neverlost13 Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2009 ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΠΩΘΕΙ ΕΔΩ,ΑΛΛΑ ΛΙΓΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΚΤΗ.ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΚΕΡ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΥΦΛΗΣ ΤΥΧΗΣ,ΠΧ ΣΑΝ ΤΗΝ ΡΟΥΛΛΕΤΑ,Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΡΟΛΟ.Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΠΟΚΕΡ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΩΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΤΡΙΑ ΜΕΡΗ.1)ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ2)ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ3)ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Η ΟΠΟΙΑ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.1)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΡΝΑ Η CASH ΟΠΟΥ ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΟ ΓΙΑ ΕΜΑΣ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ ΔΕΛΑΡ.2)ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΛΟΓΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΡΝΑ Η CASH ΟΠΟΥ ΕΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ Η ΠΡΟΒΛΗΜΑ.3)ΤΑ ΠΕΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΠΟΜΕΝΩΝ,ΑΛΛΑ ΕΠΗΡΕΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ.ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ,ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΟΝ ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ/ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ.ΑΝ ΒΑΛΟΥΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΩ,ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. Παράθεση
arourel Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 18 Αυγούστου, 2009 neverlost13 έγραψε:ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΝ ΧΑΝΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΠΙΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ.Nόμος Merphey? Παράθεση
luckygem Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 kapoion mou thimizoun ola auta.... Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 PSIXOLOGIA=LEFTA KAI MONO LEFTA!!!EXEIS LEFTA PERNAS TELEIA....O KALITEROS FILOS TOU ANTHROPOU EINAI TA LEFTA!!!MOLIS KSEMINEIS APO LEFTA EXEIS MHDEN PSIXOLOGIA KAI OLA SOU FTAINE!TELOS....... Παράθεση
kounamoutas Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Σωστοοοοοοοοοοοός ο TSINT... και όποιος δε το δέχεται αυτό απλά δε σεβεται τον ευατό του...απλά Παράθεση
HULK Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Καλά τον TSINT ασ τον γελάμε καμία φορά λέει και κανα σωστό συχνά πυκνά μέσα στα λάθη..Αυτό είναι το στυλ του και είτε είναι άρρωστος τζογαδόρος είτε έχει αυτό το στυλ για πλάκα το υποστηρίζει και εγώ προσωπικα μπορεί να διαφωνώ σε πολλά αλλά δε λέω τίποτα ίσα ίσα γελάω κιόλας..Αλλά το να διαβάζω πράγματα σαν αυτα που γράφεις στο τελευταίο σου ποστ είναι αστείακαι μάλλον εσυ δε σέβεσαι τον εαυτό σου φίλε kounamouta ..Παρ όλα αυτα έχεις κάθε δικαίωμα να τα πιστεύεις και να τα εκφράζεις αλλά ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΎΜΕ κιόλας ... Παράθεση
neverlost13 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 TRIA XERIA STIN SEIRA GIA NA MILAME GAIA ATIXIAPokerStars Game #31786428344: Tournament #187694082, $5.00+$0.50 USD Hold'em No Limit - Level V (75/150) - 2009/08/18 18:34:58 ETTable '187694082 6' 9-max Seat #4 is the buttonSeat 1: GonnaGoBroke (2000 in chips) Seat 2: silan27 (2200 in chips) Seat 4: Daystick (1235 in chips) Seat 5: dzialdowo (845 in chips) Seat 6: redwinger43 (2985 in chips) Seat 7: crabbyfisher (950 in chips) Seat 8: giakoumelis (3075 in chips) Seat 9: seesclear (2655 in chips) dzialdowo: posts small blind 75redwinger43: posts big blind 150** HOLE CARDS ***Dealt to giakoumelis [Qs Ad]crabbyfisher: folds giakoumelis: raises 2925 to 3075 and is all-inseesclear: folds GonnaGoBroke: folds silan27: folds Daystick: folds dzialdowo: calls 770 and is all-inredwinger43: folds Uncalled bet (2230) returned to giakoumelis*** FLOP *** [Ac Js 5d]*** TURN *** [Ac Js 5d] [9d]*** RIVER *** [Ac Js 5d 9d] [3c]*** SHOW DOWN ***dzialdowo: shows [3d 3h] (three of a kind, Threes)giakoumelis: shows [Qs Ad] (a pair of Aces)dzialdowo collected 1840 from pot*** SUMMARY ***Total pot 1840 | Rake 0 Board [Ac Js 5d 9d 3c]Seat 1: GonnaGoBroke folded before Flop (didn't bet)Seat 2: silan27 folded before Flop (didn't bet)Seat 4: Daystick (button) folded before Flop (didn't bet)Seat 5: dzialdowo (small blind) showed [3d 3h] and won (1840) with three of a kind, ThreesSeat 6: redwinger43 (big blind) folded before FlopSeat 7: crabbyfisher folded before Flop (didn't bet)Seat 8: giakoumelis showed [Qs Ad] and lost with a pair of AcesSeat 9: seesclear folded before Flop (didn't bet)PokerStars Game #31786455552: Tournament #187694082, $5.00+$0.50 USD Hold'em No Limit - Level V (75/150) - 2009/08/18 18:35:43 ETTable '187694082 6' 9-max Seat #5 is the buttonSeat 1: GonnaGoBroke (2000 in chips) Seat 2: silan27 (2200 in chips) Seat 4: Daystick (1235 in chips) Seat 5: dzialdowo (1840 in chips) Seat 6: redwinger43 (2835 in chips) Seat 7: crabbyfisher (950 in chips) Seat 8: giakoumelis (2230 in chips) Seat 9: seesclear (2655 in chips) redwinger43: posts small blind 75crabbyfisher: posts big blind 150*** HOLE CARDS ***Dealt to giakoumelis [Td Th]giakoumelis said, "WELL"giakoumelis: raises 2080 to 2230 and is all-inseesclear: folds GonnaGoBroke: folds silan27: folds Daystick: folds dzialdowo: calls 1840 and is all-inredwinger43: folds crabbyfisher: folds Uncalled bet (390) returned to giakoumelis*** FLOP *** [2d Qh 7s]*** TURN *** [2d Qh 7s] [3d]*** RIVER *** [2d Qh 7s 3d] [Jh]*** SHOW DOWN ***giakoumelis: shows [Td Th] (a pair of Tens)dzialdowo: shows [Js Ac] (a pair of Jacks)dzialdowo collected 3905 from pot*** SUMMARY ***Total pot 3905 | Rake 0 Board [2d Qh 7s 3d Jh]Seat 1: GonnaGoBroke folded before Flop (didn't bet)Seat 2: silan27 folded before Flop (didn't bet)Seat 4: Daystick folded before Flop (didn't bet)Seat 5: dzialdowo (button) showed [Js Ac] and won (3905) with a pair of JacksSeat 6: redwinger43 (small blind) folded before FlopSeat 7: crabbyfisher (big blind) folded before FlopSeat 8: giakoumelis showed [Td Th] and lost with a pair of TensSeat 9: seesclear folded before Flop (didn't bet)PokerStars Game #31786491075: Tournament #187694082, $5.00+$0.50 USD Hold'em No Limit - Level VI (100/200) - 2009/08/18 18:36:41 ETTable '187694082 6' 9-max Seat #6 is the buttonSeat 1: GonnaGoBroke (2000 in chips) Seat 2: silan27 (2200 in chips) Seat 4: Daystick (1235 in chips) Seat 5: dzialdowo (3905 in chips) Seat 6: redwinger43 (2760 in chips) Seat 7: crabbyfisher (800 in chips) Seat 8: giakoumelis (390 in chips) Seat 9: seesclear (2655 in chips) crabbyfisher: posts small blind 100giakoumelis: posts big blind 200*** HOLE CARDS ***Dealt to giakoumelis [5h 2h]giakoumelis said, "HOW LAKI IDIOT"seesclear: folds GonnaGoBroke: folds silan27: calls 200giakoumelis said, "TWICE ON THE RIVER FAK OFF"Daystick: folds dzialdowo: calls 200redwinger43: folds crabbyfisher: calls 100giakoumelis: checks *** FLOP *** [Qc 8d 9h]crabbyfisher: bets 600 and is all-ingiakoumelis: folds silan27: folds dzialdowo: folds Uncalled bet (600) returned to crabbyfishercrabbyfisher collected 800 from pot*** SUMMARY ***Total pot 800 | Rake 0 Board [Qc 8d 9h]Seat 1: GonnaGoBroke folded before Flop (didn't bet)Seat 2: silan27 folded on the FlopSeat 4: Daystick folded before Flop (didn't bet)Seat 5: dzialdowo folded on the FlopSeat 6: redwinger43 (button) folded before Flop (didn't bet)Seat 7: crabbyfisher (small blind) collected (800)Seat 8: giakoumelis (big blind) folded on the FlopSeat 9: seesclear folded before Flop (didn't bet) Παράθεση
neverlost13 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 TO TELEYTAIO XERI ITANPokerStars Game #31786518155: Tournament #187694082, $5.00+$0.50 USD Hold'em No Limit - Level VI (100/200) - 2009/08/18 18:37:26 ETTable '187694082 6' 9-max Seat #7 is the buttonSeat 1: GonnaGoBroke (2000 in chips) Seat 2: silan27 (2000 in chips) Seat 4: Daystick (1235 in chips) Seat 5: dzialdowo (3705 in chips) Seat 6: redwinger43 (2760 in chips) Seat 7: crabbyfisher (1400 in chips) Seat 8: giakoumelis (190 in chips) Seat 9: seesclear (2655 in chips) giakoumelis: posts small blind 100seesclear: posts big blind 200*** HOLE CARDS ***Dealt to giakoumelis [Jc Jh]GonnaGoBroke: folds silan27: folds Daystick: folds dzialdowo: folds giakoumelis said, "IDIOT"redwinger43: folds crabbyfisher: folds giakoumelis: calls 90 and is all-inUncalled bet (10) returned to seesclear*** FLOP *** [7d Ts 7c]*** TURN *** [7d Ts 7c] [Qc]*** RIVER *** [7d Ts 7c Qc] [6s]*** SHOW DOWN ***giakoumelis: shows [Jc Jh] (two pair, Jacks and Sevens)seesclear: shows [8d 9s] (a straight, Six to Ten)seesclear collected 380 from potgiakoumelis said, "WHAT TO SAY"*** SUMMARY ***Total pot 380 | Rake 0 Board [7d Ts 7c Qc 6s]Seat 1: GonnaGoBroke folded before Flop (didn't bet)Seat 2: silan27 folded before Flop (didn't bet)Seat 4: Daystick folded before Flop (didn't bet)Seat 5: dzialdowo folded before Flop (didn't bet)Seat 6: redwinger43 folded before Flop (didn't bet)Seat 7: crabbyfisher (button) folded before Flop (didn't bet)Seat 8: giakoumelis (small blind) showed [Jc Jh] and lost with two pair, Jacks and SevensSeat 9: seesclear (big blind) showed [8d 9s] and won (380) with a straight, Six to Ten Παράθεση
neverlost13 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 TA SIMPERASMATA DIKA SAS VEVAIASTIN PRWTI ITAN 95/5 STO RIVERSTIN DEYTERI 85/15 STO RIVERSTIN TRITI ITAN PALI 85/15 PREFLOP KAI 96/4 STO RIVER Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Φανταζομαι οτι μετα απο αυτα τα χερια τωρα περασαμε στο 3ο μερος της ψυχολογιας του ποκερ και δεν συνεχιζουμε ?? Παράθεση
TSINT Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 HULK ,TA GELIA KOVONTE OTAN TELIONOUN TA LEFTA APO TO XASIMO...TWRA OSO GIA TO STILAKI TO DIKO MOU AYTO EINAI...KAI AS LEO LATHI OPOS LES...MERIKOI ALLOI EINAI OI ALANTHASTOI...TI NA KANOUME!!O KOUNAMOUTAS,TI EIPE DHLADH?GIATI NA TRELATHOUME?MIA XARA EMENA MOU FENONTAI AYTA POU GRAFEI...KALA OTI KAI NA GRAPSEI O KATHENAS SEVASTO RE PAIDIA...ALLA OXI EPEIDH KANOUME ENA XAVALE EDW MESA NA MAS POUN OTI HMASTE MONO GIA THN PLAKA!!TELOSPANTON....KOUNAMOUTAS......RESPECT!!!!! Παράθεση
LuckyKnight Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 TSINT έγραψε:HULK ,TA GELIA KOVONTE OTAN TELIONOUN TA LEFTA APO TO XASIMO...TWRA OSO GIA TO STILAKI TO DIKO MOU AYTO EINAI...KAI AS LEO LATHI OPOS LES...MERIKOI ALLOI EINAI OI ALANTHASTOI...TI NA KANOUME!!O KOUNAMOUTAS,TI EIPE DHLADH?GIATI NA TRELATHOUME?MIA XARA EMENA MOU FENONTAI AYTA POU GRAFEI...KALA OTI KAI NA GRAPSEI O KATHENAS SEVASTO RE PAIDIA...ALLA OXI EPEIDH KANOUME ENA XAVALE EDW MESA NA MAS POUN OTI HMASTE MONO GIA THN PLAKA!!TELOSPANTON....KOUNAMOUTAS......RESPECT!!!!!Τελειωνουν τα λεφτα απο το χασιμο?? TSINT mallon prepei na doulepseis pano sto (2) ths psyxologias tou poker... Παράθεση
HULK Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 gsbets συνέχεια ειρωνική διάθεση..και λακωνικότητα που αμφιβάλω αν καταλαβαίνει κανείς πέρα απ τον εαυτό σου..(γιατί ακριβώς συγκινήθηκες το τιτανικό είδες ;; )Τεσπα, tsint: 1)εγώ δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος..2)δυστυχώς, για σένα και τους όμοιους σου, είναι άποψη μου και αυτό ανήκει στο δικό μου στυλ..Δηλ. να θεωρώ της πλάκας όποιον ως υπέρτατο στόχο και αγαθό έχει τα λεφτά.. Πόσο μάλλον να τα έχει για καλύτερο φιλο...3)και ΠOΣO MAΛΛON να μου πει ότι δε σέβομαι τον εαυτό μου εάν δεν ασπάζομαι αυτή την ηλίθια άποψη..4)τώρα αλλά και γενικά, ακόμη δεν μπορώ να διακρίνω τι λες για χαβαλέ και τι είναι πραγματική σου άποψη...Καλά να διασκεδάζεις και να κερδίζεις (αν και αυτό δε θα βοηθήσει και πολύ στο να καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι μια τεράστια μπαρούφα..) Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 HULK έγραψε:gsbets συνέχεια ειρωνική διάθεση..και λακωνικότητα που αμφιβάλω αν καταλαβαίνει κανείς πέρα απ τον εαυτό σου..(γιατί ακριβώς συγκινήθηκες το τιτανικό είδες ;; )Τεσπα, tsint: 1)εγώ δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος..2)δυστυχώς, για σένα και τους όμοιους σου, είναι άποψη μου και αυτό ανήκει στο δικό μου στυλ..Δηλ. να θεωρώ της πλάκας όποιον ως υπέρτατο στόχο και αγαθό έχει τα λεφτά.. Πόσο μάλλον να τα έχει για καλύτερο φιλο...3)και ΠOΣO MAΛΛON να μου πει ότι δε σέβομαι τον εαυτό μου εάν δεν ασπάζομαι αυτή την ηλίθια άποψη..4)τώρα αλλά και γενικά, ακόμη δεν μπορώ να διακρίνω τι λες για χαβαλέ και τι είναι πραγματική σου άποψη...Καλά να διασκεδάζεις και να κερδίζεις (αν και αυτό δε θα βοηθήσει και πολύ στο να καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι μια τεράστια μπαρούφα..)αν και παλι ειρωνικος και λακωνικος πρεπει να γινω , θα σου εξηγησω απλα , οτι δεν εχεις ιδεα για πιο λογο απανταμε ολοι στο συγκεκριμενο post , και ερχεσε εσυ να κρινειςτο δικο μου.αφου δεν εχεις καταλαβει σε τι αναφερομαι , απλα μη το σχολιαζεις.καλυτερα να μασας , παρα να μιλας.και οχι , δε θα σου εξηγησω γιατι... Παράθεση
crf88 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 neverlost13 έγραψε:giakoumelis: calls 90 and is all-ingiakoumelis said, "WHAT TO SAY"pure gold ..... Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 neverlost13 έγραψε:TRIA XERIA STIN SEIRA GIA NA MILAME GAIA ATIXIAΣιγά την ατυχία, 2 50-50 έπαιξες και ενα ήσουν blind allin.giakoumelis said, "HOW LAKI IDIOT"giakoumelis said, "TWICE ON THE RIVER FAK OFF"[/quote:1xe60w5i]Pls πόσταρε πιο συχνά πάσες με "bad beat" και την ευγενική συζήτηση που κάνεις μετά, με τους συμπαίκτες σου στο chat σε άπταιστα αγγλικά. :laugh: :laugh: :laugh: :laugh: Ποιος ειναι idiot δεν ξέρω. Εχω την εντύπωση οτι εαν το αλλάξεις σε giakoumis θα δεις άμεσα αποτελέσματα. :woohoo: ΚΟΦΤΟ ΡΕΕΕΕΕΕ, να βρεις την υγεια σου, γιατί για να μάθεις ..... το βλέπω χλωμό. Παράθεση
neverlost13 Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 ta agglika einai epiotides grammena etsi gia na min mplokarontai.px fak for fuck and to laki grammeno etsi anti gioa lucky epidis laki stin slung aggliki simainei o mikros omofilofilos antras.simfwnw oti itan all in alla na xaseis 3 fores sto river einai bad beat kai anti gia 10,000 tsipia na deis tin porta tou exodou einai asximo.sto katw katw ithele mono ena 3 stin prwti periptwsi,kai mono ena 6 stin deyteri....... Παράθεση
HULK Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 gsbets έγραψε:HULK έγραψε:gsbets συνέχεια ειρωνική διάθεση..και λακωνικότητα που αμφιβάλω αν καταλαβαίνει κανείς πέρα απ τον εαυτό σου..(γιατί ακριβώς συγκινήθηκες το τιτανικό είδες ;; )Τεσπα, tsint: 1)εγώ δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος..2)δυστυχώς, για σένα και τους όμοιους σου, είναι άποψη μου και αυτό ανήκει στο δικό μου στυλ..Δηλ. να θεωρώ της πλάκας όποιον ως υπέρτατο στόχο και αγαθό έχει τα λεφτά.. Πόσο μάλλον να τα έχει για καλύτερο φιλο...3)και ΠOΣO MAΛΛON να μου πει ότι δε σέβομαι τον εαυτό μου εάν δεν ασπάζομαι αυτή την ηλίθια άποψη..4)τώρα αλλά και γενικά, ακόμη δεν μπορώ να διακρίνω τι λες για χαβαλέ και τι είναι πραγματική σου άποψη...Καλά να διασκεδάζεις και να κερδίζεις (αν και αυτό δε θα βοηθήσει και πολύ στο να καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι μια τεράστια μπαρούφα..)αν και παλι ειρωνικος και λακωνικος πρεπει να γινω , θα σου εξηγησω απλα , οτι δεν εχεις ιδεα για πιο λογο απανταμε ολοι στο συγκεκριμενο post , και ερχεσε εσυ να κρινειςτο δικο μου.αφου δεν εχεις καταλαβει σε τι αναφερομαι , απλα μη το σχολιαζεις.καλυτερα να μασας , παρα να μιλας.και οχι , δε θα σου εξηγησω γιατι...[/quote:1i7g8t6u]trident boy εγω μιλαω γενικοτερα για το ειρωνικο υφος που εχεις πολλες φορες, για τωρα μπορει να ειμαι χαζος οπως λες αλλα μαλλον εχω καταλαβει και.. δε θεωρω σωστο να κοροιδευεις τον αλλο απλα επειδη εχεις περισσοτερες γνωσεις.. "ΜΗ ΦΤΥΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ" Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 HULK έγραψε:gsbets έγραψε:HULK έγραψε:gsbets συνέχεια ειρωνική διάθεση..και λακωνικότητα που αμφιβάλω αν καταλαβαίνει κανείς πέρα απ τον εαυτό σου..(γιατί ακριβώς συγκινήθηκες το τιτανικό είδες ;; )Τεσπα, tsint: 1)εγώ δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος..2)δυστυχώς, για σένα και τους όμοιους σου, είναι άποψη μου και αυτό ανήκει στο δικό μου στυλ..Δηλ. να θεωρώ της πλάκας όποιον ως υπέρτατο στόχο και αγαθό έχει τα λεφτά.. Πόσο μάλλον να τα έχει για καλύτερο φιλο...3)και ΠOΣO MAΛΛON να μου πει ότι δε σέβομαι τον εαυτό μου εάν δεν ασπάζομαι αυτή την ηλίθια άποψη..4)τώρα αλλά και γενικά, ακόμη δεν μπορώ να διακρίνω τι λες για χαβαλέ και τι είναι πραγματική σου άποψη...Καλά να διασκεδάζεις και να κερδίζεις (αν και αυτό δε θα βοηθήσει και πολύ στο να καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι μια τεράστια μπαρούφα..)αν και παλι ειρωνικος και λακωνικος πρεπει να γινω , θα σου εξηγησω απλα , οτι δεν εχεις ιδεα για πιο λογο απανταμε ολοι στο συγκεκριμενο post , και ερχεσε εσυ να κρινειςτο δικο μου.αφου δεν εχεις καταλαβει σε τι αναφερομαι , απλα μη το σχολιαζεις.καλυτερα να μασας , παρα να μιλας.και οχι , δε θα σου εξηγησω γιατι...[/quote:2srup0lr]trident boy εγω μιλαω γενικοτερα για το ειρωνικο υφος που εχεις πολλες φορες, για τωρα μπορει να ειμαι χαζος οπως λες αλλα μαλλον εχω καταλαβει και.. δε θεωρω σωστο να κοροιδευεις τον αλλο απλα επειδη εχεις περισσοτερες γνωσεις.. "ΜΗ ΦΤΥΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ"[/quote:2srup0lr]ρε κομπλεξικε ... δεν εχεις ιδεα για πιο λογο εκανα το ποστ.αν εισαι χαζος δε ξερω.για να μην το κουραζουμε μη ξανακανεις quote , δε ξανακανω quote. Παράθεση
HULK Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 gsbets έγραψε:HULK έγραψε:gsbets έγραψε:HULK έγραψε:gsbets συνέχεια ειρωνική διάθεση..και λακωνικότητα που αμφιβάλω αν καταλαβαίνει κανείς πέρα απ τον εαυτό σου..(γιατί ακριβώς συγκινήθηκες το τιτανικό είδες ;; )Τεσπα, tsint: 1)εγώ δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος..2)δυστυχώς, για σένα και τους όμοιους σου, είναι άποψη μου και αυτό ανήκει στο δικό μου στυλ..Δηλ. να θεωρώ της πλάκας όποιον ως υπέρτατο στόχο και αγαθό έχει τα λεφτά.. Πόσο μάλλον να τα έχει για καλύτερο φιλο...3)και ΠOΣO MAΛΛON να μου πει ότι δε σέβομαι τον εαυτό μου εάν δεν ασπάζομαι αυτή την ηλίθια άποψη..4)τώρα αλλά και γενικά, ακόμη δεν μπορώ να διακρίνω τι λες για χαβαλέ και τι είναι πραγματική σου άποψη...Καλά να διασκεδάζεις και να κερδίζεις (αν και αυτό δε θα βοηθήσει και πολύ στο να καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι μια τεράστια μπαρούφα..)αν και παλι ειρωνικος και λακωνικος πρεπει να γινω , θα σου εξηγησω απλα , οτι δεν εχεις ιδεα για πιο λογο απανταμε ολοι στο συγκεκριμενο post , και ερχεσε εσυ να κρινειςτο δικο μου.αφου δεν εχεις καταλαβει σε τι αναφερομαι , απλα μη το σχολιαζεις.καλυτερα να μασας , παρα να μιλας.και οχι , δε θα σου εξηγησω γιατι...[/quote:2fjbksm5]trident boy εγω μιλαω γενικοτερα για το ειρωνικο υφος που εχεις πολλες φορες, για τωρα μπορει να ειμαι χαζος οπως λες αλλα μαλλον εχω καταλαβει και.. δε θεωρω σωστο να κοροιδευεις τον αλλο απλα επειδη εχεις περισσοτερες γνωσεις.. "ΜΗ ΦΤΥΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ"[/quote:2fjbksm5]ρε κομπλεξικε ... δεν εχεις ιδεα για πιο λογο εκανα το ποστ.αν εισαι χαζος δε ξερω.για να μην το κουραζουμε μη ξανακανεις quote , δε ξανακανω quote.Μετα ειδα το pm.. μη τρελενεσαι με τη μια ρε.. χαλαρα.. Θα ρθω πατρα καποια στιγμη να σε κερασω καφε στο "σινεμα" η οπου αλλου συχναζεις να γνωριστουμε καλυτερα.. οκ..? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 HULK έγραψε:gsbets έγραψε:HULK έγραψε:gsbets έγραψε:HULK έγραψε:gsbets συνέχεια ειρωνική διάθεση..και λακωνικότητα που αμφιβάλω αν καταλαβαίνει κανείς πέρα απ τον εαυτό σου..(γιατί ακριβώς συγκινήθηκες το τιτανικό είδες ;; )Τεσπα, tsint: 1)εγώ δεν είπα ότι είμαι αλάνθαστος..2)δυστυχώς, για σένα και τους όμοιους σου, είναι άποψη μου και αυτό ανήκει στο δικό μου στυλ..Δηλ. να θεωρώ της πλάκας όποιον ως υπέρτατο στόχο και αγαθό έχει τα λεφτά.. Πόσο μάλλον να τα έχει για καλύτερο φιλο...3)και ΠOΣO MAΛΛON να μου πει ότι δε σέβομαι τον εαυτό μου εάν δεν ασπάζομαι αυτή την ηλίθια άποψη..4)τώρα αλλά και γενικά, ακόμη δεν μπορώ να διακρίνω τι λες για χαβαλέ και τι είναι πραγματική σου άποψη...Καλά να διασκεδάζεις και να κερδίζεις (αν και αυτό δε θα βοηθήσει και πολύ στο να καταλάβεις ότι αυτό που λες είναι μια τεράστια μπαρούφα..)αν και παλι ειρωνικος και λακωνικος πρεπει να γινω , θα σου εξηγησω απλα , οτι δεν εχεις ιδεα για πιο λογο απανταμε ολοι στο συγκεκριμενο post , και ερχεσε εσυ να κρινειςτο δικο μου.αφου δεν εχεις καταλαβει σε τι αναφερομαι , απλα μη το σχολιαζεις.καλυτερα να μασας , παρα να μιλας.και οχι , δε θα σου εξηγησω γιατι...[/quote:1rt26mky]trident boy εγω μιλαω γενικοτερα για το ειρωνικο υφος που εχεις πολλες φορες, για τωρα μπορει να ειμαι χαζος οπως λες αλλα μαλλον εχω καταλαβει και.. δε θεωρω σωστο να κοροιδευεις τον αλλο απλα επειδη εχεις περισσοτερες γνωσεις.. "ΜΗ ΦΤΥΝΕΙΣ ΠΟΤΕ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ"[/quote:1rt26mky]ρε κομπλεξικε ... δεν εχεις ιδεα για πιο λογο εκανα το ποστ.αν εισαι χαζος δε ξερω.για να μην το κουραζουμε μη ξανακανεις quote , δε ξανακανω quote.Μετα ειδα το pm.. μη τρελενεσαι με τη μια ρε.. χαλαρα.. Θα ρθω πατρα καποια στιγμη να σε κερασω καφε στο "σινεμα" η οπου αλλου συχναζεις να γνωριστουμε καλυτερα.. οκ..?cool.οχι σινεμα ρε , αν δε μιλανε ολοι γυρω για ποκερ δε μπορω.καφετερια-μπιλιαρδο , που ακομα και τα μπιλιαρδα μιλανε για τζογο.απλα πραγματα. Παράθεση
Antonis Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 HULK έγραψε: είναι άποψη μου και αυτό ανήκει στο δικό μου στυλ..Δηλ. να θεωρώ της πλάκας όποιον ως υπέρτατο στόχο και αγαθό έχει τα λεφτά.. Πόσο μάλλον να τα έχει για καλύτερο φιλο...3)και ΠOΣO MAΛΛON να μου πει ότι δε σέβομαι τον εαυτό μου εάν δεν ασπάζομαι αυτή την ηλίθια άποψη..HULK απο δεσποτάδες μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο πάνω σε αυτή την γή, έχουν για θεό τους το χρήμα. Εσυ μπορεί να μην έχεις το μυαλό να το δεις καθαρά, άκου εμάς που το βλέπουμε μπας και ξυπνήσεις.Ο TSINT εχει αρκετά φιλοσοφήσει το θέμα, τόσο που ειναι ντροπή να του την "πέφτουν" κάτι τυχαίοι. Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν διαβάζουν pokerland στο Άγιο Όρος γιατί ο αδελφός μου με έχει προειδοποιήσει. Τελευταία φορά που λες λόγια του σατανά. Με την επόμενη θα σε αφορίσω..... καταραμένε!!!!!Ρε τον HULK τι μου θύμισε. :laugh: :laugh: :laugh: Παράθεση
luckygem Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 to laki grammeno etsi anti gioa lucky epidis laki stin slung aggliki simainei o mikros omofilofilos antras.hard eisai theos Παράθεση
HULK Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Antonis έγραψε:HULK έγραψε: είναι άποψη μου και αυτό ανήκει στο δικό μου στυλ..Δηλ. να θεωρώ της πλάκας όποιον ως υπέρτατο στόχο και αγαθό έχει τα λεφτά.. Πόσο μάλλον να τα έχει για καλύτερο φιλο...3)και ΠOΣO MAΛΛON να μου πει ότι δε σέβομαι τον εαυτό μου εάν δεν ασπάζομαι αυτή την ηλίθια άποψη..HULK απο δεσποτάδες μέχρι τον τελευταίο άνθρωπο πάνω σε αυτή την γή, έχουν για θεό τους το χρήμα. Εσυ μπορεί να μην έχεις το μυαλό να το δεις καθαρά, άκου εμάς που το βλέπουμε μπας και ξυπνήσεις.Ο TSINT εχει αρκετά φιλοσοφήσει το θέμα, τόσο που ειναι ντροπή να του την "πέφτουν" κάτι τυχαίοι. Υ.Γ. Ευτυχώς που δεν διαβάζουν pokerland στο Άγιο Όρος γιατί ο αδελφός μου με έχει προειδοποιήσει. Τελευταία φορά που λες λόγια του σατανά. Με την επόμενη θα σε αφορίσω..... καταραμένε!!!!!Ρε τον HULK τι μου θύμισε. :laugh: :laugh: :laugh:[/quote:1sfh3xfi]Ρε τι θ ακουσουμε.. Δε διαφωνω εγω οτι η πλειοψηφια εχει θεοποιησει το χρημα.. αλλωστε σε τετοιες κοινωνιες με τοσο αθλια καταναλωτικα προτυπα δε θα μπορουσε να εχει γινει αλλιως..Αλλα εγω ρε φιλε δεν ανηκω σ αυτους και δε τους γουσταρω κιολας.. και τους θεωρω και τυχαιους που τρωνε οτι τους πασαρουνε..Εσυ τι ζορι τραβας και με λες τυχαιο ?? Μπορει απλα σ εσενα(και τους περισσοτερους) να μαθανε να βλεπεις τα πραγματα μ αυτο το σκατοτροπο και μονο(που ειναι μια μορφη του κοιμαμαι ορθιος), κι οχι απαραιτητα εγω να κοιμαμαι..Παρ το οπως θες ........ Παράθεση
Recommended Posts