gambler81 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Γεια σε όλους. Θα ήθελα να διαβάσω κάποιες γνώμες για το παρακάτω χέρι που έπαιξα και τελικά μετά την έκβασή του αρκέστηκα στη 2η θέση του τουρνουά στο Pokerstars. Εγώ είμαι ο seftelos81 και στη φάση αυτή είχαμε μείνει τρία άτομα.PokerStars Game #31292484674: Τουρνουά #183606038, $1.00+$0.10 USD Hold'em Χωρίς Όριο - Επίπεδο XXXIII (50000/100000) - 2009/08/06 2:53:02 EET [2009/08/05 19:53:02 ET]Table '183606038 54' 9-max Θέση #2 είναι το buttonΘέση 1: jmcrazy76 (5599196 σε μάρκες)Θέση 2: spjet (941741 σε μάρκες)Θέση 3: seftelos81 (6663063 σε μάρκες)jmcrazy76: βάζει το ante 10000spjet: βάζει το ante 10000seftelos81: βάζει το ante 10000seftelos81: βάζει το μικρό blind 50000jmcrazy76: βάζει το μεγάλο blind 100000*** HOLE CARDS ***Μοίρασε στο seftelos81 [3s 2s]spjet: πάει πάσοseftelos81: calls 50000jmcrazy76: πάει ντούκου*** FLOP *** [6h Js 7s]seftelos81: ποντάρει 200000jmcrazy76: κάνει ρελάνς 400000 to 600000seftelos81: calls 400000*** TURN *** [6h Js 7s] [As]seftelos81: ποντάρει 5953063 και είναι all-injmcrazy76: calls 4889196 και είναι all-inΤο ποντάρισμα που δεν είδε κάνεις (1063867) επιστράφηκε seftelos81*** RIVER *** [6h Js 7s As] [6d]*** SHOW DOWN ***seftelos81: δείχνει [3s 2s] (Χρώμα, Στον Άσσο)jmcrazy76: δείχνει [6s 7h] (Φουλ, Φουλ του Εξάρια με Εφτάρια)jmcrazy76 μάζεψε 11208392 από ποτ*** ΣΥΝΟΨΗ ***Συνολικό ποτ 11208392 | Ρακέ 0Board [6h Js 7s As 6d]Θέση 1: jmcrazy76 (μεγάλο blind) έδειξε [6s 7h] και κέρδισε (11208392) μέ Φουλ, Φουλ του Εξάρια με ΕφτάριαΘέση 2: spjet (button) πήγε πάσο πριν Flop (δεν πόνταρε)Θέση 3: seftelos81 (μικρό blind) έδειξε [3s 2s] και έχασε μέ Χρώμα, Στον ΆσσοΣίγουρα το μετάνιωσα που πήγα all-in αλλά πίστευα ότι ο αντίπαλος δεν είχε χρώμα παρά το raise που μου έκανε μετά το flop και θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχει flush draw. Γενικά σπάνια πηγαίνω all-in αν δεν έχω τα nuts αλλά εκείνη τη στιγμή και μετά από σχεδόν 9 ώρες παιχνιδιού λειτούργησα εντελώς αυθόρμητα και πήγα ρέστα. Να σημειώσω ότι ο αντίπαλος άργησε αρκετά να κάνει το call και όταν τελικά το έκανε πίστεψα ότι θα χάσω από καλύτερο χρώμα. Δεν περίμενα να δω ότι είχε δύο ζεύγη και βέβαια δεν περίμενα να δω αυτό το river... :laugh: :laugh: Θεωρώ ότι από την εξέλιξη του χεριού ψιλοήταν φανερό ότι έπιασα χρώμα. Κυρίως θέλω τη γνώμη σας για το call του αντιπάλου με το χέρι που κρατούσε. Ήταν call με @@ ή @@ call???!!! Άσχετα αν του βγήκε στην τελική... Ευχαριστώ και συγγνώμη αν κούρασα. Παράθεση
CrazyFrank Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Ο αντίπαλος σου είναι BB και άρα από την στιγμή που εσύ κάνεις call στο bb, δεν υπάρχει λόγος να μην κάνει check. (Αν θες να τον διώξεις , κάνε raise 3ΒΒ, για να δεις και αν έχει φύλλο)Στο flop κάνει δύο ζευγάρια (δωρεάν), και -πιθανόν- θέλει να σε διώξει αυτός για να μην κάνεις χρώμα. Η κίνηση του σωστή. Η δική σου λάθος, γιατί μπορεί να είναι κι αυτός έτοιμος για χρώμα και με σαφώς μεγαλύτερο φύλλο από το 2-3 σου.Στο turn ,τώρα, ή δεν πιστεύει το χρώμα σου ή αφήνει το tour στην τύχη, κακώς callάρει σε all-in 5 φορές το pot. Εδώ το φουλ του είναι τυχερό.Θεωρώ,όμως, ότι φταις εσύ που κακώς τον άφησες να φτάσει σε δυό ζευγάρια δωρεάν (δεν υπολογίζω τα blinds γιατί ήταν υποχρεωμένος bb). Ή τον φοβίζεις νωρίτερα, ή ''αφήνεις'' την παρτίδα στην άκρη. Δυστηχώς έκανες ένα πολύ καλό τουρνουά, αλλά στο κρίσιμο χέρι έκανες λάθος χειρισμό, και είχες και την τύχη εναντίον σου.Well done, στο επόμενο να σκέφτεσαι πιο ψύχραιμα. Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Σε ευχαριστώ για το σχόλιό σου. Έκανα limp pre-flop γιατί είχα άπλα και με σκοπό να ασχοληθώ με το χέρι μόνο αν χτυπήσω κάτι στο flop. Είχα κάνει και αρκετά raise πριν και φοβόμουν κάποιο reraise που θα με ανάγκαζε να πετάξω τα φύλλα μου. Μετά όπως εξελίχθηκε η παρτίδα πήγα να σκοτώσω το βασικό μου αντίπαλο και να τελειώσω το τουρνουά. Όπως είπα και πριν όμως έδρασα αψυχολόγητα και η κούραση μαζί με την έλλειψη καθαρού μυαλού με οδήγησαν στο γρήγορο all-in. Εγώ θεωρώ ότι το καλύτερο ίσως που θα μπορούσα να κάνω είναι ένα καλό bet στο turn και μετά να συνέχιζα αναλόγως με τις κινήσεις του αντιπάλου. Αν με έβαζε αυτός all-in πιθανό να πήγαινα πάσο φοβούμενος το καλύτερο χρώμα. Θα έχανα μεν αλλά θα είχα αρκετό stack για να διεκδικήσω ξανά την πρώτη θέση. Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 CrazyFrank έγραψε:Δυστηχώς έκανες ένα πολύ καλό τουρνουά, αλλά στο κρίσιμο χέρι έκανες λάθος χειρισμό, και είχες και την τύχη εναντίον σου.Αυτή η φράση σου νομίζω έχει όλο το ζουμί... Παράθεση
Guest Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 8 Αυγούστου, 2009 Συμφωνω απόλυτα με crazyfrankgambler81φέρε τον εαυτό σου στην θέση του αντιπάλου σου δεν θα έκανες ακριβώς το ίδιο ?Για το 2s3s που κρατούσες ίσουνα πολύ τυχερός ! βέβαια και ο αντίπαλος σου για το 67 που κρατούσε ήταν τυχερότερος!!Παιζοντας λογικά πάντα θα έπρεπε να οριοθετήσεις το χέρι σου πριν ποντάρεις δηλαδή σκέψου μέχρι τι ποσό θα έδινες απλά για να διώξεις τον αντίπαλο (αναλόγως με το πως έπαιζε μέχρι εκείνη την ώρα αλλά και αναλόγως με το πως έπαιζες μέχρι εκείνη την ώρα -αν εμπαινες συνέχεια για να σε πιστέψουν πρέπει να πληρώσεις περισσότερα με το αν έδειχνες πολυ σφιχτός) μεγάλο raise λοιπό preflop και αν πιάσει έπιασε αλλιώς αμυντικά .Έτσι και αλλιώς το πιο σημαντικό πράγμα σε ένα τουρνουά ειναι να παραμένεις μέσα στο τουρνουά .Δεν κερδίζει το τουρνουά αυτός που έχει τις περισσότερες μάρκες αλλά αυτός που συμμετέχει περισσότερη ώρα σε αυτό. Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 Για αυτό που λες φίλε looser να φέρω τον εαυτό μου στη θέση του αντιπάλου το έχω κάνει. Δεν ξέρω αν παραείναι passive αλλά πραγματικά δε θα έκανα το call. Όπως έχω ήδη πει θεωρώ ότι το χρώμα μου παραήταν προφανές και έτσι δε θα έκανα call σε ρέστα του αντιπάλου αν είχα εγώ τα δύο ζεύγη παρά μόνο σε κάποιο bet. Επίσης πίστευα πως ο άλλος παίκτης θα έχει υπόψη του πως στα περισσότερα showdowns είχα βγει νικητής και οι μπλόφες μου δεν είχαν γίνει αντιληπτές. Τέλος πάντων δε θέλω να κουράσω άλλο. Χέρι ήταν και τελείωσε. Σε αυτό πάντως που και εσύ και ο crazyfrank τονίσατε ότι δηλαδή καλύτερα θα ήταν να κάνω κάποιο raise pre-flop και να κλέψω το pot αν ήταν εφικτό, δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση πως θα αποτελούσε μια σαφώς ασφαλέστερη προσσέγγιση του χεριού. Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 Το λαθος στο turn που πας ρεστα που ειναι???? οεο Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 raise preflop με 2-3 θα ηταν ασφαλεστερο????ειστε χρονια μπροστα εσεις στο poker μαλλον Παράθεση
foustouki Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 dionisis ναι το raise me 2-3 μπορει να ηταν και καλυτερο σε ενα 3αρι τραπεζι για να παρουμε εκει να blinds και τερμα η γυρα..γιατι δεν πιστευω οτι θελουμε να παιξουμε postflop με 2-3.. Παράθεση
Sp3R Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 10 Αυγούστου, 2009 apo to sb me ti filo pigeneis paso ekei? Παράθεση
gambler81 Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Όπως και να έχει το θέμα η εκ των υστέρων κριτική ειδικά από τον άμεσα εμπλεκόμενο είναι επηρεασμένη από το αποτέλεσμα. Θα μπορούσε ο αντίπαλος να μην πιάσει στο river το πολύ τυχερό full house και να έπαιρνα άνετα την πρωτιά οπότε να μη με απασχολούσε τίποτα από όλα αυτά που συζητάμε τώρα για το αν έπαιξα σωστά ή όχι. Το αποτέλεσμα δεν ήταν όμως αυτό και αναπόφευκτα κάνω διαφορετικές σκέψεις. Θεωρώ πως ήταν λάθος το all-in μου στο turn και θα μπορούσα σε κάποια άλλη ευκαιρία να παίξω τα ρέστα μου. Επίσης εκτιμώ πως μάλλον ο αντίπαλος θα έκανε απλό call σε οποιοδήποτε bet δικό μου και όχι raise οπότε θα είχα αρκετό υπόλοιπο να συνεχίσω.Τώρα επειδή βλέπω ότι γίνεται αρκετή συζήτηση για το ότι μπήκα σε μια παρτίδα με 2-3s δεν μπορώ να καταλάβω πού είναι το τόσο κακό. Όπως είπε και ο foustouki σε 3άρι τραπέζι μπορείς να κάνεις raise με οτιδήποτε για να κλέψεις τα blinds και τα ante. Απλά ΟΧΙ ΠΑΝΤΑ με οτιδήποτε. Εσύ dionisis κάνεις raise pre-flop μόνο με top pair και Α-Κ? Επίσης ως chip leader δε θεωρώ ότι είναι τόσο τραγικό να κάνεις κι ένα limp έστω και με low suited connectors. Έτσι για το variation ρε αδερφέ... Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Εγω το μονο "λαθος" που βλεπω απο τον gambler einai sto flop.Απο την αλλη παλι, βλεποντας το action sto turn, μαλλον καλο ηταν κι αυτο.. Παράθεση
dionisis Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 11 Αυγούστου, 2009 οπως ειπες 3 handed ανετα call το ΒΒ με any 2 και εχοντας θεση η ασφαλεια που ειναι στο raise?? Και παλι εχεις χρωμα στο turn λαθος που ειναι στα ρεστα??Επειδη του εκατσε το foul?Στο flop να και δν καθσα να δω ακριβως τα πονταρισματα καταλαβα οτι εκανες lead bet και σου εκανε reraise και εκανες το call με το draw.Το λαθος που ειναι ??Το μονο λαθος ειναι στη σκεψη σου που ενω δν θες να ρεστωσεις με το draw το callaris στο φλοπ...Αποφασισε και μν κρινεις εκ του αποτελεσματος Παράθεση
Recommended Posts