sir Achil Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 19 Αυγούστου, 2009 επειδη παιζω πολυ heads up stin pokerstars υπαρχει καποιο site εκτος του sharkscope ωστε να βλεπω τα στατιστικα των αντιπαλων μου? Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 official poker rankings! Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 ειπα για pokerstars Παράθεση
arourel Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 sir Achil έγραψε:ειπα για pokerstarsΠοιός ο λόγος να μην χρησιμοποιήσεις sharkscope;.Aν παίζεις αρκετά κάνε οπωσδήποτε και συνδρομή..Δε νομίζω πως υπάρχει κάποιο καλύτερο... Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 δεν εχει απαγορευτει στο σταρς?το εχει αγορασει κανεις?αξιζει? :dry: Παράθεση
GeorgeSadoor Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 sir Achil έγραψε:ειπα για pokerstarsΤο officialpr.. έχει για την pokerstars. Παράθεση
stakaman Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Δεν υπάρχει άλλο αξιόπιστο εκτός του sharskope.Μπορείς με 10$ να αγοράσεις 200 έρευνες και αν δείς ότι δεν σου φτάνουν να πάς σε μεγαλύτερο πακέτο.Τα στατιστικά του (επειδή περιλαμβάνει SNG και hu ) μπορούν να σε βοηθήσουν γαιτί η εικόνα του OPR για τους παίκτες που παίζουν λίγα MT είναι παραπλανιτική.Εξακολουθεί να είναι απαγορευμένο και δέν πρέπει να το έχεις ανοικτό ταυτόχρονα με το pokerstars στον ίδιο υπολογιστή. Παράθεση
sir Achil Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 Συντάκτης Αναφορά Δημοσίευση 20 Αυγούστου, 2009 thanks gsbets.Το table shark kai to tournament shark ta εχεις δοκιμασει?εχεισ καποια γνωμη για αυτα? Παράθεση
gsbets Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 Αναφορά Δημοσίευση 21 Αυγούστου, 2009 sir Achil έγραψε:thanks gsbets.Το table shark kai to tournament shark ta εχεις δοκιμασει?εχεισ καποια γνωμη για αυτα? οχι δε τα εχω δοκιμασει καθολου.μονο τις σελιδες με τα στατιστικα εχω δει.αν και μπορω να πω οτι χανει πολλα τουρνουα. Παράθεση
Recommended Posts