Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

Καταδικάζουμε την εταιρία που οργανώνει το WPT και καταδικάζουμε όλους όσους έχουν σκοπό να παίξουν στο τουρνουά.

θα λάβουμε μετρα.........θα ψάξουμε k θα βρούμε τα ονόματα όσον ελλήνων - κυπριων παρουσιαστούν εκεί και θα τα δημοσιεύσουμε όπου μπορούμε.

θέλουμε την συμπαράσταση όλον.

το poker - poker

αλλα ..... ΔΕΝ ΞΕΧΝΏ

Δημοσίευση

οταν ειχα ακουσει οτι θα διεξαχθει επισοδειο του WPT στα κατεχομενα της Κυπρου στην αρχη δεν μου εκανε ιδιαιτερη εντυπωση ουτε το θεωρησα ως κατι που πρεπει να το μποϊκοτάρουν οι Ελληνες και οι Κυπριοι παίκτες.

Ομως τωρα που το ξανασκεφτομαι καλο θα ήταν να μην υπάρξει ούτε μια ελληνοκυπριακη συμμετοχή.

Από την αλλη ειναι λιγο υπερβολικο να "δωσεις" αυτους που θα παρουν μερος. Ο καθενας πράττει όπως αντιλαμβάνεται τις καταστασεις.Ειναι ακραια θέση αυτή πιστευω.

Αυτη ειναι η μοναδικη μου ενσταση. Αλλιώς και εγω ειμαι της αποψης να μην συμμετασχει ουτε ενας Ελληνας ή Κυπριος.

Δημοσίευση

Πόκερ και εθνικισμός, δεν είναι δυο θέματα που ταιριάζουν.Αν πας άλλωστε στο Μέριτ που θα γίνει το τουρνουά, η πλειοψειφία των παικτών είναι Ελληνοκύπριοι. Οι εκφράσεις τύπου ''καταδικάζω'' θυμίζουν ανεπαρκείς πολιτικούς των δεκαετιών 70-80 που πανηγύριζαν κάθε φορά που κάποιος οργανισμός ή συνέδριο, καταδίκασε την παράνομη κατοχή της βόρειας κύπρου.

Δημοσίευση

PokerCyprus έγραψε:

Καταδικάζουμε την εταιρία που οργανώνει το WPT και καταδικάζουμε όλους όσους έχουν σκοπό να παίξουν στο τουρνουά.

+1

PokerCyprus έγραψε:

θα λάβουμε μετρα.........θα ψάξουμε k θα βρούμε τα ονόματα όσον ελλήνων - κυπριων παρουσιαστούν εκεί και θα τα δημοσιεύσουμε όπου μπορούμε.

-1

Δημοσίευση

Dηλαδή τι θέλετε να μας πείτε ρε φιλαράκια ???

ξεχνούμε τις σφαγές ξεχνούμε τους βιασμούς ξεχνούμε την προσφυγιά ξεχνούμε τα πάντα??

θέλεις κύριε Νίκο δηλαδή να πηγαίνουμε να στηρίζουμε το ψευδοκράτος σε μια προσπάθεια για αναγνώριση του μέσο ενός παγκοσμιου οργανισμού? Το ψευδοκράτος θέλει αναγνώριση. αναγνωρίστε το πηγαίνοντας μέσο του κατεχομενου αεροδρομίου τις τύμπου.(άσε που νομίζω πως το εχεις ήδη κάνει).

""""εκφράσεις τύπου ''καταδικάζω'' θυμίζουν ανεπαρκείς πολιτικούς των δεκαετιών 70-80 """""

Nai κύριε Nίκο δεκαετία 70-80 έγινε η εισβολή.Πως να το κάνουμε ΔΕΝ ξεχνούμε.