανέφερε και gsbets είναι πολύ σημαντική για να δεις μακροπρόθεσμα τι φταίει. Μετά από 1.000 φορές που θα παίξεις τα ΤΤ εναντίον Q3 θα μπορέσεις να δείς αν η Party Poker είναι σωστή ή όχι απέναντι σου. Έχεις δίκιο σε αυτό που λές, ίσως. Είναι τόσο κολοσσοί αυτές οι εταιρίας που αν ήθελαν να μας κλέψουν θα μας έκλεβαν με πολύ πιο έξυπνο τρόπο. Δεν θα το έκαναν με το να μετάτρεπαν τους ΑΑ μη κερδοφόρους μακροπρόθεσμα.. Ούτε τους ΚΚ. Τότε θα ήταν πολύ προφανές, έτσι; Όμως αν όλα τα ισχυρά φύλλα δεν είναι χαμένα μακροπρόθεσμα τότε πως μας κλέβουν; Συσσωρευμένη ατυχία μια περίοδο για να μας φάνε τα buy-in; Υπάρχει λύση σε αυτό... Σωστό bankroll. Να μην τιτλάρουμε να τα κάνουμε "πάσπαλο". Το πόκερ δεν είναι εύκολο παιχνίδι. Αν πιστεύει κάποιος σε μια θεωρία συνωμοσίας και γουστάρει το πόκερ τότε να κάτσει ώριμα να κάνει μια προσωπική έρευνα διαρκείας για να την αποδείξει. Με το σκάνδαλο της Ultimate Bet έτσι βρέθηκε η τρύπα. Από τα προγράμματα καταγραφής και μια ομάδα παικτών που το έψαξε το θέμα. Νομίζεις ότι αυτή η ομάδα των παικτών που εντόπισαν έναν super-user account δεν θα μπορούσαν να βγουν δημόσια και να πουν το "online" είναι rigged γενικώς; Επειδή είδαν κάτι το πολύ αξιοπερίεργο το μελέτησαν. Το διαδικτυακό ποκερ έχει γίνει επάγγελμα για πολλά άτομα, ειδικά στο εξωτερικό. Το ψάχνουν το αναλύουν και ξοεδέυουν αρκετές ώρες σε αυτό. Δεν τους αρέσει κάτι; Το μελετάνε και το αναλύουν πριν τα σπάσουν όλα.Εμείς εδώ γιατί πρώτα θα πούμε ότι φταίνε οι άλλοι;Υ.Γ: Φυσικά πάλι αυτό το εκτενές πόστ δεν πάει σε σένα μόνο και απλά σχολιάζω χωρίς να σε κατακρίνω, απλά σιγά σιγά καλό θα ήταν να ξεφεύγουμε από αυτές τις απόψεις γενικά σαν φόρουμ για να προχωρήσουμε μπροστά. Ώριμες και αναλυτικές έρευνες για online rigged και κλπ, είναι φυσικά δεκτές και εγώ προσωπικά τις γουστάρω κιόλας. Τιλτ απόψεις και πράγματα που τα έχουμε πει 100αδες φορές είναι λίγο κουραστικό να λέγονται ξανά και ξανά. Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Καλημέρα ΑΕΚΑΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(Και ξανά-ξανά θα γίνεις βασίλισσα...)Σοβαρά τώρα. Στο τελευταίο gsop με straigth flaush o bouklinio πέταξε έξω παίχτη - σε online game ο αντίπαλος θα μιλούσε για στήσιμο.Στο προηγούμενο gsop στο side event , εγώ πέταξα έξω τον dealer_tommy , με 8 στο river, ενώ χρειαζόμουν μόνο 8 στο river - σε online game ο dealertommy θα μιλούσε για στήσιμο.Στο τελευταίο wsop καρέ του ρήγα ( ναι ναι ναι Κ Κ Κ Κ ) , έχασε όταν ο αντίπαλος στο river έβγαλε royal flush.....Όλα αυτά στα λέω για να καταλάβεις ότι τα bad beats είναι μέρος του poker. Και εγώ έχω ''φάει'' αρκετά και δεν τα ξεχνάω. Ξεχνάω ,όμως, αυτά που έχω ''ρίξει'' και έχω κερδίσει τους άλλους... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 aekara1921 έγραψε:συνεχισα να παιζω μαζι του κανοντας all in συνεχεια!!απλα ειχα τρελαθει!εχασα αλλα 5 παιχνιδια παιρνωντας ενα παιχνιδι και μετα σταματησα!σκεφτηκα να ηρεμησω αλλα και να ανεβω stakes.σιγουρα λαθος σκεψη!TILT TILT TILT Φίλε μου ολα μια χαρά τα έκανες. Απλά ..... online poker is rigged Παράθεση
tavou Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 7 Αυγούστου, 2009 pio einai to skandalo tis ultimate bet erevos :dry: ? Παράθεση
Erev0s Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αν ψάξεις στο αρχείο των ειδήσεων θα το βρείς Γιώργο. Είχε γίνει αγαπημένο θέμα και σε αρκετά threads εκείνη την περίοδο.Περιληπτικά τι είχε συμβεί: Ήταν ένας χρήστης ο οποίος είχε super-account στην συγκεκριμένη εταιρία. Δηλαδη μπορούσε να δεί τα φύλλα των αντιπάλων του. Αυτό όμως βγήκε στην φόρα όταν κάποιοι παίκτες κάναν σωστή έρευνα και απέδειξαν ότι είναι αδύνατον για αυτόν να κερδίζει τόσα πόλλα με τον τρόπο που έπαιζε. (64% VPIP και 68 ΒΒ/100αν δεν κάνω λάθος).Η έρευνα τους σε συνδυασμό με ένα hand history εκτενές που διέρρευσε από την ίδια την εταιρία απέδειξαν ότι έκλεβε ο συγκεκριμένος χρήστης και ότι είχε αποκτήσει με κάποιον τρόπο έναν super account.Δεν καταδικάστηκε κανείς επίσημα αλλά έγινε τρομερή ζημιά στην αξιοπιστία της εταιρίας. Παράθεση
batman Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 CrazyFrank έγραψε:. Ξεχνάω ,όμως, αυτά που έχω ''ρίξει'' και έχω κερδίσει τους άλλους...εδω ειναι ολη η ουσια του πραγματος..και εγω θυμωνω και νευριαζω οταν μου γινονται ...αλλα οταν κερδισα εναν τυπο οπου στο φλοπ ειχε φουλ..και στο ριβερ τα πηρα με καρε του 8 γιατι ειχα Α high τοτε ειχα ενα χαμογελο μεχρι τα αυτια..οπως και να το κανουμε ειναι μεσα στο παιχνιδι..ή μαλλον ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΙΝΧΙΔΙ...διεπεται απο αρχες και κανονες... Παράθεση
batman Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 tavou έγραψε:pio einai to skandalo tis ultimate bet erevos :dry: ?γραψε στο youtube POTRIPPER και θα δεις τα βιντακια που βλεπει τα φυλλα των αλλων..και θα δεις ενα μεγαλοπρεπαστατο CALL σε all in με 10 high!!!! τον εφαγε η απλιστια.. Παράθεση
cassanoroma Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 poli vromiko paixnidi o tupos,ton vlepeis sixainesai,k meta exeis tis upopsies oti kapoios allos kanei to idio me tropo mi anixneusimo...to paradoxo einai oti e absolute(edw :laugh: me)poker sinexizei na mazevei kamia 40000 paixtes...silence Παράθεση
Sp3R Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 aekara1921 έγραψε:θα ηθελα να ακουσω τις γνωμες σας για το παρτυ ποκερ αλλα επιπλεον θα ηθελα να ακουσω και καποια σοβαρα επιχειρηματα για την αξιοπιστια του online poker.καταρχην τον λογαριασμο μου στο παρτυποκερ μολις τον εκλεισα.αυτο εγινε για 2 λογους.ο πρωτος εχει να κανει με προβληματα του λογισμικου εξαιτιας των οποιων εχασα αρκετες μαρκες σε hu tourney.αυτο που συνεβηκε αρκετες φορες ηταν να με βγαζει sit out ετσι ξαφνικα και μετα να πρεπει να ψαχνω στο λομπι να ξανανοιξω το τραπεζι!προφανως δεν συνεβαινε μονο σε μενα,ετυχε να κερδισω 2 η 3 αν θυμαμαι καλα τουρνουα με τετοιο τροπο αλλα δυστυχως εμενα μου συνεβη πολυ παραπανω φορες.ο δευτερος λογος ειναι καθαρα ψυχολογικος.αυτο που εννοω ειναι πως πρωτη φορα μου συμβαινει να προσπαθω να παιξω τελειως ορθολογικα,να εχω αρκετο σχετικα κεφαλαιο,να κραταω σημειωσεις για τους αντιπαλους κτλ.....και στο τελος να χανω ολα τα χρηματα με bad beats!!!λοιπον ακουστε,εχω περιπου 600$ και παιζω καθημεινα και αποκλειστικα σε hu τουρνουα των 11$.αλλες φορες ημουν λιγο τυχερος,αλλες λιγο ατυχος,σημασια εχει πως ανεβαζα σταδιακα το κεφαλαιο μου.να σας πω σε αυτο το σημειο πως στο συγκεκριμενο παιχνιδι(hu στα 11 $ )εχω παιξει περιπου 1500 παιχνιδια στην stars εχοντας 980 νικες και 520 ηττες.ισως ειναι το μοναδικο παιχνιδι που βρισκω τον τροπο μου κερδοφορο αρα και στο παρτυποκερ επαιζα με αυτο το δεδομενο!ενα πρωινο μπαινω να παιξω και πεφτω πανω σε ενα τυπο απιστευτο.σε καθε χερι που επαιρνε εκανε μεγαλο raise και αν απαντουσα με all in εμπαινε οτι κι αν ειχε!χανω τα 3 πρωτα παιχνιδια με πολυ ασχημους τροπους,εχασα λιγακι την ψυχραιμια μου αλλα συνεχιζω σχετικα ανεπηραεστος.αυτο που συνεβηκε στο επομενο μισαωρο ηταν ανεπαναληπτο.στα επομενα 10 παιχνιδια στα οποια προσπαθουσα να παιξω σοβαρα εχασα τα 8 με τα πιο απαραδεκτα συνεχομενα bad beats!θα ηταν πολυ ενδιαφερον αν ειχα κρατησει τα φυλλα αλλα ουτε καν μπορουσα να σκεφτω απο κει και περα.εχοντας χασει περιπου 110 $ σε 1 ωρα(τα 600 τα εφτιαξα σε ενα μηνα)...συνεχισα να παιζω μαζι του κανοντας all in συνεχεια!!απλα ειχα τρελαθει!εχασα αλλα 5 παιχνιδια παιρνωντας ενα παιχνιδι και μετα σταματησα!σκεφτηκα να ηρεμησω αλλα και να ανεβω stakes.σιγουρα λαθος σκεψη!εχω 450 $ και παω να παιξω ξανα hu των 55$.εδω τα θυμαμαι λιγο καλυτερα τα φυλλα.στο πρωτο παιχνιδι χανω με qq απο tt(preflop all in).στο δευτερο παιχνιδι χανω με κκ απο aq (all in sto flop me q77..turn x...river q).μετα απο αυτο χανω τελειως την ψυχραιμια μου και ριχνω τα υπολοιπα λεφτα σε hu των 300 $.(ηταν η μοναδικη λυση να παιξω σοβαρα) αλλιως επρεπε να κλεισω το pc.εχω 2100 μαρκες παιζοντας με τον καλυτερο μου τροπο και ο αντιπαλος 900.εχω tt και ειμαι sb.κανει all in!εχει q3 μπαστουνια! q 5 6(me ena mpastouni) turn t mpastouni kai river x mpastouni.τελικα εχασα και σ αυτο...τα εχασα ολα δηλαδη περοπου!και ρωταω,μηπως δεν ειναι τελικα αφελεια να δημιουργοθνται αμφιβολιες για το online γενικοτερα?το γνωριζω πως ολα μπορουν να συμβουν και εχουν συμβει και πολυ χειροτερα απο το δικο μου αλλα μηπως πισω απ τα πανισχυρα επιχειρηματα με τα οποια καποιος διωχνει καθε αμφιβολια υπαρχουν και καποια ερωτηματικα?Η γνωμη μου ειναι οτι για το γεγονος οτι εχασες τοσα λεφτα, το λαθος ειναι απολυτα δικο σου.. Σιγουρα εκεινη τη μερα θα ησουν πολυ ατυχος. Πολυ πιθανον επισης να εχεις ξεχασει και καποια χέρια που κέρδισες μπαινοντας χειροτερος σε ενδιαμεσα χερια αλλα δεν εχει τοση σημασια αυτο..Το θεμα ειναι οτι η ατυχια που ειχες στεκει απολυτα στα πλαισια του στατιστικα αποδεκτου. Εχω βιωσει και εγω και ολοι που παιζουν πολλα χερια τετοιες μερες, που ολα πανε στραβα. Σκεψου οτι αν παιζεις καθε μερα 500 χέρια heads up, μεσα σε δυο χρονια που παιζεις θα εχεις παιξει περιπου 350.000 χέρια. Μεσα σε τόσο πολλα χέρια λοιπόν είναι απόλυτα αποδεκτο οτι μια μέρα θα χασεις 10 συνεχομενα 50-50 (που εχει μια στις χιλιες να συμβει). Οπως και το να κερδισεις φυσικά 10 συνεχόμενα. Εννοειται οτι τη μερα που θα σου συμβει αυτο, θα τρελαθείς απο τη γκίνια που σε δέρνει αλλά αν το χειριστείς σωστά (aka bankrol management) θα χασεις 10 buy in (ας ορίσουμε το buy in 10$) = 100$. Αν ομως αφου χασεις τα 3 πρωτα μετα τιλταρεις και διπλασιαζεις το ποσό που θα μπαινεις στη μονομαχιά θα χασεις 1+1+1+2+4+8+16+32+64+29 (to teleutaio 29 buy in einai ta teleutaia lefta pou ta exoun minei sto account sou :P) = 158 buy in. Δηλαδη 1580$. Με λιγα λόγια το παρτυ ποκερ μπορεις να το κατηγορησεις για τα 100$ που σου στερησε και για τα υπολοιπα 1480$ πρεπει να κατηγορεις τον εαυτο σου, δηλαδη την λάθος προσέγγιση σου απέναντι στο παιχνίδι. Ελπιζω να έγινα κατανοητός αν και χρησιμποιησα λιγο αυθαιρετα μαθηματικα.. Η αναλογία νικών που λες ότι εχεις στα hu είναι απίστευτα καλή οπότε αξιοποιησε τη και θα βγαλεις πολλα! Παράθεση
Recommended Posts