Μετάβαση σε περιεχόμενο
Pokerland Φόρουμ

Recommended Posts

Δημοσίευση

"Τον πνίγεις ή δεν τον πνίγεις?" θα μπορούσε να είναι ένας άλλος τίτλος. Νομίζω πως είναι ό,τι χειρότερο να τερματίζεις 110ος σε ένα τουρνουά 6938 συμμετοχών και μάλιστα σε ένα νυχτερινό τέτοιο τουρνουά. Ο λόγος? Πολύ απλός! Έχεις στερηθεί τόσες ώρες ύπνου και σε λίγο θα δεις την ανατολή του ηλίου για να πάρεις τελικά τρίχες που δε θα αναφέρω την προέλευσή τους για λόγους λογοκρισίας... Το χειρότερο όλων? Ο τρόπος που μένεις εκτός συνέχειας. Είσαι λίγο κάτω από το stack average και πιάνεις Α-Α στην cut-off και τρίβεις τα χέρια σου. Έτσι δεν είναι? Έτσι είναι λες. Προβληματίζεσαι λίγο για το πώς θα πρέπει να τους παίξεις pre-flop για να αποσπάσεις το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Αλλά πριν προλάβεις να πεις... Gus Hansen (?!!) έρχεται ο UTG (σ.σ. ένας hyper loose aggressive παίκτης) να φωνάξει ALL-IN. Υπάρχει καλύτερη εξέλιξη? Όχι, υπάρχει? Τσεκάρεις το κουτάκι που γράφει call all (μας καλύπτει ο τύπος) και περιμένεις αραχτός. Fold ο κόσμος όλος και φύγαμε για το double up!!! Ο τύπος λοιπόν ανοίγει Q-8! Ναι αυτός που πήγε ρέστα από UTG (επαναλαμβάνω) με τα μισά stack να τον καλύπτουν έως υπερκαλύπτουν και με καταφανέστατη και στις πέτρες εικόνα του hyper loose aggressive παίκτη.

Flop: J-10-2

Turn: 5

River: 9

Τερματίσατε 110ος! Σας ευχαριστούμε που παίξατε! Τί λέτε μωρέ?

Φεύγει εκ μέρους μου στο παράθυρο του chat ένα περιποιημένο και συστημένο "donkey" στον τύπο από UTG και η τραγωδία τελειωμό δεν έχει!!! Ορμάνε οι δικηγόροι του να με λιντσάρουν! "shut the fuck up with your donk" o ένας, "relax and learn to play poker" o άλλος. Τί γίνεται εδώ ρε? Πάμε καλά? Are you talking to me?

Τα κάνεις όλα κομμάτια ή δεν τα κάνεις? Η μοναδική θετική εξέλιξη από αυτή την ιστορία θα μπορούσε να ήταν να σπάσω τον desktop και έτσι αναγκαστικά να πάρω το laptop που έχω βάλει στο μάτι τελευταία...

ΥΓ1: Ο ίδιος τύπος νωρίτερα πριν τον γνωρίσω καλά (δυστυχώς...) με είχε γυρίσει all-in ύστερα από δικό μου καλό bet σε flop K-10-2 ενώ κρατούσα 9-10 και πήγα πάσο. Είχε και το θράσος το κτήνος να μου φανερώσει 3-5!!!

ΥΓ2: Κάποιος είχε κάνει λόγο για shoutbox. Μμμ... Ωραία ιδέα...

Δημοσίευση

Eνας από τους λογους που σταμάτησα αυτά τα τουρνουά των πολλών παιχτών που κρατάνε για ώρες είναι αυτός.Δεν αντέχω τα bad beat

τέτοιου είδους που με πετάνε έξω και πάει χαμένος ο κόπος τόσων ωρών.

Δεν γράφω όμως για να σου συμπαρασταθώ στον πονο σου αλλά για να σου δώσω μια συμβουλή.

Όταν σου συμβαίνει κάτι τέτοιο τότε:ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ "ΞΥΠΝΑΣ ΤΑ ΨΑΡΙΑ".ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΟ ΠΟΚΕΡ.

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ Ή ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΠΙΕΙΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ DONK Ή ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ.

Eκνευρίζομαι απίστευτα όταν βλέπω άτομα να μην μπορούν να το ξεπεράσουν και γράφουνε στο chatbox στα ψάρια ότι έπαιξαν λάθος.

Και εγώ κάποτε τελείως ψάρι ήμουν και κάποιος σαν εσένα με ξύπνησε

και από εκεί το έψαξα λιγο και διάβασα και κάνα βιβλίο για να ξεστραβωθώ.Ακόμα θα έχανα λεφτά.

Αυτός που κοροιδεψες σήμερα μπορεί να διαβάζει ένα βιβλίο για να γίνει καλύτερος.Καλύτερα να μην τον ξανασυναντήσεις στα τραπέζια γιατι την επόμενη φορά μπορεί να έχει βελτιωθεί.

Όπως κατάλαβες τώρα οι άλλοι πήραν το μέρος του γιατί έβλεπαν τις μάρκες του και τις λιγουρεύονταν.Προσπάθησαν να του πουν με έμμεσο τρόπο ότι έπαιξε καλά με το δικό του στυλ, οπότε να συνεχίσει να ζει στην κοσμάρα του και να ρισκάρει τις μάρκες του σε κάθε hand.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου labKK. Πραγματικά με προβλημάτισε και ίσως να αποτελεί μια αρκετά καλή προσσέγγιση στο θέμα. Πίστεψέ με πως ενώ έχω υποστεί αρκετές φορές bad beat (τα οποία σαφώς και αναπόφευκτα είναι εντός προγράμματος)είναι η πρώτη φορά που αποκαλώ κάποιον donk στο chatbox. Πραγματικά βρέθηκα εκτός εαυτού όταν μετά από τόσα hands έπιασα για πρώτη φορά Α-Α και τελικά βρέθηκα εκτός τουρνουά με τέτοιο τρόπο. Πιο πολύ με πείραξε όπως είπα το ξενύχτι που τράβηξα για να έρθει αυτή η κατάληξη. Πάντως έχεις δίκιο που λες ότι είναι καλύτερα να μένουν σε λήθαργο τέτοιοι παίκτες γιατί σε βάθος χρόνου μάλλον κερδισμένος βγαίνεις απέναντί τους.