agelis Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2009 ** Αυτό το θέμα ασχολείται με το άρθρο: Satellites από την Party Poker για το Greek Series of Poker event #4 **μονο απο party θα υπαρχουν satellites αυτη τη φορα??? Παράθεση
arkoudos Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2009 Στο πρώτο event, με βγάλατε Βασίλη Συρίγο...Στο δεύτερο event, παραδόξως με γράψατε καλά...Στο τρίτο event, αν και έφτασα τελευταία 20αδα, μάλλον πέρασα απαρατήρητος, γίατι με γράψατε.... Βασίλη Στρίγκο!!!Και τώρα στη βαθμολογία που έχετε, είμαι σαν Βασίλης Στρίγκος.Το σωστό είναι Βαγγέλης Συρίγος, οπότε μπορείτε να το διορθώσετε(Φήμες πως αυτό είναι σαμποτάζ του baskont, επειδή στο 3ο τουρνουά τράκαρε πάνω στα εννιάρα μου και αποκλείστηκε, ελέγχονται ως ανακριβείς) Παράθεση
baskont Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Xαχαχα, εκείνη η Ντάμα στο turn και το flush draw με έφαγε... TespaΣε έχουμε βαθμολογήσει και με τα δύο ονόματα δηλαδή; Let me check... Παράθεση
arkoudos Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Βέβαια μπορεί να κάνω και λάθος Απλα στο update όταν αποκλείστηκα έγραφε αυτό..."Στο τελευταίο level είχαμε αρκετούς αποκλεισμούς, το Event έχει φτάσει σε κατάσταση hand for hand, αφού φτάσαμε στο bubble!!! Aναφέρουμε τους παίκτες που αποκλείστηκαν κατά σειρά, λίγο πριν τα χρήματα:22. Γκέντσος Θεόδωρος20. Ρίνγκος Δημήτρης21. Σαραντόπουλος Αντώνης19. Στρίγκος Βασίλης"και εγώ ήμουν 19ος... Παράθεση
ggiannak77 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 kalispera.mpika sto party poker..alla satelite gia to wsop4 den ida.an ine efkolo as mas pi kapoios to kodiko tou tournament.episis anamenoume kai alla sites..elpizo na min ine olla vradines ores....efxaristo Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Καλησπέρα φίλε. Συνήθως είναι όλα μετά τις 9 το βράδυ...Όσο αφορά τα satellites λογικά δεν έχει ανοίξει το registration ακόμα για το τουρνουά. Παράθεση
jtspkrland Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 mipos ginetai na exoume analytiko pinaka me ta satellites apo oles tis etairies gia to gsop?? Παράθεση
agelis Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 απο οτι φαινεται προς το παρον μονο η party εχει κανει ανακοινωση.πιθανον θα εχουμε και απο betfair.εν αναμονη.... Παράθεση
Nickakis! Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 φυσικά θα βγάλουμε πίνακα όπως κάθε φορά με το πέρας των ανακοινώσεων των satellites όλων των εταιριών... Παράθεση
Iczech Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Kathe pote einai ta satellites? Παράθεση
PartyPokergr_rep Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Καλησπερα σε ολους,τα τουρνουα θα πραγματοποιηθουν αυτην την Κυριακη και τη Δευτέρα το βραδυ στις 22:30. Εχουμε κανονισει το τουρνουα της Κυριακης να εμφανιστει αυριο στο λομπυ με ταυτοχρονη εναρξη των εγγραφωνΗ ομαδα της PartyPoker Παράθεση
Recommended Posts